נמצאו 6 חוות דעת על מוצר מצלמה Canon PowerShot SD1300 IS / IXUS 105 קנון

מיקי
27.09.2016
מצלמה נוחה לשימוש ותפעול, קלה במשקל, חזקה וחסינה בנפילות, מעוצבת בעיצוב חדשני יפה ונעים לעייןקטנה וקומפקטית.
מספר פיקסלים לא גבוה במיוחד.

מאוד קומפקטית ויפה, גוף בנוי אלומיניוםצילום מאקרו באיכות ממש טובה. תמונות עשירות בצבע וחדות.עושה עבודה טובה בצילום אנשים ופנים. תוכניות מוגדרות לצילום לילה וצילום ביתי. נותנת תמורה מלא למחיר. אין מצלמות באיכות דומה בקטגורית המחיר הזו.כדי להשתפר באיכות התמונה אפשר לנסות את SD940 או לעלות ממש במחיר.- חיישן 12Mpixel (יותר פיקסלים באותו גודל פיזי של חיישן) מקלקל את חדות התמונה בצילומי נוף לעומת הדגם הקודם SD1200 או SD1100- צילום מאוד מהיר- זום אופטי X4 ועדשה 28mm (רחבה יותר מ-SD1200)
- מעבד חדש DIGIC 4
- יותר מ-200 תמונות בטעינה בודדת
- מעבד חדש DIGIC 4
- יותר מ-200 תמונות בטעינה בודדת
- חיישן 12Mpixel
- אין צילום וידאו HD
- אין צילום וידאו HD

מצלמה מאכזבת מאוד. לא ממליץ לקנות.לעומת מצלמות קודמות שהיו לי של Canon, היא לא מצלמת טוב (כנראה שהמחיר משקף את האיכות).פשוטה מאוד לתפעול
זולה
זולה
תמונה לא חדה. יש הבדל גדול בין מה שרואים בצג של המצלמה לבין מה שרואים במחשב.

בחרתי במצלמה הזאת כי לאישתי קניתי בעבר את הSD1100ה SD1100 מצלמה פשוט מעולה עם סוללה שמחזיקה המון , מאד קומפקטית , תכלס מי שמטייל לוקח מצלמה קטנה ואת המיקצועית הגדולה משאירים בבית מאד מאוכזב מהמצלמה , אני לא מבין איך עורכים בחו"ל נתנו לה ציונים גבוהים , בצילומי נוף התמונות יוצאות ממש גרועות מרוחות ממולא חדות כלל ,ברם ,מאידך גיסא בצילומי מקרו התוצאות מדהימות המצלמה מאד נוחה קטנה ומצלמת מאד מהר גם בתמונה הראשונה וגם בין תמונה לתמונה אפילו שהיא זולה היא עדיין יקרה לתמורה שהיא נותנת קומפקטית , מאד נוח להכיס לכיס
סוללה , עדשה 28 זום X 4
התמונות מרוחות ולא חדות כלל
התמונות מרוחות ולא חדות כלל

Meital B
13.11.2010
רציתי לקנות כבר הרבה זמן מצלמה מהסדרה הזו עד שבאופן ספונטני במהלך חופשה באילת החלטתי לקנות. במהלת חודש נובמבר השנה (2010).כבר רכשתי בעבר 2 מצלמות של Canon וציפיתי לקבל את האיכות שאני רגילה אליה, מסתבר שטעיתי. עדיין לא ברור לי אם מדובר בתקה במצלמה שלי או שזה משהו גורף אבל התצוגה במסך ממש לא ברורה ולא חדה. התמונות עצמן יוצאות איכשהוא בסדר אבל לא ברור לי למה המסך עצמו מטושטש.קומפקטית, אופציה של התמקדות בפנים, עיצוב יפה.
מסך מטושטש ואיכות בינונית.

בשימוש מספר שבועות. איכות תמונות בינונית ומטה. בתנאי תאורה פחות טובים רמת גרעון גבוהה מידי. תמונות לא חדות. לא מתמודדת טוב עם עיניים אדומות. בקיצור, די מאכזבת.בשוק קיימות באותה רמת מחיר מצלמות טובות יותר.קומפקטיות, רזולוציה, נוחות תפעול, חיי סוללה
איכות תמונות בינונית ומטה
התמודדות גרועה עם עיניים אדומות