Wired Keyboard 200 Microsoft מיקרוסופט

ממשק חיבור:

USB

נמצאו 9 חוות דעת על מוצר Wired Keyboard 200 Microsoft מיקרוסופט

יש לי אותה במשרד,עובדת מעולה, נוחה לשימוש.חבל שאין כמה כפתורים שניתן לתכנן לפי שימוש
מקלדת קלאסית טובה
אין כפתורי מולטימדיה
קניתי את המקלדת ב17/5/15 ואני מאוד מרוצה מהקנייההמקלדת נוחה ללא מקשי קיצורי דרך שרק תופסים מקום למי שלא משתמש.קלה לתפעול.
זולה
קלה לתפעול
אין
לא עמידה בתנאי שטח יכול להיות(-:
המקלדת מעולה! מתפקדת טוב מאוד, לשביעות רצוני ועונה על כל הציפיות שלי. תאריך הרכישה התבצע ב-דצמבר 2014. השירות מהיר, יעיל ואמין!
המקלדת תקינה. מתפקדת טוב מאוד, לשביעות רצוני ועונה על כל הציפיות שלי.
יש לציין, שהאותיות, בעברית, קצת קטנות.
בסה"כ מקלדת חמודה מקשים מאוד רכים נוחה מאוד יש מקשי מולטימדיה אני לא ממש משתמש בזה לעבודה משרדית ולהקלדה היא נוחה המקשים הם לא כ"כ בולטים אבל זה גם היתרון שהמקלדת לא מרעישה
מקשים לא מרעישים
מקשי מולטימדיה (אני לא כל כך משתמש)
הקלדה נוחה
אין חסרונות
אולי שאין עמידות למים :)
מקלדת מיקרוסופט , זולה , גודל האותיות העבריות קטן מהרגיל אבל ניתן להתרגל לכך.חיבור USB נוח
זולה
אותיות עבריות קטנות
מקלדת טובה מאד לתקציב הזה, פשוטה אבל עושה את העבודה למי שלא צריך כפתורי קיצור (שמעטים משתמשים בהם). קנינו לפני שבוע ומרוצים.
מקשים מרווחים, קשים, לא נתקעם כמו במקלדת הקודמת שקנינו.
אותיות קצת קטנות מהרגיל, יפריע לקשיי ראיה.
אצלי כבר כמה שנים. מקלדת חוטית מלאה פשוטה, מרווחת ונוחה בלי מתגי מולטימדיה וקישקושים מיותרים. למי שלא ממש צריך מקלדת אלחוטית מהווה פתרון מצויין.
נוחה למגע, מתגי BACKSPACE, ENTER, SHIFT גדולים ונוחים. תאורה לCAPS ו- NUM שלא קיימת אצל כולם
לא מצאתי עד כה, אולי שלא מנקה מעצמה את האבק.
מקלדת פשוטה ומאוד נוחה מבית מיקרוסופט. חיבור USB פשוט שגם ניתן לחברו לכניסת PS2 עם בננה כמובן.אין בה מקשי מולטימדיה למינהם אבל זה המחיר למקלדת פשוטה.
פשוט, איכותי וטוב
אין מקשי מולטימדיה וקיצורי מקשים למינהם
מקלדת פשוטה וטובה של MICROSOFT - דגם כניסה בלי תיחכומים.למי שמפעיל יישומי מולטימדיה ו/או מחפש כפתורים נוספים לשליטה על תוכנות מדיה או דפדפן מומלץ להשקיע בדגם המתקדם יותר של מיקרוסופט (דגם 600).
פשוטה, מקשים מאורגנים בצורה נוחה, זולה ועם אחריות מייקרוסופט מורחבת.
פשוטה, ללא מקשים שמורים (מדיה/דפדפן/אפליקציות אחרות)