קל,
אפשר להדליק אותו.
זהו...
נמצאו 17 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי 1616 Nokia נוקיה

טוב, רציתי את הפלאפון הכי פשוט שיש בשוק שאפשר לשלוח ממנו הודעות, להתקשר ושאני יוכל לחבר לו אזניות של אייפון ולא אוזניות פשוטות ודקות.קניתי את הפלאפון הזה. ואחרי שימוש של 15 דקות הסתבר שזה הפלאפון הכי גרוע שראיתי וקניתי בחיים שלי... הכפתורים לא נוחים בכלל! מכירים את זה שיש מרחק בין הכפתור של הסיליקון לכפתור עצמו? יעני אתם לוחצים אבל חייבים לתת לחיצה עמוקה יותר בכפתורים כדי שהמכשיר ילחץ?? ואז אתם כל הזמן טועים בהודעות או במספר וגם זה מעייף את האצבעות..דבר נוסף, איכות השמיעה גרועה ביותר ולא שומעים טוב בכלל...המכשיר אינו נתמך באוזניות של אייפון!!!!! זה שאפשר להכניס אותם זה לא אומר שהם יעבדו...הצד השני של השיחה אומר לי שהוא לא שומע אותי בכלל... אז זה לא רק אצלי אלא גם בצד השני.. אחרי חסרונות כאלה.. לא שווה לקנות מכשיר כזה.. החזרתי אותו לחנות וקיבלתי את כספי פחות 5 אחוז בחזרה למרות שהוא נפתח..רשמתי.. לא מומלץ לקנות!!!

David
15.07.2013
לפני שקניתי את הטלפון ברשותי היה עוד נוקיה אבל אני לא זוכר את שמו,בכל זאת הוא היה בן 18 שנים הכל היה בסדר עד שפתאום הכפתורים התחילו לא לעבוד בכלל וגם הוא כבר בקוש עבד לכן אני קניתי נוקיה 1616 לפני שנתיים וחצי גם אשתי קנתה נוקיה 1616 גם שלה היתקלקל לפני שנתיים וגם הטלפון הזה קצת גרוע יותר מהקודם.משקל קטן
כפתורים ברורים
מסך חד פעמי וגם נשבר מהר
מתאים לאנשים שצריכים רק להתקשר

nir
29.05.2012
אני לא נוהג לתת חוות דעת באינטרנט, אך כאשר אתה כלקוח מקבל שירות אדיב , ייעוץ ומחיר נח אז זה שווה הכל,אני בהחלט ממליץ לכל אדם שמחפש ציוד סלולר במרכז, במחיר ושירות טובים שיפנה תחילה לחברת טליה-קום.שירות מהיר , אדיב ומחיר סביר
לא יודע

מפרסם חוות דעת לאחר שימוש ב2 מכשירים כאלה :בכללי אמור להיות פלאפון לשיחות וSMS בלבד אבל......לא ממש עושה את תפקידו!1. בשיחות אני שומע את עצמי בהד.2. מנתק שיחות רושם שאין קליטה ואז חוזר לעצמו3. מקשים לא נוחים בכלל למי שמתכנן לשלוח SMS4. רמקול 1 במכשיר... למה הכוונה? שאם תדברו אם מישהו בשיחה רגילה אז כל דיבור של הבן אדם השני אחרים יוכלו לשמוע דרך הספיקר האחורי....טמטום של נוקיה!5. כל הבעיות שרשמתי נבדקו על 2 מכשירים שנרכשו משני מקומות שונים באחריות מקורית!לא מומלץ - עדיף להוסיף תכלס אעוד 100 שקל ולקחת לדוגמא נוקיה 2720
לא מומלץ!

רכשתי את המכשיר נוקיה 1616 אחלה מכשיר מסך ציבעוני קטן קצת אבל בסדר מקשים נוחים פנס שעוזר לראות במקום חשוך סוללה שמחזיקה שבוע וקצת סוללה שמחזיקה ימבה זמן שבוע וקצת שזה מצויין , פנס מעולה, מקשים נוחים, מערכת הפעלה נוחה , מסך טוב
אין חסרונות

מדובר במכשיר פשוט מאוד. ממה שאני מכיר הדגם הכי בסיסי של Nokia שקיים היום (ייצור החל ב-2009). סה"כ למי שמחפש טלפון לשיחות ו-SMSים בלבד מדובר במכשיר מצוין. הממשק שלו פשוט ונוח (כמו שהורגלנו מ-Nokia), ומניסיוני (גם עובד כמוכר בחנות שמוכרת את המכשיר) אין עליו כמעט תלונות.אי אפשר לצפות ממכשיר במחיר כזה שיספק נגן MP3, חריץ הרחבה, בלוטות', Wifi ושאר פיצ'רים יוקרתיים. זאת לא הקטגוריה שלו בכלל. המכשיר מיועד למי שמחפש פלאפון ותו לא, ולא לחובבי הגאדג'טים למיניהם.אמין, חזק, עם פנס, רדיו ומסך צבעוני.
לא משוכלל.

טלפון סלולרי זול פשוט חיי סוללה ארוכים, אידאלי בשבילי, כי בסה"כ רציתי SMS ולקבל שיחות. מסך צבעוני מתקדם, פשוט זול, קל לתפעול, קל במשקל, קרינה נמוכה, דק ונכנס בקלות לכיס של החולצה, תאורת מקשים ותאורת מסך מצויינים בלילה. יש גם רדיו.עיין לעיל...
מקשים קשים, אי אפשר לשלוט על העוצמה של הדיבורית או הרמקול וקשה להגיע להפעיל את הרמקול בזמן השיחה.

קניתי שני פלאפונים מדגם זה. מנסיון שלי פלאפון זה הוא פשוט וזול ונוח לשימוש למי שרוצה רק שיחות והודעות (הוא טוב גם לילדים וכדו'). חזק ומתאים לילדים לטיולים וכדו'.
אין בו שום פונקציות חוץ משיחות והודעות, ולכן מי שמחפש גם מצלמה ונגן וכדו' יפנה לפלאפונים אחרים.

יש לי את המכשיר שנה וחצי לאחר מכן קניתי שוב אחד חדש ובשניהם זהיתי בעיה השיחה מתנתקת במהלך השיחה וכותב ללא קליטה בדוק הלכתי לחברה לבדוק סים החליפו סים ושוב הבעיה חזרה למי שרק צריך לדבר ולשלוח הודעות
מנתק אותך באמצע שיחה

אחרי חיפושים אחר פלאפון זול ועמיד, אחרי קריאת סיקורים וביקורות.החלטתי ללכת על NOKIA1616.פלאפון אמין, זול של חברה טובה וחלקים טובים.פלאפון נטו לשיחות ולקבלת SMS.אני מאוד נהנה.זול.
חברה טובה (NOKIA).
חלקים חזקים ועמידים.
פנס.
רדיו.
חברה טובה (NOKIA).
חלקים חזקים ועמידים.
פנס.
רדיו.
אין MP3 ושאר הדברים שיש היום בפלאפונים, אבל זה לא נחוץ באמת.

קניתי תמכשיר לאבא שלי שלא אוהב להיסתבךעם הטכנולוגיה של היום מסך מגע וכל מיני אופציות לא מובנות.המכשיר מיועד לשיחות והודעות בלבדמכשיר קל עם צג איכותי ..מקשים נוחים ..אחלא של מכשיר וגם זול פנס
רדיו-עם אוזניה-לא כלול
כ 30 צילצולים
רדיו-עם אוזניה-לא כלול
כ 30 צילצולים
הספיקר שלו רק בשיחת טלפון לא חזק מספיק

המחיר זול אבל הפלאפון לא מומלץ מאוד הוא סתם פלאפון בלי כלום אלא רק רדיו טוב הפלאפון הזה מיועד לאלה שאומרים שפלאפון זה רק לשיחות סוללה לימים ארוכים וזהו!!!!רדיו טוב
הפלאפון עצמו

קיבלתי את המכשיר הזה ויש לי אותו כבר בסביבות ה3 חודש אני חייל בצבא אני מקבל פול מכות המכשיר מקבל את כולן המכשיר חזק ואינו נשבר או נשרט המכשיר תקין לחלוטין קליטה תקינה(אורנג וסלקום בלבד לא תומך בפלאפון)ספיקר חזק עומצת שמע חזקה ביותר רטט המכשיר הוא בגדול לדיבור והודעות בלבד היתי מצעיר עליו כמכשיר כשר כי אין לו אינטרנט,אין לו WIFI אין לו תכלס כלום אך ורק הוצאת וקבלת שיחות אני ממליץ עליו החיסרון היחידי שמצאתי בו שעוצמת בקרינה שלו היא 0.81 שזה יחסית הרבה למכשירים כאלו בלהתיחס שהוא רק לדיבור והודעות אבל גם בסדר זה לא גבוהה כמו לסוני אריקסון שהכול מתחיל שם מ1.00אז קרינה יחסית סבבה לגמרי יתרונות:קבלתי את המכשיר הזה ואני מרוצה ממנו מאוד עם שימוש אגריסיבי ודיבור לא מועט (בחודש בסביבות ממוצע ה270דק)אני מטעין את המכשיר אחד לשבוע,שבוע וחצירשום למעלה
המכשיר זול
פלסטיק זול בא לידי ביטוי כאשר שהוא מקבל מכה אז שומעים שהפלסטיק חלול
פלסטיק זול בא לידי ביטוי כאשר שהוא מקבל מכה אז שומעים שהפלסטיק חלול

רני
13.04.2011
פלאפון בסדר, אבל אין דברים שהם די חיוניים לפלאפונים (כמו- מצלמה, בלוטוס....). המשחקים של הפלאפון הם לא משהו כך שאין לך דרך להעביר את הזמן.... קיצר- פלאפון לא מומלץ......זול יחסית
מחשבון
יו אס בי
לא יפה במיוחד

ענת
08.03.2011
המכשיר נקנה לפני כחצי שנה, משמש את בתי בת 8. המטרה הייתה מכשיר זול, אמין, כדי לבצע שיחת "אמא הגעתי הביתה/אני בדרך".מרוצה מאוד מהרכישה, מבצע את הפעולות שבשלן נרכש.המקשים נוקשים אך היא לא מבצעת הרבה שיחות.פנס חזק, זול, ספיקר טוב,
NOKIA בעיני חברה מאוד אמינה, אני רק רוכשת את המוצרים שלהם.
NOKIA בעיני חברה מאוד אמינה, אני רק רוכשת את המוצרים שלהם.
מקשים נוקשים

פלאפון מאכזב! לא מומלץ בכלל! אין בו כלום, כל המכשיר הזה פלסטיק פשוט ביותר! מסך קטן, מקשים לא נוחים! לא חסר מכשירים בטווח המחירים האלה שעושים את העבודה טוב יותר!צלצולים חזקים
סוללה
שעון הדובר