תמורה למחיר
וידאו בHD
איכותית ביחס לקטגורייה
אוטומט חכם
נמצאה חוות דעת אחת על מוצר מצלמה Panasonic Lumix DMC FH25 / FS35 פנסוניק

רכשתי את המצלמה לפניי כשבועיים, הבאנדל הוא די בסיסי - מצלמה, סוללה, כבל USB, מדריך בעברית ובאנגלית, רצועה, מטען לסוללה וכבל לחיבור לטלוויזיה.למצלמה מפרט טכני מפתה יחסית - זום אופטי גדול תמורת מחיר זעום יחסית, 16 מגה פיקסלים ועוד פיצ'רים רבים ואחרים.אני בהחלט יכול לציין את העובדה שהזום האופטי שימושי מאוד, העדשה רחבה (28 מ"מ) באופן שמספיק לרוב הדברים, ניתן להגדיל את הטווח של הזום האופטי על חשבון הרזולוציה של התמונה.התמונות ברזולוציה גבוהה מאוד, לטעמי פנסוניק היו יכולים לייצר את המצלמה הזאת עם חיישן 12 מגה פיקסלים ולהשקיע במצב ידני למשל, לי באופן אישי זה הרבה יותר שימושי.חשוב לציין שהמייצב עושה עבודה טובה מאוד.היא מצלמת תמונות טובות בתנאי תאורה טובים, בתנאי תאורה לקויים היא יודעת להתמודד בצורה לא רעה, אך כמובן שלא מדובר במצלמת רפלקס עם פלאש חיצוני ועדשה איכותית...התפעול של המצלמה הוא די נוח, בסך הכול משתמש בסיסי שהתנסה אי פעם במצלמה דיגיטלית כלשהי, יבין איך לתפעל אותה תוך מספר דקות בלי להסתבך, יש לה מוד אינטילגנטי אוטומטי, שאמור לזהות את מצבי הצילום, אני באופן אישי לא משתמש בו אך הוא עשוי להתאים למשתמשים שרוצים ללחוץ ולצלם.למצלמה יש תמיכה בכרטיסי זכרון מסוג SDXC, מה שאומר שניתן לצייד אותה בכרטיסים בנפח עצום.היא מסוגלת לצלם וידאו בHD בין היתר, איכות הסאונד לא מדהימה.סאונד לא איכותי בוידאו
אין מצב ידני
הוידאו איננו FULL-HD