מחשב נייד Dell Vostro 3550 i5-2410M HD 6630M דל

2.4 ק"ג
גודל מסך:

15.6 אינטש

נמצאו 2 חוות דעת על מוצר מחשב נייד Dell Vostro 3550 i5-2410M HD 6630M דל

קניתי את המחשב לפני כשבוע. שימו לב שיש המון קונפיגורציות למחשב לגבי מערכת ההפעלה, כרטיס המסך והאחריות. אני קניתי אותו עם מערכת הפעלה windows 7 pro , כרטיס מסך של אינטל ואחריות ל5 שנים. אני מאוד מאוד מרוצה ממנו בינתיים. הוא חזק, פיזית ומבחינת כושר חישוב, נראה טוב, ואני מקווה שהוא יחזיק לכמה שנים טובות. הסוללה מחזיקה לקצת יותר מ5 שעות עבודה.
אפשרות ל5 שנות אחריות,
סוללה חזקה.
נדלק מהר, נכבה מהר.
שקט מאוד
אין numpad, אבל כנראה שאם היה, המקלדת היתה פחות נוחה.
הכונן DVD רועש
abo photo
abo
15.07.2011
קניתי את הנייד לפני יומיים לשימוש פרטי/עסקי. וזאת לאחר שהיה לי HP-NC6320 עסקי, ולאחריו THINKPAD R400. מבחינת איכות חומרים וגימור, אין ספק שה-THINKPAD עולה על כולם, אבל הוא גם עולה במחיר הרבה יותר. בשביל המחיר אני חושב שמקבלים מוצר שווה, משטח מגע נפלא גדול ונוח לשימוש, מקלדת מאוד עדינה עם תאורה מובנת, כך שזה מאוד יעיל לשימוש עסקי. הוא מהניידים הבודדים שמגיעים עם USB3.0 שלדעתי שווה כבר להשקיע ביציאות כאלה. אין יותר מדי ריקושטים וקיצורי על המקלדת, רק מה שנחוץ. בשביל מסך כזה אין ספק שהמשקל הוא יתרון. איכות המסך סטנדרטית וכך גם זוויות הצפיה. בעיה יחידה הייתה היא באופן בו הותקן RW-DVD, הצד הימני שלו נפול ולא יושב במקום, וכשנפתח הוא נגרר על השולחן. חיטוט ברשת הראה כי הבעיה קיימת, אם כי לא באופן וודאי בכל הדגמים, על כן, הזמנתי אחר ואני מחכה לראות מה יגיע.
קל יחסית לגודל המסך.
תמורת מחיר שווה ביותר בקטיגוריה.
משטח מגע מצויין.
מקלדת נוחה, עדינה ומוארת.
יציאות USB.
כאשר ה- DVD/RW סגור, אינו יושב טוב במקום ונגרר על השולחן.
אין נעילה למסך.
יציאת VGA ללא ברגים.