מסך מחשב AOC E2343F

TN
גודל מסך:

23 אינטש

נמצאו 7 חוות דעת על מוצר מסך מחשב AOC E2343F

מסך מצוין, כיף לעבוד איתו בתוכנות עריכה למיניהן ובעיתות משבר גם רואים סרטים בצורה מושלמת.
הכל
אין יציאת HDMI (אבל יש DVI אז עדיין רואים באיכות HD)
מסך מעולה, שווה כל שקל!יתרונות:מסך גדול מאדצבעים מצויניםרזולוציית 1080Pדק מאדבעל חיבורי DVI ו-VGAניגודיות מהטובות שראיתיזול יחסית לגודל של המסךחסרונות:עקב גודלו ועוביו הדק של המסך, החיבור של המסך לבסיס מרגיש מאד רעוע, אני לא חושב שכדאי להשתמש במסך על השולחן אלא רק בתליה קבועה על הקיר.כפתורי המגע מעצבניםאין חיבור HDMI (לא קריטי למי שעובד רק עם מסך אחד)
ציינתי למעלה
ציינתי למעלה
רכשתי את המסך לפני כשנה וחצי בערך. אני מרוצה ממנו מאוד, מציג צבעים אמינים מאוד, תמונה חדה, עיצוב מרשים ודק מאוד!. המחיר זול מאוד יחסית למסכים אחרים. תוצרת אירופאית.
- עיצוב מדהים
- איכות מעולה
- תמונה חדה
-נתונים מרשימים
- צבעים נאמנים למקור
- שמזיזים את השולחן הוא מתנדנד מאוד
נרכש ב 6.12. מדובר על דגם ה - LED.מסך מרשים! בצבע לבן עם מסגרת שחורה, דק ביותר!איכות תמונה מדהימה, עבדתי עם המון מסכים וזהו מסך שמשדר באיכות הטובה ביותר שנתקלתי.מציג צבעים אמיתיים ורווי צבע, ללא מריחות ו"חספוס" שיש בהרבה מסכים.תמונה חדה וברורה.יש לציין כי המסך עדין מעט, הבסיס אמנם חזק אבל המסך עצמו מעט "מתנדנד" (אם נניח נתקעתי בשולחן) - אך לא משהו שמפריע בכלל.הכוונה היא - לא הייתי משתמש במסך הזה במחסן או מוסך, אלא בבית או במשרד.ניתן לכוון את זווית המסך.לא ניסיתי לתלות אותו למרות שניתן עם הבסיס שהופך למתלה על הקיר.כפתורי מגע לא רעים.דבר נוסף שנחמד, הכבלים מתחברים לבסיס המסך (ולא לצג עצמו) ולמעשה כמעט ולא נראים!אין לי ספק כי ביחס למתחרים המסך הזה מתעלה בהרבה מחלק מהם וללא ספק נותן את התמורה הטובה ביותר.שורה תחתונה - מסך מעולה!
* יפה ולאגנטי
*איכות וחדות תמונה
*צריכת חשמל נמוכה - LED
*לא מעייף את העיניים
*מחיר זול ביחס למתחרים בקטגוריה
*עדין ונראה שביר
* כבל DVI לא כלול
*כבל מתח נדיר (לא כמו של קומקום כמו ב99% מהמסכים)
משה photo
משה
27.01.2012
קניתי את המסך בגלל שחיפשתי מסך קומפקטי (שיהיה דק ושהמסגרת שלו דקה ככל האפשר ), בעל רזולוציה גבוהה ושיהיה זול.על פניו המסך מעוצב יפה, דקיק וסך הכל יש עליו ביקורות טובות אז קניתי אותו, אבל אחרי כמה ימים שמתי לב שאיכות ההרכבה של המסך נמוכה , וגרוע מכך זה איכות הפנל עצמו, הצבעים במסך אומנם רווים ויפים אבל יש בעיה של איזון צבעים : צד אחד של המסך מקבל גוון אדמדם וצד שני כחלחל, וגם יש איזורים במסך שהתמונה בהם נמרחת וזה מורגש כאשר קוראים טקסטים \גולשים באינטרנט .
-מסך דקיק
-עיצוב מרשים
-צבעים רווים ויפים
-זול יחסית לקטגוריה
- פנל לא איכותי: פיזור צבעים לא אחיד וחדות לא אחידה
- איכות הרכבה נמוכה
במסגרת העבודה שלי ראיתי המון מסכים. אך מבחינת איכות התמונה זאת המסך הטוב ביותר שנתקלתי.
איכות תמונה מדהימה
לא מצאתי
מסך דק להפליא, עדין (אפילו שברירי) נמצא בידי למשך כמה ימים ועושה רושם מצוין עד כה.מסך ממש גדול ופשוט מומלץ במחיר הכי זול שמצאתי עבור מסך LED 23 אינץ.שני מצבים: לעמידה על שולחן ותלייה על הקיר (אך דורש רכיב שמוברג לקיר שאינו מגיע עם המסך).יש להיזהר בין המעבר בין המצבים - בקלות אני רואה איך מישהו שובר אותו עם יותר מדי כח.המסך קצת עדין מדי - כאילו לא מוחזק חזק בידי הבסיס ומתנענע בקלות ובצורה מוזרה, אך זה לא מפריע.כפתורי מגע על בסיס הצג.
מסך ענק, מחיר זול יחסית לתכונות הכלולות.
המסך פשוט נראה טוב.
אפשרות לתלייה על הקיר.
מסך מאוד שברירי ועדין.
מגיע עם כבל VGA רגיל למרות שיש לו גם חיבור DVI-D.