איכות שמע טובה וגבוהה.
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
רכשתי המוצר 9.6.2011. כבר ביום הראשון נתקע לי לא הגיב,אע"פ שחיברתי למחשב. ע"י הכנסת קיסם ל-reset פעל מחדש.בפעם הקודמת היה לי cowon d2,היה מכשיר מדהים,אף פעם לא נתקע,קל לתפעול ואיכות שמע מצויינת(אגב - עדיין יש לי אותו).הווליום רק עד מספר 40(ב-cowon הקודם היה עד 50).אין כפתור "תפריט",כך שהמכשיר די לא נוח לשימוש ולא תמיד יש אפשרות לחזור לתפריט,די מסבך את השימוש.הטענתי את המכשיר 8 שעות - כפי שנאמר לי. שמעתי בו לא הרבה זמן בבית וכבר מראה כי הסוללה ברובה עומדת להסתיים...אין חיבור גם לחשמל(כמו במכשיר הקודם) - שאם אני רוצה, נניח להטעין סוללה ותוך כדי לשמוע מוסיקה - אין אפשרות. גם אם אני נניח בטיול או במקום ללא מחשב(לא רוצה להשאיר את המכשיר נגיד ליד מחשב בקבלה בבית מלון).אין אפשרות לחבר חוט לצוואר - לא נוח להחזיק אותו ביד,יכול להחליק ולהישבר בקלות.אקולייזר לא קל לשימוש.
הווליום מועט.
אין כפתור "תפריט".
סוללה קצרה.
אין חיבור לחשמל.
אין אפשרות לחבר חוט לצוואר.
אקולייזר לא קל לשימוש.
אין כפתור "תפריט".
סוללה קצרה.
אין חיבור לחשמל.
אין אפשרות לחבר חוט לצוואר.
אקולייזר לא קל לשימוש.
אבירם
11.04.2011
נתחיל בסוף: מדובר בנגן המוסיקה הכי טוב בשוק כרגע.וכשאני אומר נגן מוסיקה אני מתכוון נגן מוסיקה. לא מדובר פה בנגן לאנשים שמעוניינים לחתוך פירות להנאתם על מסך המגע, או להעיף ציפורים לשמיים בהנף אצבע. ה-J3 מצטיין בניגון מוסיקה, תומך כמעט בכל סוגי הקבצים האפשריים (חוץ מ-AAC), ומציע את איכות הסאונד המדהימה שרק Cowon יכולים לספק. מסך המגע איכותי וצבעוני, ומגיב יפה מאוד ממש כמו ה-Ipod Touch. הממשק פשוט ולא מרהיב. הכפתורים בצידי הנגן נוחים מאוד לשימוש. בגיזרת הסאונד יש פה אקווילייזר מלא ואת אפקטי ה-BBE המדהימים שיגרמו למוסיקה שלכם להגיע לרמות שבכלל לא דימיינתם (בהנחה שאתם משתמשים באוזניות איכותיות כמובן, ולא בפיסות האשפה שמגיעות עם הנגן, או אוזניות של אייפוד. אני אישית משתמש ב-Shure SE215 המצויינות). הבטרייה פשוט מטורפת, מגיעה לכמעט 60 שעות של מוסיקה בקלות. תמונות נראות טוב. לא בדקתי את איכות הצגת קבצי הווידאו בנגן, אך שמעתי שהיא מצויינת. לגבי משחקים - הנגן תומך במשחקי פלאש אבל אין מה לדבר על זה כל כך...מדובר במשחקים לרוב די עלובים, והתמיכה של הנגן בהם חלקית עד ללא קיימת. אפליקציות אין פה, וגם לא Wifi. בלותות' יש, אבל לא ניסיתי.הנגן נטען ב-usb ומגיע עם חריץ הרחבה של MicroSD (תומך בכרטיסים של עד 32Gb).
-סאונד מדהים.
-סאונד עוד יותר מדהים עם שימוש באפקטי ה-BBE+
-ממשק פשוט ונוח.
-מסך מגע מושלם.
-נגן המוסיקה הכי טוב שניתן להשיג כרגע.
-סאונד עוד יותר מדהים עם שימוש באפקטי ה-BBE+
-ממשק פשוט ונוח.
-מסך מגע מושלם.
-נגן המוסיקה הכי טוב שניתן להשיג כרגע.
-מדובר בנגן מוסיקה. כל השטויות מסביב פשוט לא קיימות פה (משחקים, אפליקציות, Wifi וכו'). הנגן מכוון לקהל יעד אחר מהאייפודים.
שלומי
25.01.2011
רכשתי את המכשיר לפני כחודש לאחר שהאייפוד שלי נשבר (דצמבר 2010).חיפשתי מכשיר שייתן לי איכות סאוד גבוהה ככל שניתן, ולאחר מחקר קל, הגעתי למסקנה שזה הכשיר שאני רוצה (מכשירים אחרים היו גדולים מדי, או בעלי נפח קטן בדי, או שקיבלו תגובות מאוד קרות).המכשיר פשוט תענוג צרוף. איכות סאונד מדהימה, תמיכה בכמעט כל פורמט קובץ שקיים, ממשק נוח מאוד (קצת לא אינטואיטיבי, משום שהפירוש של האיקונים לא ברור), מסך מגע מעולה (מסך AMOLED קפסיטיבי), ונגן וידאו מעולה (עם שלל אפשרויות, כולל סנכרון כתוביות, ועיברית).בעיה אחת שנתקלתי איתה במכשיר היא תמיכה גרועה מאוד ב-playlists. התמיכה הייתה אמורה להיות פשוטה מאוד (יצירת PL עם winamp או תוכנה דומה - והנגן יודע לזהות ולנגן אותו). רק שאינספור באגים הופכים את זה ללא שימושי. אני מקווה שבקרוב יצא firmware שיתקן אותה...ישנה גם תמיכה ב-PL שנוצרים ע"י WMP במצב MTP. זה עובד מצויין, רק שסוגי קבצים מסויימים לא נתמכים.בשורה התחתונה:אם אתם מחפשים נגן מעולה, שייתן לכם איכות סאונד אדירה - זה הנגן שלכם. אם ב-appים אתם מעוניינים - תחזרו לאייפוד.** עדכון: גרסה 2.24 של FirmWare פותרת את בעיית ה-platlistים, אך עדיין לא יוצגו קבצים בעברית. עדכון ה-firmware הוא פשוט ביותר.
איכות סאונד
סוגי קבצים