מחשב נייד Dell Studio 1558 i5 430M 4570HD דל

נמצאו 2 חוות דעת על מוצר מחשב נייד Dell Studio 1558 i5 430M 4570HD דל

J photo
J
29.09.2010
קניתי את המחשב לפני כחודש, זהו מחשב ה- Dell הראשון שלי ובסך הכל אני מרוצה מאוד. המחשב עם Windows 7 - 64bit ועם מעבד i5-520 . עיקר צרכיי הם לשרטוט וגרפיקה (אוטוקאד, פוטושופ וכדומה) וכמו כן לצפיה בסרטים ולשמיעת מוזיקה (בחיבור למערכת סטריאו). העבודה בו נוחה, בהירות המסך מעולה והמעבר בין תוכנה לתוכנה, כמו גם עבודה במקביל על מספר תוכנות, הינה מספקת ביותר. כרטיס המסך הוא בעל 512 מגה של זיכרון אולם הוא מספיק לרוב שימושי הגרפיקה של המשתמש הממוצע פלוס.עניין אחד שמתסכל אותי במקצת הוא חוסר תאימות בין תוכנות שונות לבין מערכת ההפעלה. שימו לב שהנכם מתקינים תוכנות המתאימות למערכת ההפעלה, 32 או 64 ביט, שמא המחשב יקרוס ויהיה צורך לפרמט אותו למצבו המקורי. קרה לי, אך לאחר התקנה מסודרת של התוכנות הבעיה נפתרה. בינתיים.בסך הכל המחשב נותן מענה טוב לסטודנטים לגרפיקה/אדריכלות ולשאר מעריכי איכות. עם 3 שנות אחריות (3 חודשים בלבד על סוללה) אני ממליץ.
מקלדת
משטח מגע ולחצנים
איכות הרכבה
חומרה חזקה
שפע כניסות עדכניות (ללא s-video)
חריץ להכנסת דיסק - יתרון/חיסרון?
נוחות עבודה כללית
רועד בגלל המאוורר
הפעלת מקשי F ע"י לחיצה על מקש ה FN
אין מקשי מולטימדיה
שמאליים? כניסת האוזניות משמאל ותפריע בעבודה עם עכבר
תותח בעל עוצמת מחשוב מרשימה, רב משימתי (בלוטוצ מובנה, תקשורת אלחוטית, מצלמה איכותית), מקלדת נוחה (בגודל ובסידור מקלדת רגילה ללא מקשי הצד הכפולים), תמונה מעולם אחר (HD מלא במסך LED מוארך), קל מבין כל מתחריו בנתונים הדומים. יכולת הרצת סרטים HD אמיתיים ומלאים ללא קפיצות. סוללה עם אורך חיים מדהים (תשעה תאים). צפייה בסרט מלא ללא צורך בחיבור כבל הזנה לחשמל. איכות ועוצמת הרמקולים הפנימיים של המחשב מרשימה. חיבורים חיצוניים מכל סוג (USB, HD, חיבורים ל - GPS, חיבורים AUDIO לרמקולים ואוזניות). קיבולת דיסק הקשיח 500 גיגה במהירות 7200 RPM. מרשים. כניסה ישירה לכל סוגי כרטיסי הזכרון.
משחקים, סרטים, AUDIO, אורך חיי סוללה ארוך, תמונה איכותית, כרטיס גרפי מרשים. גימור איכותי ואחריות ניופאן 3 שנים בבית הלקוח.
הקפידו על פתחי האוורור חופשיים בתחתיתו. מתחמם קלות בתחתיתו. פינוק להניח אותו במיטה על שמיכה יגרום לנזק בלתי הפיך.