מצלמה Canon PowerShot SD1400 IS / IXUS 130 קנון

14.1 מגה פיקסל
מייצב תמונה:

בעדשה

נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מצלמה Canon PowerShot SD1400 IS / IXUS 130 קנון

מצלמה כל כך מעולה יש לי אחת כ שנה וחצי אני הולך איתה אל החגורה לכל מקום ממש ככלי עזר לעבודה וכו' ( המצלמות עד כו של הסלולרי לא שוות הרבה) .וקניתי מצלמה כזו שנייה שיהיה רזרבית ולמקרה שצריך שתיים, וחשוב יותר למקרה שאחת תתקלקל או תלך לאיבוד, מאחר וחששתי שהדגם יצא מהשוק ולא יהיה נתן לקנות שוב
קטנת מימדים ומחיר אך ענקית בתוצעה, צריך לדעת אך להשתמש בפוקציות של המצלמה ולתכנת את הצורך שלכם
לא קיים לדגם חסרונות, שווה השקעה בללמוד את המצלמה ואז לא יתקע לכם בצילום כפי שכתבה הבחורה הקודמת
קניתי את המצלמה, והסה"כ אני מרוצה ממנה.הבעיה היחידה שמפריעה לי מאוד מהצלמה היא, שכאשר אתה מצלם אתה צריך לחכות כמה שניות בלי להזיז את הצלמה כדי שהתמונה "תתיצב" אחרת זה יוצר מטושטש.אני אישית וכבר התרגלתי לעניין, אל שאחרים מצלמים במצלמה שלי, תמיד התמונות יוצאות מטושוש.הצבעים במצלמה חדים, והסרט וידאו יוצא טוב, עם סאונד מעולה.
זול, וקל לתפעול
כתבתי למעלה
קניתי את המצלמה לפני מספר שבועות ואני מאוד מרוצה! חוץ מהעיצוב היפה ונוחות השימוש היא נותנת תמונות באיכות טובה (למרות שציפיתי מ14 מגה פיקסל ליותר איכותי...) יש בה הרבה אפשרויות מגניבות כמו: צילום בעין הדג, אפשרות לצלם את כל התמונה בשחור לבן ולבחור רק צבע אחד שישאר רגיל או להחליף צבע אחד בתמונה בצבע שונה ועוד.הוידיאו שלה מאוד איכותי וגם איכות הקול טובה.
עיצוב יפה
דקה
איכות טובה
אפקטים מגניבים
וידיאו איכותי
מעבר טיפה איטי בין התמונות
מצלמה מצוינת אבללא תכלית השלימות...
מי שמחפש משהו ממש טוב יצטרך להוסיף עוד קצת כסף...