מכונת גילוח Philips RQ1150 פיליפס

נמצאו 23 חוות דעת על מוצר מכונת גילוח Philips RQ1150 פיליפס

נהדרת אמינה מעל שנים וכעת קונה שוב אותו דגםמלבד הסכינים שיקרות היא מעולה
טובה מאוד
סכינים יקרים
המכונה אצלי כבר 8 שניםהסוללה שלה כל כך טובה ואיכותית שהחזיקה לי שנה ללא שימושוהספקתי להתגלח פעמיים עד שהתרוקנה.נגד מיםאין בעיה לשטוף אותה חופשיהבעיה העקרית והכי חשובה הלהבים....חצי שעה של גילוח שאתה נלחם עם הפנים כדיי להוריד את השיערהבעיה בעיקר בצוואר ששם חייב להתאמץלא ממליץ ....
סוללה
נגד מים
בניה איכותית
לא להתפשר על מכונה שהלהבים שלה פחות טובים
תמונת המוצר
image from ויקטור
יש לי אותה כ- 4 שנים עד היום.כל כמה שנים אני מחליף מכונת גילוח, לאחד הדגמים החדשים של פיליפס.אף מכונה לא התקלקלה או נהרסה, אבל הרגשה כללית שכל דגם מחליף פחות טוב מהקודם.יש לי עור רגיש, לכן לא אהבתי את הגילוח, למרות שהיא עושה פנים חלקות יותר מהדגמים הקודמים.
אמינות,
מוגנת מים,
זמן עבודת סוללה,
עבר בדיקת כשרות במכון "צומת"
לא מתאימה לבעלי עור פנים רגיש.
אין טרימר מובנה, אלה ראש מתחלף.
גילוח רטוב לא מוצח. (לדעתי בכל מכונה)
לא מומלץ משאירה הרבה זיפים על הפנים בעייתית בעיקר באיזור הצוואר והשפם.משאירה אדמומיות שנשארת יום יומיים לאחר הגילוח יש לחזור על איזורי הגילוח שוב ושוב על מנת להגיע לתוצאות שגם הם לא משביעות רצון בלשון המעטה גם תחת מים וגם עם עזרה של ג'ל גילוח.,ובסופו של דבר לעשות תיקונים עם סכין גילוח באופן ידני.המכונה הזאת קלת משקל סוללה חזקה ביותר ניתנת לשטיפה במים אפשר להתגלח איתה גם באמבטייה תחת מים זורמים אין לה בעיה.עוד בעיה שמצאתי במכונה הנ"ל היא קוצץ הפיאות ,יחידה נפרדת בעיתי קצת מבחינתי הייתי מעדיף שיהיה מובנה על גוף המכונה. לא נוח בכלל.סה"כ לא הייתי ממליץ על המכונה הנ"ל היא יפה מעוצבת בטוב טעם קלת משקל איך את העבודה היא לא עושה כמו שצריך אל תתפתו לעיצוב המרשים ולמחיר הייחסית זול.יש לציין שאם תתגלחו עם המכונה יום יום לא תהיה לכם בעיה היא עושה את העבודה ומשאירה עור יחסית חלק.הבעיה קוראת שהזיפים טיפה התארכו אז קשה לה.לא שהמנוע חלש, ממש לא. מכונה שקטה וחזקה.אצלי באופן אישי אם לא התגלחתי שלושה ימים כל הבעיות שציינתי למעלה מופיעות. בקיצור, לא מומלץ.
קלת משקל
סוללה חזקה
חסינות מלאה למים
שקטה ביותר
קוצץ פאות נפרד.
משאירה זיפים על הפנים.
משאירה אדמומיות.
זמן גילוח ארוך מאוד.
רכשתי את המכונה לבעלי לאחר שעם הקודמת שלו לקח לו כמעט שעה להתגלח והיא הייתה נטענת בצורה שלא מספיקה להתגלח מספיק זמן.
מהירה גילוח לוקח 5 דקות, שעת הטענה אחת שווה לשעת גילוח אחת, שקטה ויציבה.
נפלה פעם אחת והראש התפרק ממש בקלות.
הרושם מהצורה החיצונית של המכונה מטעה ,היא אמנם שקטה ומגלחת טובאבל לא הייתי ממליץ לרכוש אותה החיבור של הראש סכינים הראשי דק ומתפרק תוך כדי גילוח
שקטה זמן סוללה ארוך
לא יציבה מתפרקת בזבוז כסף
קניתי את המכונה אחרי שמהכונה הקודמת התקלקלה, אין ספק שפיליפס הם הכי טובים בתחום ! המכונה מגלחת מאוד קרוב לשורש, משאירה את העור חלק, הסוללה מאוד חזקה, המכונה מאוד שקטה. נותנת תמורה מעולה למחיר
מפורט למעלה
אין
מכונת גילוח ראשונה שלי. רכשתי כדי להפחית את הזמן המבוזבז על גילוח הראש (הראש, כן) שהתבצע עד היום בסכין.
נוחה ומהירה. ניתן להתגלח עם קצף תחת המים. סוללה שמחזיקה לאורך מספר רב של ימים לאחר הטעינה.
הגילוח לא קרוב אפילו לרמת החלקות שנשארת אחרי גילוח עם סכין.
לא באמת חוסך זמן לצערי...
סוג של פשרה.
בועז photo
בועז
23.11.2012
המכונה נרכשה לפני כשבוע בעקבות המלצות חמות באתר זאפ,המכונה נוחה מאד הן לאחיזה והן לגילוח הפנים ומשאירה תוצאות טובות לפחות עבורי אני מרוצה
נוחה לשימוש קלילה ואיכותית, בקיצור עושה את העבודה בצורה טובה ויעילה.
לעת עתה לא מצאתי שום דבר נקווה שכך ישאר
המכונה ברשותי כחודשיים וחצי .נרכשה כתוצאה מחוות דעת בזאפ.ראש הגילוח לטעמי גמלוני מדי (גדול מהפיליפס הישנה שיש לי , הטרימר (קוצץ פאות) מופיע בנפרד (מאוס למדי אבל לא קריטי) , המטען הזוי (מזכיר מתקן שיגור טילים שלא עובד) והמגעים (שני פינים כמו אוזניים משני צידי המכונה) מצריכים כיוונון עדין וסבלני עד ליצירת המגע .כל זה שטויות אם המכונה היתה מגלחת כמו שצריך אבל , למרבה הצער יש צורך לחזור יותר מדי פעמים עד לקבלת תוצאה שאפשר לחיות איתה .במילים אחרות , חזרתי לפיליפס הישנה ...מצד שני , אולי אני מצפה ליותר מדי ממכונה שזו העלות שלה :)
אם לא עושה את הפעולה הבסיסית אזמה עוזר שהיא דומה לאחיותיה היקרות יותר ?
נאמר כבר הכל (לעיל)
רכשתי את ה-RQ1150 לאחר 11 שנים עם מכונה אחרת של פיליפס, ממנה הייתי די מרוצה. ה-1150 נתנה לי מייד חוויית משתמש משודרגת - המכונה שקטה במיוחד, מלטפת ברכות את העור מבלי לגרום ל-"כוויית גילוח", יסודית מאוד בקיצוץ השיער קרוב מאוד לשורש - הפנים חלקות מאוד לאחר הגילוח, ודאי יחסית למכונה הישנה.זמן טעינה מהיר במיוחד (פחות משעתיים) המספיק לשבועיים גילוח, כמובטח.לטעמי המכונה גם אסטתית מאוד, אבל, כאמור, זה עניין של טעם.עניין אחד שפחות מצא חן בעיני ממכונות אחרות - קוצץ הפאות הוא יחידה נפרדת, שיש להתקינה במקום ראש הגילוח, לעומת אביזר צמוד, המוסט באצבע למצב קיצוץ פאות. לא סיפור, אבל...המכונה ברשותי כמעט חודשיים ומרוצה ממנה מאוד.
- גילוח מהיר ויסודי
- שקטה
- נטענת מהר ומספיקה לשבועיים שימוש טרם הצורך בטעינה חוזרת
- אסטתית
- קוצץ פאות כאביזר נפרד
- נדרש לרכוש נרתיק בנפרד, מאחר ולא מסופק כחלק מהערכה
רכשתי לבני מכשיר זה ולי את ה1160 של פנסוניקלאחר עשרות שנות שימוש כבסכינים ובמכונות גילוח סוף סוף אנו יכולים לותר על סכיני הגילוח ולהתגלח בכל רגע, בכל מקום, בנוחות עם מכונה חשמלית באיכות מעולה
קלה, נוחה, איכותית, מחזיקה זמן רק סוללה ללא טעינה
לא מצאתי למעט העובדה שמחיר הראש להחלפה יקר ואני מניח שקשור למחיר פיליפס עולמי
לאחר כ-17 שנה של שימוש בסכיני גילוח עברתי למכונה חשמלית . היתי צריך מכונה טובה שתדירות שימוש בה פעמיים - שלוש בשבוע, מחזיקה מספיק זמן, איכותית כמווןהטלבתתי בין שני דגמים בסיסיים HQ7340 , או זאתבסוף קניתי את הדגם הנ"ל והתלהבתי וניסיתי כבר בנסיעה שחזרתי מהחנות :)עושה את העבודה כמה שצריך, אני אדם מאוד רגיש וגם בעור, משהו כמו 7 דקות לקח לי להתגלח והפנים מושלמים ללא פגע, מאוד הופתעתי לטובה, ואני אחד שקשה להפתיעה.כמו כן העיצוב מאוד מרשים, מכונה קלה ומאוד נוח להשתמש בה, עדינה מגיעה לכל חלק בפנים, מומלצת , לפי דעתי אין צורך במכונה יותר מזאת.
שקטה, עושה עבודה כמה שצריך, סוללה מצויינת, גילוח גם במיים, עדינה, נוחה, עונה על כל ציפיות ואף יותר
אין
קניתי את המכונה לפני שבועיים, אני מאוד מרוצה, הרבה יותר טובה מכל מכונה שהשתמשתי אי פעם. מגלחת טוב, ניתנת לניקוי במים, זמן טעינה קצר וזמן פעולה ארוך. באמת מכונה מאוד נוחה לשימוש! ממליץ!
נאמר למעלה.
לא מצאתי... פשוט מכונה מדהימה.
אלי photo
אלי
20.05.2012
רכשתי את המכונה לפני כ-18 חודש.לפני גמר תקופת האחריות נוצרה תקלה ראשונה. המונב הפסיקה חעבוד. נסיונות טעינה מחדש לא צלחו. המכונה הוחלפה לחדשה.בימים אלה המכונה שוב הפסיקה לפעול ובתחנת השרות אחים איטח קבלתי הצעת מחיר בגובה 240 ש"ח לתיקון המכונה.
המכונה מגלחת טוב כאשר היא פועלת.
מתקלקלת הרבה .
המחיר הגבוה אינו מהוה תמורה למכונה המתקבלת.
קניתי את המוצר לפני כחודשיים לאחר שהחלפתי את המכונה הישנה שלי בדגם די דומה. מומליץ מאד.
נוחה מאד לשימוש, קלה מאד, סוללה מחזיקה למשך המון זמן.
נכון לאחר חודשיים בשימוש לא מרגיש בחסרונות.

אחרון