SP200 Jabra ג'אברה

MultiPoint:

לא

נמצאו 2 חוות דעת על מוצר SP200 Jabra ג'אברה

שלום רב,טרחתי וחיפשתי את המוצר ב"זאפ" ומצאתיו.המדובר בדיבורית לרכב מסוג Jabra SP-200./מדוע טרחתי כה רבות?רכשתי את הדיבורית הנ"ל במחסני חשמל במחיר פחות או יותר זהה למחירים שפורסמו באתר "זאפ" ( מעט גבוה יותר מהמחיר המינימלי, ואולם לא בכך אדון.את הדיבורית רכשתי לפני קצת פחות משנה.מאז ועד היום:אפס ( אפס ) תקלות.איכות שמע גבוהה ביותר.נוחות תפעול, נוחות חיבור, נוחות הגברת והנמכת השמע.ניסיתי למצוא פגם כלשהוא-ניסיתי ולא מצאתי אף פגם ולו הקטן ביותר.ידוע לי כי היבואן הינו : "ביקונקט סוכנויות בע"מ" ואולם , עד היום לא היה שום צורך בהתקשרות עם היבואן והיום טרחתי והגעתי לסניף מחסני חשמל בו רכשתי את המוצר, הכל בשביל שאברר את שם היבואן ואכן מסרו לי.
כל יתרון שניתן לחשוב עליו:
מחיר,
איכות,
אפס תקלות,
נוחות תפעול,
נוחות התחברות ל Blootooth.
וכל יתרון אחר שניתן להעלות על הדעת ואותו לא ציינתי.
אין!!!
אם אין בעיות של תקיעות וניתוקים כמו אצלי, אז המכשיר הוא איכותי וטוב. הרמקול חזק מאד, הסוללה מחזיקה המון זמן (במשך כמעט חודש לא הייתי צריך להטעין אותה...), גלגלת גדולה ונוחה לשליטה על הווליום.הבעיה המרכזית מבחינתי הייתה ניתוקים ותקיעות לאחר סיום שיחה נכנסת. יש לי נוקיה 5630 וכל פעם אחרי סיום שיחה נכנסת הטלפון היה מתנתק מהדיבורית, ןהדיבורית מציגה שהחיבור תקין... חוץ מזה, גם תוך כדי מעבר בתפריטים של הטלפון, פתאום הקשר לדיבורית נתנתק.פניתי לתמיכה של JABRA שנתנו לי כמה עיצות שלא עזרו, ובסוף החזרתי את הדיבורית לחנות, שדווקא קיבלו אותה בלי בעיה, והחזירו לי את מלוא הסכום ששילמתי.
רמקול חזק, גלגלת ווליום גדולה.
מתנתקת באופן קבוע, הד בצד השני אם הווליום גבוה.