* כפתור Enter גדול
* מחזיקה שנים!
ממשק חיבור:
USB
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר TK8060 TEAC

כמישהו שמקליד מהר (מעל 90 מילים בדקה בשתי שפות), המקלדת הזו בינתיים התאימה יותר מכל מקלדת אחרת. מדובר במוצר טור, ללא פיצ'רים מיותרים, מושלם לעבודה והרבה מאוד הקלדה.יש לי כמה כאלה, והן מחזיקות המון שנים. עוד אף אחת לא התקלקלה.* כפתור Backspace קטן
* אין פיצ'רים מיוחדים לגיימרים ומולטימדיה—אני רואה את זה כיתרון, אבל הרוב לא יסכימו כנראה.

מקלדת באיכות סבירה. מוצר סיני סטנדרטי, לא טובה מידי ולא גרועה מדי.ברשותי כשנתיים.חיבור USB ולא PS2, הכבל ארוך דיו.אמינות.
יחסית קטנה, לא תופסת הרבה מקום.
הדיו על המקשים נשאר כשהיה, לא טריוויאלי במקלדות סיניות.
יחסית קטנה, לא תופסת הרבה מקום.
הדיו על המקשים נשאר כשהיה, לא טריוויאלי במקלדות סיניות.
רועשת.

מקלדת באיכות בינונית (סינית פלוס) , נוחה לשימוש ,כל עוד לא משתמשים בקשים התחתוניים, כלחוצים על רווח או CTRL אז האצבע נתקעת בפלסטיק שנמצא בקצה.זולה
הנדסת אנוש גרועה

חיפשתי מקלדת זולה עם חיבור USB בשביל מחשב נייד חדש וקיבלתי מוצר הרבה יותר איכותי ממה שציפיתי.לא היו לי ציפיות גבוהות, כי בעבר קניתי נגן MP3 של TEAC והוא היה גרוע ביותר.המקלדת הזאת, שמבחינת layout של הכפתורים היא זהה למקלדת DELL שיש לי בעבודה, עם תוספת כפתורי מדיה.היא פשוטה, נוחה, עם הכפתורים במיקום הנכון.הכפתורים קשיחים, כמו שאני אוהב, עושים קצת רעש (לא מתאים למי שרוצה לשחק בלילה בלי להעיר את בני המשפחה).סוס עבודה זול ופשוט.במחיר הזה אני לא מצפה לתופסות כמו יציאות USB או מקשים זוהרים. זה מוצר פשוט, טוב ובעיקר זולכפתורים במקום הנכון, בניגוד למקלדת Gaming שקניתי לפני כמה ימים ב350 ש"ח ומיקום הכפתורים שלה היה לא נוח.
זולה
זולה
הייתי צריך לקנות פד סיליקון למפרקים בנפרד. בקטנה

אנטון
08.04.2010
מקלדת נהדרת! מומלצת לכל מי שרוצה מקלדת טובה אך לא יקרה. מתאימה למגוון רחב של תחומיםהקלדה נוחה, זולה, יש מקשי מולטימדיה ברורים
אינה מתאימה לגיימרים מקצועיים, אין בה משטח להנחת ידיים (יכול להיות יש, לא שמתי לב), לא מהודרת יותר מדי

TK8060 TEAC