נמצאו 10 חוות דעת על מוצר WD10EARS Western Digital

לא לגעת בדבר הזה!התקלקל פעמיים בשנה ראשונה.חנות שממנה קניתי פשתה רגל (פנדה מחשבים) ונעלצתי לשלוח לדודה שלי בצרפת כדי לתקן אותו כי Western Digital המהוללים לא עובדים עם ארץ ישראל.אין ולא היה.
עובד אטי בטירוף בדיוק באותה מהירות כמו דיסקטים של פעם.
התקלקל פעמיים בשנה ראשונה.
Western Digital המהוללים לא עובדים עם ארץ ישראל.
התקלקל פעמיים בשנה ראשונה.
Western Digital המהוללים לא עובדים עם ארץ ישראל.

קניתי את הדיסק - ואחרי חודשיים עבודה הוא מת!! (מחט קופצת)הלכתי לחנות והחליפו לי לחדש - ומאז כמה חודשים בסדר.שקט ולא מתחמם (green)
ראשון החזיק מעמד רק חודשיים

לא מומלץ!אחרי 11 חודשים ש"שכב" לו בסבבה במחשב עם עוד 2 דיסקים עם איוורור טוב ואיכסן רק סרטים,מת!1000ג'יגה לפח, אפילו לפרמט לא ניתן.שרד 11 חודש בלי בעיות.
מת אחרי 11 חודש. לא עבד קשה בכלל, איכסן רק סרטים ובוצע איחוי קבצים אוטומטי כל חודש.

דור
06.01.2011
ממש אין מילים. כונן קשיח,מהיר,קריר,קל להתקנה!!! אבל רשום על האריזה שהוא תומך רק בווינדוס וויסטה ומעלה, כל המערכות האחרות לא נתמכות.וגם במקום 1000GB אתם תראו שזה בעצם 930GBנפח גדול 1TB קריר מהיר וקל להתקנה
במקום 1000GB מזה 930GB ולא תומך בכל המערכות שמתחת לXP
אבל לי זה לא משנה כי אני משתמש בווינדוס 7.
אבל לי זה לא משנה כי אני משתמש בווינדוס 7.

אורח
04.01.2011
מדובר בחברה בעלת שם עולמי. תמיד הייתי איתה, תמיד אהייה.עוד מוצר איכות מבית WD. מדובר בכונן קשיח פנימי בנפח של טרה* (כמובן שגודל אמיתי משתנה בהתאם לסיביות).ביצועים טובים וזיכרון מטמון גבוה לתפקוד מהיר.שקט.
נפח עצום.
תומך בפורמט מתקדמים ואופציות נוספות כמו S.M.A.R.T.
כמו כל דיסק קשיח - התקנה פשוטה, SATA.
נפח עצום.
תומך בפורמט מתקדמים ואופציות נוספות כמו S.M.A.R.T.
כמו כל דיסק קשיח - התקנה פשוטה, SATA.
מאחר ורק רכשתי את הדיסק הקשיח לאחרונה, ויש לי עליו אחריות לשלוש שנים, עדיין אין לי מה לדווח.

daniel
03.01.2011
כונן פצצה!! 1TB!!! מהיר ושקט לא עושה בעיות!והרבה יותר טוב מהדיסק הקודים שלי שהיה 160גיגה\/למעלה
אין!!!!!!

תאריך אחרון שעידכנתי את החבת דעת:17.5.2011- עדיין עובד ומקווה שימשיך לעבוד כמו שצריך.דיסק טוב מאוד בעל טרה בייט, מלא מקום ,שקט מאוד ועובד מאוד מהרמכל הדיסקים הקודמים שהיו לי (64Mb cache) חסכוני בחשמלהכי זול שמצאתי בחנויות.כמו שכתוב על האריזה , אין תמיכה מלאה במערכת ההפעלה - Windows XP.צריך להתקין דרייבר מסוים. טרה בייט [1000GB]
מהיר[64Mb cache]
זול
חסכוני בחשמל
מהיר[64Mb cache]
זול
חסכוני בחשמל
לא תומך במלואו [או משהו כזה] במערכת ההפעלה Windows XP

מניסיון עבר מר מאוד לא מחליך את החברה הזו, עולים קצת יותר אבל שווים כל אגורה, לאלה שקיבלו אחד שלא עובד, זה קורה מידי פעם כמו בכל דבר, משתתף בצערם, זה ה HARD DISK של WD ה 8 שאני רוכש ועד היום עובדים כולם.ישנם חנויות שמוכרות אותו עם האריזה המקורים + כבך SATA ועל זה משלמים עוד 200 ש"ח, תחסכו ותלכו לרשתות שמוכרות אותו בשקית,כי במחיר של האריזה המקורים אתם יכולים לקבל בנפח כפול.מחיר, אמינות, לא מתחמם, - סוס עבודה.
לא ידוע, לא ניתקלתי, לא רוצה להיתקל..

קיבלתי לפני שבועיים, מיד ראיתי שהמחשב ניהיה אטי.לאחר מספר ימים של בדיקות וניסיונות שונים (ואני לא מומחה).הבנתי שיש בעייה.כנראה עם הזיכרון פלאש.מאוד שקט.
פגום

קניתי בתאריך 18-4-10הר דיסק מעולה מהסידרה הירוקה שזאת אומרת חיסכוני בחשמל עם זיכרון של 64MB הכמות הכי גדולה כיום. שנע בין 8-16-32-64.הסידרה החדשה של Western Digital הם קלים בהרבה מהדגמים הישנים לא מתחמם
64MB זיכרון לעבודה מהירה
1000GB
64MB זיכרון לעבודה מהירה
1000GB
בינתיים אין ...ואם יהיה אני יעדכן ...
עידכון-20-2-13
=אחרי שנתיים ו6 חודש הכונן נדפק =