HP

נמצאו 4 חוות דעת על מוצר מחשב נייד HP Pavilion DV6-1340Ej VL055EA

חננאל photo
חננאל
28.06.2011
מחשב טוב בעיצוב יפיפה מגיע יחד עם בלוטוס וכל מה שצריך. אני משתמש בו קרוב לשנה וסה"כ מאוד מרוצה. ביצועים טובים וסה"כ מחשב מומלץ. מחשב קצת כבד ולא מתאים לסטודנטים ותלמידים שצריכים להסתובב איתו כל היום.
מפרט טוב
מחשב חזק
סאונד טוב
שלט רחוק שמאוד שימושי
מתלכלך די מהר
בטריה לא מחזיקה מעל שעה וחצי
מצלמה לא טובה
נייד מאד טוב, נתונים טובים, ווינדוז 7, עיצוב יפה.הנייד מעוצב מאד יפה ועשוי מחומרים טובים.הביצועים שלו גם כן מאד טובים, מותקנת עליו מערכת הפעלה ווינדוז 7 64 ביט, ובזכות הגרסה הזאת (ולא את ה 32ביט) היא מצליחה לזהות את כל ה 4 גיגא זיכרון שיש לכם.מבחינת נוחות שימוש, הנייד מאד נוח, המקלדת,עכבר וקיצורי דרך הלייזר עובדים מצוייןהסוללה שלו לא מחזיקה הרבה זמן, אולי זה בגלל כרטיס המסך החיצוני שלו, אז ככה: בשימוש של גלישה,שמיעת מוזיקה ובהירות מסך 80% היא תחזיק מעמד של לא יותר מ שעה ורבע.אישית מאד אהבתי את הנייד וממליץ עליו.
עיצוב יפה
נתונים וביצועים טובים
HP
מאד נוח
סוללה לא מחזיקה מעמד
קצת כבד
אני קניתי את המחשב עם צאתו לשוק, ומשתמש בו כבר שלושה חודשים.קניתי אותו במחיר נמוך מהמחיר שמצויין בזאפ.הייתי ממליץ על המחשב הנ"ל לאנשים שלא יצטרכו להיסחב איתו יותר מידי, לא הייתי ממליץ עליו לסטודנטים שיצטרכו להסתובב איתו יום שלם באונ' \ מכללה.בנוסף ממולץ לשקול להביא בטריה נוספת של 12 תאים, על מנת שתוכלו לעבוד על המחשב בלי חשמל, המחשב שוקל גם כ-3 ק"ג, והוא יחסית כבד.
מעבד Intel Core 2 Duo T6600.
Windows 7 כרטיס מסך איכותי.
דיסק קשיח 320 GB.
מקלדת מלאה.
מסך HD LED
הסוללה מחזיקה במקרה הטוב ביותר לשעה וארבעים דקות.
כמו כן, המסך ומשטח המגע מתלכלכים די מהר.
מצלמה חלשה יחסית למחשבים אחרים שראיתי.
ziv photo
ziv
23.12.2009
מחשב מהמם! מאוד נוח לעבודה .מהיר ,מגיע עם בלוטוז +שאר הירקות !המחשב מגיע בצבע לבן(אהבתי) יש אחריות של HP (לשנתיים) יש שלט רחוק מסך windows 7 64 bit LEDהמחשב לא מתחמם בכלל!!!!
מחשב חזק,זיכרון 4GB DDR3 מסך 15.6LED אחריות לשנתיים windows 7 64 bit סאונד טוב יש שלט רחוק לצפית DVD
צבע לבן מגיע עם בלוטוז 4 יצאות USB
אין! שווה לשדרג את הסוללה ליותר חזקה ,סוללה מחזיקה גג שעה וחצי 6תאים