טאבלט Apple iPad 16GB אפל

Apple A4
זיכרון RAM:

256MB

נמצאו 5 חוות דעת על מוצר טאבלט Apple iPad 16GB אפל

הטאבלט שעשה מהפכה והעיר את שוק הטאבלטים לתחיה!נמצא אצלי כבר שנה פלוס ועובד יפה מאוד,מערכת הפעלה IOS סגורה אךיציבה,אין תמיכה בפלאש (אבל זה כבר לא כל כך משנה,מכיוון שרוב הטאבלטים זונחים את הפלאש והולכים לטכנולוגיה החדשה,HTML5.ואכן,בשיטת שידור זו נחסך הרבה אנרגיה מהסוללה ולאט לאט כל אתרי הוידאו עוברים לשיטה זו.החסרון של האייפד בניגוד למתחריו הוא כמובן שאין חיבור USB וקורא כרטיסי זכרון MICRO SD,אבל חיבור ל-HDMI דווקא יש באמצעות כבל מיוחד שרוכשים באיי דיגיטל או באופיס דיפו ואז ניתן לחבר את הטאבלט לטלווזיה ולצפות דרכו בתכנים המוצגים באינטרנט.לא ניתן להוריד מהאינטרנט וזאת כדי לשמור על יציבות המערכת מוירוסים ורוגלות.מדי פעם באפליקציות יש באג מסוים,אך זה מסתדר לאחר מכן.
מערכת הפעלה יציבה
מסך מגע 9.7
זמן סוללה ארוך - 10 שעות
הרבה אפליקציות שמותאמות לאייפד
לא ניתן להוריד מהאינטרנט
אין חיבור USB וקורא כרטיסי זכרון
טאבלט טוב מבית אפל עם מערכת הפעלה מהירה וברורה אך למרבה הצער גם כלואה ומוגבלת!פשוט בית כלא של אפל על פתיחות המשתמש, לא ממליץ בכלל למי שמחפש חופשיות במערכת! מבחינת ביצועים ואפליקציות פשוט ללא רבב, הכל עובד מהר, חלק ובשפע...רמקולים חזקים ושומעים נקי, מסך בהיר ואיכותי עם צבעים מעולים!המכשיר אצלי מעבר לשנה ודירגתי 4 כוכבים בלבד עקב החסרונות שלא מתעלים על היתרונות!
מהיר ובנוי טוב
ללא מצלמה
אין תמיכה בפלאש בדפדפן
iTunes, ממש סיוט לחבר למחשב
אין אפשרות לגלישה סלולרית
מערכת הפעלה סגורה, משטר אפל!
מכשיר דווקא סבבה במחיר כזה הייתי מצפה למשהו יותר טוקיבלתי אותו לפני כחודש וחצי בערך ואני ממש מרוצה ממנו לכל אלה שחושבים שהוא משמש כלפטופ אז אני מצטער לאכזב אותו ובעקבות זה אין צורך בגודל אחסון כל כך גדול לי אישית יש מלא מלא תמונות משהו כמו 1000 ויש לי גם שירים בכמות של 650 בערך ואיזה 150- 200 אפליקציות ואני לא עובר את ה 10G למכשיר יש מסך מגע רגיש מאוד חיי סוללה ארוכים מאוד וכך גם הטעינה המון זמן עד שהוא ניטען מ-10%של סוללה עד שהוא מגיע ל-100% של סוללה ה-wi-fi שלו לא מגיע לחיפוש במרחק גדול יחסית
נוח
קל מועצב יפה
חיי סוללה ארוכים
לא מחפש רשתות אינטרנט במרחק גדול
עדכון לתאריך 01/12/10, האייפד שלי התקלקל,אחל משלשום הוא פשוט לא נדלק לי יותר. :-( עכשיו נראה כמה שווה האחריות של אפל העולמית. מומלץ מאוד לרכוש את מכשיר זה! חברים זה לא מחשב נייד ולכן שלא תסחפו ותקנו את הדגמים של ה 32GB או 64GB באמת שאין צורך בכל כך הרבה אחסון. כרגע יש לי יותר מ 80 אפליקציות ומאות תמונות על המכשיר, ואני בקושי השתמשתי ב 6 GB , אולי אם אתם ממש בקטע של מוזיקה ואין לכם אייפון או אייפוד ? אז שווה לרכוש את ה 32GB . בנוסף חשוב שתיקחו בחשבון שאתם חייבים לרכוש למכשיר גם מגן מסך איכותי וגם נרתיק איכותי, שלא תעזו לצאת מהחנות ללא 2 האביזרים הללו, ולכן בזמן שאתם עושים את הסקר שלכם איכן הכי כדאי לרכוש את המכשיר? תסתכלו גם על המחירים של האביזרים הללו. אני קניתי עם המכשיר את הנרתיק המקורי של אפל לאייפד, ואני ממליץ לכם גם לרכוש את המקורי, איכות הבניה שלו פשוט מושלמת!  לאפך מאייפון חיי הבטרייה של האייפד ממש ארוכים, אבל בו זמנית להטעין את הבטרייה לוקח הרבה יותר זמן מאייפון. לכן בנוסף תשקלו לרכוש כבל הטענה ארוך מהסטנדרטי, כי לא פעם או פעמיים תמצאו את עצמכם יושבים בצורה לא נוחה ליד השקע חשמל ועובדים על המכשיר.  בשורה התחתונה אני יכול לכתוב עוד הרבה שורות חיוביות על המכשיר המיוחד הזה.
כל מה שכתבתי למעלה ועוד הרבה....
רק אחד.
חבל שלא קניתי את הדגם עם ה 3G
קניתי את המכשיר , לא בארץ.עובד מצויין , מדהים באיכות ובצבעים. מכשיר מדהים.!!לא מאוכזב בכלל מהאייפד. שווה לקנות. לא במחירים שכרגע בארץ.
משחקים, מוזיקה , סרטים באיכות HD אפשר לקרוא ספרים.קל משקל ונוח לתפעול
אחרי שמחזיקים אותו רצוף ,זה קצת מעייף ,אבל חוץ מזה אין חסרונות