- קל משקל
דירוג עולה
דירוג יורד
אורח
22.08.2010
המחשב הנייד השני שלנו בבית והפעם בחרנו נייד מבית הענק דל , איכות הבניה של הנייד פשוט ברמה מעל השאר , חיפשתי מחשב קטן אבל לא נטבוק עד שנתקלתי במחשב הזה פשוט מחשב קטן עם ביצועים של מחשב גדול .מערכת ההפעלה חלונות 7 פועלת בצורה מהירה וחלקה , המקשים נוחים להקלדה והעכבר נוח אחרי כמה שעות שמתרגלים .עיצוב הנייד מדליק ואסתטי , רמקולים איכותיים ותצוגת מסך מעולה .כמו כן הנייד מגיע עם 3 שנות אחריות מלאות מבית דל , אני מאוד מרוצה מהרכישה וממליץ בחום .
לא מצאתי חסרונות
קניתי את המחשב לפני מספר ימים כמתנה לאשתי והתברר כי עשיתי את הדבר הנכון. חיפשתי מחשב שיהיה יפה, קל, נוח, עם סוללה שתחזיק הרבה זמן ועם מעבד מספיק חזק לישומי אופיס ואינטרנט. המחשב הזה ענה על כל הדרישות הנ"ל. קנייה מומלצת בהחלט.
קל, יפה, זמן סוללה ארוך, איכות המסך טובה, מקלדת מאוד נוחה, איכות החומרים טובה, הטץ' פד תומך בריבוי מגעים.
הטץ' פד יכול להיות מסובך למשתמש לא מנוסה .
שלום לכולם .רכשתי את המחשב כנטבוק טוב והוא עונה על הדרישות בגדול מסך איכותי סוללה חזקה מעבד כפול ליבה 1.3 ג'יגה הרץ זיכרון 320 ג"בזיכרון 2 מ"ב ramעכבר מולטי טאץ' ניתן להגדרות משתמש מגוונות קל משקל 1.4יפה ( יש קצת טביעות אצבע על גב המחשב)אחריות של דל!!! 3 שנים מגיע עם מערכת הפעלה 7 בעברית !בקיצור המחשב בקטגוריה זו הוא הכי טוב והכי משתלם גם מבחינת מחיר
למעלה
אין ולא חייב למצוא בכח ...
קניתי את המחשב ממש לאחרונה, ואני מאוד מרוצה ממנו.קודם כל הוא בעל מעבד עם שתי ליבות, מה שאומר שהוא הרבה יותר חזק מכל נטבוק, וזה שם אותו בקטגורית הלפטופים. מצד שני הוא נייד כמו נטבוק.כוח העיבוד שלו מספיק בכדי לעשות בו שימוש כמו בכל לפטופ רגיל (פרט למשחקים).כמובן שבהשוואה למעבדים דו-ליבתיים רגילים המעבד שלו איטי יותר, אבל בכל זאת עושה את העבודה כמו גדול.השימוש העיקרי שלי במחשב הוא תיכנות, קצת גרפיקה, אינטרנט, אופיס, סרטים וכדומה. המחשב סוחב את כל הנ"ל כמו גדול.שני אספקטים נוספים חשובים: הסוללה בעלת 6 תאים, והמעבד מהסדרה CULV - מה שאומר שבעבודה מאומצת הסוללה מספיקה ל4+ שעות עבודה, ובעבודה לא מאומצת היא יכולה להספיק לכ8 שעות עבודה.זה מאוד כיף שכשאתה יושב בבית קפה למשל וכל מי שפותח לפטופ רץ לחפש שקע, ואתה בכלל לא צריך לחשוב על זה.והדבר החשוב השני הוא, שהמחשב בא עם מערכת ההפעלה החדשה ביותר של מיקרוסופט - WINDOWS 7.לגבי העכבר: ראיתי שהרבה אנשים באינטרנט כתבו שהעכבר של המחשב אינו נוח. לא מדוייק: אם לוקחים רגע ומפעילים את כל האופציות שלו, הוא הופך לעכבר הכי נוח שהשתמשתי בו אי פעם במחשב נייד.יש אופציות כגון: מקש שמאלי זה הקשה באצבע אחת. מקש אמצעי זה שתי אצבעות, מקש שמאלי זה שלוש אצבעות, ויש עוד הרבה מחוות נוחות אחרות.המסך בעל רזולוציה גבוהה מאוד, ועם כרטיס המסך המובנה ניתן לראות סרטים בהבחנה גבוהה.לסיכום, אני מאוד מרוצה מהמחשב והוא עומד בכל הציפיות שלי. מקווה שכך הוא ימשיך.נ.ב. למי שחשוב לעבוד במחשב בלינוקס, המחשב עובד עם אובונטו בצורה יפה מאוד. ניתן להניח שכנ"ל עם הפצות אחרות.
מעבד דו-ליבתי, חסכוני בחשמל.
2 ג'יגה זיכרון.
הרד-דיסק גדול.
כרטיס גרפי מובנה, הכי עדכני של אינטל.
סוללה בעלת נפח גדול.
מקלדת נוחה, עכבר נוח אחרי הפעלת האופציות הרלוונטיות.
ניידות ניידות ושוב ניידות.
2 ג'יגה זיכרון.
הרד-דיסק גדול.
כרטיס גרפי מובנה, הכי עדכני של אינטל.
סוללה בעלת נפח גדול.
מקלדת נוחה, עכבר נוח אחרי הפעלת האופציות הרלוונטיות.
ניידות ניידות ושוב ניידות.
לא למשחקים (אם כי לרוב האנשים שחושבים על מחשב כזה ידוע מראש שהמחשב לא מתוכנן למשחקים. אבל בכל זאת יש לא מעט משחקים - לא הכי חדשים- שניתן לשחק בו).
תבדקו היטב שמסך בגודל 11.6 אינץ' נוח לכם לעיניים (אותי זה מספק בהחלט).
מי שמראש וידא את הנושאים האלה, אז לגביו ניתן להגיד שלא מצאתי חסרונות למחשב.
תבדקו היטב שמסך בגודל 11.6 אינץ' נוח לכם לעיניים (אותי זה מספק בהחלט).
מי שמראש וידא את הנושאים האלה, אז לגביו ניתן להגיד שלא מצאתי חסרונות למחשב.
מחשב נייד Dell Inspiron 11z SU4100 1.3GHz דל