מצלמת וידאו JVC GCFM1

נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מצלמת וידאו JVC GCFM1

מצלמת HD מעולה בהחלט ביחס למחיר! היא קטנה וקומפקטית וגם קלה מאוד - פחות מ100 גרם! פועלת מצויין ומצלמת באיכות גבוהה מאוד! ממליץ בחום!
קומפקטית
ניתנת לטעינה רק דרך USB
אורח photo
אורח
15.01.2011
מצלמה פשוטה, קלה נוחה להפעלה ומפתיעה מאד ביכולותיה!! סוללה שמחזיקה זמן רב, עדשה איכותית מאד!! צילום HD מדהים ובלתי נתפס ביחס לגודל ולקטגוריה!!עברתי ממצלמת וידאו סטנדרטית לא HD. הרבה יותר נוחה להפעלה, הדלקה מהירה ביותר ונכנסת לכיס או לתיק בקלות.נוח מאד להוציא אותה מהכיס ולתפוס את הרגע מיד, ללא הפעלה איטית ומסורבלת או כיוונונים ראשוניים שאורכים זמן רב והופכים את חווית הצילום לבעייתית. אני ממליץ בחום!!! מחיר מצחיק ביחס ליכולות המאד מרשימות!כבל המצלמה איננו תומך HD, כך שאין ממש שימוש בו.
איכות HD מדהימה בתנאי תאורה טובים. טעינה של שעתיים עד שלוש באמצעות מיני USB מכל מחשב. הדלקה סופר מהירה.
אין זום אנלוגי. שימוש בזום הדיגיטאלי פוגע באיכות הצילום. איכות הצילום פוחתת בתאורה בינונית או חלשה.
yair photo
yair
15.08.2010
קניתי את המוצר ב15/08/2010 בידיעה לחסרונותיו של הצילום בלילה ושאינו בעל פלאש אבל התחמתי בזה שגודלו קטן ושהאיכות היא FULL HD.הפעלתי את המצלמה וצילמתי ב1080(full hd) והתוצאה הייתה פשוט מזעזעת, צפיתי בסרטון דרך כבל הAV המצורף בטלויזית FULL HD וכל התמונה הייתה מלאה ב"קוביות" ומזכירה את המצלמות הישנות.בגלל הביקורות הטובות על המצלמה אני מייחס את התקלה לטעות בהגדרות (שבהם לא התעסקתי) אבל דף ההוראות בעברית הינה בעלת 2 דפים קטנים עם הוראות כלליות כמו איך להכניס את כרטיס הזכרון.
נראה טוב.
קל לתפעול.