טלפון סלולרי Nokia 2323 Classic נוקיה

2008
גודל מסך:

1.8 אינטש

נמצאו 2 חוות דעת על מוצר טלפון סלולרי Nokia 2323 Classic נוקיה

טלפון נייד בסיסי מאד שמתאים רק למי שמשתמש בנייד לשיחות בלבד.אין שום תכונות מתקדמות מלבד רדיו. גם היומן די בסיסי ולא מאד נוח לשימוש.כל הדברים הללו והיו ידועים לי מראש ולמעשה הדבר היחיד שדרשתי מהמכשיר הוא ספיקר חזק, והספיקר שלו אכן מאד חזק.למרות זאת התאכזבתי מהמכשיר בגלל שתי בעיות לא צפויות לחלוטין:1. הטלפון מגיב באיטיות מייאשת. אחרי כל לחיצה עוברת בערך שנייה עד שהוא מגיב. אותי זה פשוט הטריף.2. למרות שהמקשים די גדולים המבנה שלהם הופך אותם למאד לא נוחים לתפעול, בעיקר המקשים הצדדיים (כפתורי שיחה וניתוק, והספרות 1, 4, 7, 3, 6, 9, #, וכוכבית). בגלל שהמקשים הללו הם חלק ממשטח הפנל הקדמי ליצה על הצד החיצוני שלהם פשוט לא לוחצת אותם. גם המקשים האחרים די קשיחים וצריך להפעיל עליהם די הרבה כוח כדי שיילחצו. מאד לא נוח.מבחינתי שתי הבעיות הללו הפכו את המכשיר למאוס, למרות שיש לו כמה יתרונות (להלן), ולסיכום אני שמח שהוא אבד לי.
איכות שיחה טובה
מחיר זול
איטי!!!
מקשים לא נוחים
מסך לא איכותי
קניתי את המוצר ביום א' ה- 23 למאי. על פניו סלולארי מעולה, קל לתפעל אותו, כי הוא בעל מקשים גדולים ונוחים. ממשק המשתמש קל להבנה, ישנה ארגונית מעולה- כולל קישור של מטלות ללוח שנה, אם רוצים להשתמש בשעון מעורר, פועל גם כשהסלולרי כבוי. איכות שמע מעולה. מחיר זול.
ארגונית מעולה- מטלות מקושרות ללוח השנה, אפשרות לתזכורת על מטלות שונות.
איכות שמע יוצאת מהכלל.
כרגע לא מוצאת...