מחשב נייד Dell Vostro V131 i3-2330M GMA HD דל

נמצאה חוות דעת אחת על מוצר מחשב נייד Dell Vostro V131 i3-2330M GMA HD דל

מורן photo
מורן
30.04.2013
לאחר הרבה בדיקות והתלבטויות עם בן זוגי (איש מחשבים) בחרנו במחשב הנ"ל.הבחירה התבררה כטובה - אך רק למשך שנה.כעת, שנה + כמה חודשים אחרי - איני יכולה להשתמש במחשב מבלי שהוא מחובר לחשמל, ועוד יותר מזה - ישנה הודעה על כך שלסוללה אין אפשרות לספק יותר כוח למחשב ושיש צורך להחליפה. רצוי לציין שאני מודעת לכללי השימוש המומלצים להארכת חיי סוללות (לא להשאיר מחובר לטעינה כשהוא כבר על 100%, להעדיף טעינה כאשר המחשב לא בשימוש, חיבור קודם השקע בקיר ולאחר מכן למחשב ולא להפך כדי להמנע מהבזקים בשקע שיכולים לפגוע במחשב, וכד').חוץ מהחלק הזה (שלצערי הוא ממש קריטי בעיני) השימוש במחשב היה לי די טוב.המקלדת נוחה וכן גם משטח העכבר שיש בו כמה פונקציות (גלילה, הזזה מצד לצד, זום פנימה והחוצה) . בשביל הפונקציה של טביעת אצבע צריך תוכנה וזה לא מגיע עם הוראות לכן לא היה לי ככ סבלנות לברר ולא השתמשתי. במשך השנה שהבטריה עבדה - היא הייתה מחזיקה לי די הרבה ללא טעינה, בהתחלה יום לימודים שלם (מהבוקר (8-9) עד הערב (6-7) ואחרי כמה חודשים הייתי צריכה בשיעור האחרון או לפניו להטעין (אזור 4-5)המחשב בעיני מעוצב יפה וחלק, עדין ולא שמן ובומבסטי.צר לי שאיכות הסוללה (6 תאים) הייתה אחד הקריטריונים שבגללו בחרנו במחשב וכעת אחרי שנה כבר היא גמורה. היא אמורה להספיק ליותר. שורה תחתונה - איני ממליצה לרכוש את המחשב.הסוללה זה מה שמפעיל אותו וחייבים אותה, והיא יקרה להחלפה (בארץ ראיתי ב500-600). זה לא משהו שולי לדוגמא אם המקלדת לא הייתה נוחה או משהו... זה חלק ממש קריטי. (נקנה בנובמבר 2011 ב3100 ש"ח)
זמן סוללה טוב (כשעובדת, עד שנה)
משקל סביר (לא כבד, אךלאקל)
מצלמה ומיקרופון טובים
רמקול טוב לשימוש רגיל
בטריה לא מחזיקה יותר משנה!!!
אין הוראות לגבי טביעת אצבע
השירות של דל מסובך