מצלמה OM SP600 UZ

נמצאו 4 חוות דעת על מוצר מצלמה OM SP600 UZ

נתחיל מהסוף - מצלמה גרועה! לא להתקרב.הייתה לי canon A95 ישנה שסיימה את חייה וחיפשתי מחליפה.נתקלתי במצלמה הזו והנתונים נראו ממש מפתים: מאפיינים מתקדמים לצד מחיר מאוד אטרקטיבי. אז רכשתי , וקיוויתי לאיכות וביצועים של לפחות כמו ה canon , אבל המציאות רחוקה מאוד מזה.נתחיל באיכות התמונה. המצלמה הזו מוציאה תמונות פשוט גרועות! הגזמה בצבע, טישטוש (גם ללא זום) איזון לובן גרוע ביותר ובכלל , כל סטיה הכי קטנה מתנאי תאורה אופטימליים תביאה לתמונה גרועה!ועוד דבר: זיהוי פנים שלא עובד - המשמעות: אי אפשר לצלם איתה קבוצת אנשים כך שכולם יהיו בפוקוס.הביצועים של המצלמה עלובים. הסיכוי לצלם איתה תמונה סבירה של הילדים ממש נמוך. לוקח לה זמן רב להתפקס , זיהוי הפנים אף פעם לא עבד ושוב , בסוף מתקבלת תמונה באיכות עלובה.וצריכת הסוללות... המצלמה גומרת את הסוללות גם כשהיא לא עובדת!חשוב להבין שהבסיס שלי להשוואה הוא המצלמה הישנה שלי שהזכרתי לעיל. זה נראה לי בסיס השוואה הוגן למדיי, ועל בסיס ההשוואה הזו אני יכול להגיד שהמצלמה הזו פשוט לא שווה גם את המחיר הנמוך שלה.לסיכום: אכזבה גדולה!
אולי יתרון אחד... המחיר.
איכות תמונה גרועה.
ביצועים נחותים
צילום בזום מלא - לא אפקטיבי.
צילום ילדים - בלתי אפשרי.
צריכת סוללות מוגזמת
התלבטתי בין קומבקטית ובין דמוי SLR ,ושמח שבחרתי נכון מצלמה מעולה לתקציב נמוך היתה לי מצלמה של קומפקטית טובה ואין בכלל מה להשוות מבחינת איכות הצילום בלילה ובכלל.מי שלא מעניין אותו הגודל ורוצה תמונות באיכות טובה היא מומלצת בחום.היתרונות פלאש מעולה יכולה להסריט בHD READY זום 15 מצב צילום אוטמטי מעולה וגם כן מצב צילום בתנועה של אובייקט תפריט בעברית מלא מצלמה מרשימה ביופיה
למעלה
4 בטריות - שום דבר שלא נפטר עם סוללות של נטענות MHR3000
המצב הצילום האחרון לא נשמר.
אין מילים.מצלמה מדהימה !איכות צילום מרהיבהנוף וצילום תקריב של פרחים מושלם.צבעים חדים ומדוייקים ונעימים לעיןאיכות וידאו מצויינתמצלמה מושלמת שיכולה בכיף לשרת חובבןיש גם עברית אבל אני מעדיף אנגליתמאוד קל ופשוט עם אפשרויות מרובות ושימושיותיתרונותחדותעיצוב מאוד מרשים[נותנת תחושת יוקרה]קצת כבדה[לטעמי אני אוהב]מסך גדול ואיכותי12 מגה פיקסל וזום ענק של 15 אופטיצילום HD מטורף[וידאו]פלאש חזקזכרון פנימי ג'יגאחסרונות 4 סוללות .זה לא ממש מפריע עם הזמןמכסה העדשה נוטה ליפול הרבהשמעבירים עם הכבל לוקח הרבה זמן עד שזה טוען את כל התמונותאין צילום שחור לבן
כתוב למעלה
כתוב למעלה
פשוט נהדרת זום גדול פי 15 מסך ברור וחד יוצאות תמונות נהדרות קניתי אותה לפני שבועיים יש בה תפריט עשיר ומגוון
זום גדול תמונות חדות
לא מצאתי חסרונות מיוחדים