מערכת ניווט GPS ‏ Mio Spirit S505 מיו

נמצאו 19 חוות דעת על מוצר מערכת ניווט GPS ‏ Mio Spirit S505 מיו

אל photo
אל
17.04.2012
מתחרט על הקנייה,אחרי חודשיים שימוש ( ונסיון גם ב"איי-גו" של שנתיים) אכזבה מהמוצר שאי אפשר להגיד שממלא את תפקידו החשוב!מוצא את עצמי סופק ידיי למרומים(בזמן עצירה כמובן)ושואל את בורא התוכנה אם הוא לא טעה כשהוא קם באותו בוקר לאותו תכנות.כמעט כל תיאור שלילי יהיה מיותר אחרי כל התגובות לפניי המשקפים את דעתי השלילית על המיו!לא מצאתי גם סימול והתראת מצלמות.וכל זה אחריי עדכון שנעשה באפריל עכשיו!
קול נשי.ווליום חזק.בטרייה מחזיקה לא רע,לפחות שעתיים.הנחמה היחידה היא שהוא עלה זול יחסית כמחודש ומשמש רזרבה לרכב השני במשפחה
צבעים חיוורים!!!לא מכוון נכון,מפנה היכן שאי- אפשר,לא מתקן מהר אם בכלל.המסך קופא לפעמים.לא מוגדר אצלי כתוכנת ניווט מוצלחת
רכשתי את המכשיר לפני כשנה והתאכזבתי קשות.מנוע החיפוש מסורבל ואם לא מקלידים בדיוק את המקום הוא לא מוצא. יש בלבול בין אפשרויות חיפוש כתובת, מקום עניין או מילת מפתח בכל אופציה הוא מוצא (או לא מוצא) משהו אחר.יש לו כפתור תפריט ראשי בחזית וכל נגיעה בו (וזה קורה הרבה) מאפסת את החיפוש וצריך להתחיל מחדש. מסך המגע לא מגיב.הכי מרגיז: בניגוד לפרסום על הקופסה, אין עדכון מפות אונליין וצריך לשלוח את המכשיר לראשון לציון לעדכון! דורשים כסף רב והמפות כלל לא מעודכנות - לפחות תשעה חודשים כבר לא עדכנו.
אם כבר מצליחים להגדיר יעד הוא יביא אתכם לשם.
לא עומד במפרט שכתוב על האריזה
ממשק כמעט בלתי אפשרי לתפעול
מפות לא מעודכנות
רכשתי את המכשיר בספטמבר 2010 ,המכשיר הזה הוא פשוט אכזבה.מסך המגע מגיב בקושי ולאחר מספר פעמים,התכנה חובבנית ולא מקצועית,מדוע אי אפשר לשלב את כל הנתונים בתכנה ועוברים ממסך למסך,תכנה חינמית עושה את זה יותר טוב מהמכשיר הזה,התרעת מהירות ממשיכה לצפצף גם אחרי שמבטלים אותה,תכנת עידכוני התנועה פשוט גרועה ומתריעה בקושי רב גם אחרי שעושים "ריסט" למכשיר.לא מצאתי כל יתרון במכשיר הזה.
מתחבר בקלות יחסית ללוין,מתקן מסלול מהר,חוץ מזה ממש אין
ראה למעלה
דניאל photo
דניאל
13.10.2010
רכשתי את המכשיר לשימוש בארץ ובחו"ל ואני משתמש בו כחצי שנה.בשורה האחרונה, המכשיר פשוט נורא, ולא הפקתי ממנו רגע אחד של נחת:- מלא, אבל מ מ ש מ ל א טעויות במפות, בייחוד בארץ אך גם בחו"ל (בריטניה). הופך כל נסיעה בארץ למסלול מכשולים.- לא מוצא ה מ ו ן יישובים, אתרים ורחובות, אפילו שהם מופיעים במפה שלו!!- Lane-guidance סתמי וחסר תועלת. במחלפים המסובכים באמת הוא פשוט נכשל ורק מפריע. מפות בריטניה (אירופה) שנרכשו אצל היבואן לא כוללות את זה.- תלת-מימד חסר תועלת ל ח ל ו ט י ן ורק מבלבל. שוב, לא עובד בבריטניה.- גרפיקה מטומטמת ברמות קיצוניות: מידע קריטי (מרחק לפניה הבאה) מוצג בפונט קטנטן ובצבע אפור בהיר על רקע לבן. למה?!מסלול נסיעה לא מוצג טוב ביחס ליתר הכבישים. מאוד מבלבל.- מסך המגע לא מגיב טוב. לא עם הסטילוס וממש גרוע עם האצבע.- הקול הנשי יכול להטריף מרוב עצבים.- נקודות עניין: גם אחרי ארבע שעות לא הבנתי איך מורידים עדכון. הנקודות הקיימות מגוכחות בדלותן.- לדעתי דיוק המכשיר לא טוב. טעה פעמים רבות ביותר ממאה מטרים.- פעמים רבות לא עושה זום-אין מספיק מהר וכך, מבינים מה קורה בצומת/מחלף רק כשנמצאים ממש קרוב אליו או כבר בתוכו.
- מעדכן את המסלול בזריזות, אך כמעט ולא משלב פניות פרסה.
- לרוב מוצא לווין במהירות
ראה לעיל
yakir photo
yakir
30.09.2010
מכשיר קל ונוח לתפעול, יש לו רמקול חזק ושומעים אותו בברור, מגיע עם סטנד קטן וקומפקטי לשמשה, מטען למצת, מסך איכותי של מגע, מגיב טוב ומהר, מכשיר אלגנטי, בעל 5 מפרטים - סע,חפש, חקור, המקומות שלי. הסוללה מחזיקה זמן רב בהתאם לעוצמת הקול שהמכשיר פולט. יש לו תפריט בעברית קל וברור.באפשרות לעשות חקור הינכם יכולים לאתר משהו ספציפי סביבכם כמו: בית ספר, בנק וכו'
+תלת מימדי
+אפשרות הדמיית מסלול
+מצב חסכון בדלק
+דרך מהירה ביותר ליעד! (מדהים)
+ממש פשוט ונוח,לא מסובך
לוקח זמן למצוא אות מהלווין, לפעמים בחישוב מסלול הוא כותב "שאין אפשרות לאתר את המסלול",אין נרתיק
אבל מומלץ בחום.
שכי,קניתי את המכשיר החודש , ספטמבר 2010 , בעקר משום שהציעו כמתנה את מפות מערב אירופה, התכנון היה לנווט בעזרתו בטיול עם רכב בשוויץ גרמניה וצרפת.לצערי המכשיר אכזב בגדול, מתברר שמדובר במסך מגע שמסרב בעקשנות להגיב למגע , התוכנה של מיו מעצבנת ולא ידידותית, גם איכות המסך והצבעים נמוכה, למרות המתנה המצורפת למכשיר כנ"ל מאד לא ממליץ לרכוש אותו.בסופו של דבר בטיול נעזרתי במכשיר אחר.
עיצוב נאה.
כל מה שמניתי לעיל.
כאמור מאד לא מומלץ לרכוש מכשיר זה לאור ניסיוני איתו.
לא ממליץ באגים בתוכנה,כאשר העברתי למצב התראת מהירות (כשר עוברים מהירות חוקית יש התראה עיגול אדום עם מספר בתוכו) אי אפשר להיפטר מההתראה ,גם שמחזירים למצב קודם,אלה רק כאשר עושים שיחזור הגדרות יצרן מסתדרנראה כאילו הוציאו גירסת בטא מסך מגע זוועתי, לא מגיב טוב ללחיצות,אפילו שמשמיע ביפ לא מגיב (באג בתוכנה)tmc לא מתפקד (אפילו שפניתי לתמיכה)שגיאות בהכוונות של המפה
miomore desktop
תוכנה לא סופית,tmc לא מתפקד,מסך מגע גרוע(או התוכנה שתומכת בו)
Avi photo
Avi
28.08.2010
קניתי בדיוטי עם מפות של אירופה - והוא עשה לי את הטיול !עברתי ממכשיר ישן עם IGO...לעומתו הוא פי מליון יותר נוח....חיפוש מהיר וקל, עוצמת רמקול חזקה - ובלי הסברים מיותרים אני ואשתי הסתדרנו יופי עם המכשיר.מצאנו את כל הכתובות שחיפשנו, והוא עשה את זה בצורה הטובה ביותר.מצטער שלא לקחתי את הערכה עם הדיווחי התנועה....
קל ונוח לשימוש
ממשק קל לתפעול
מחיר מצויין
שנתיים אחריות
סוללה יותר חזקה לניווט רגלי... נגמרה לי אחרי שלוש שעות...
יעקב photo
יעקב
27.08.2010
מכשיר נהדר.מכשיר הניווט הכי מוצלח שהיה לי עד היום.התוכנה ממש קלה וברורה למשתמש ואף מדויקת מאוד, קליטת לווינים מצוינת וניווט קל ונוח.מסך גדול וברור, עיצוב מאוד אלגנטי.רכשתי גם מפות לחו"ל במחיר ממש מצחיק.
מסך גדול
ניווט מדויק
תמורה מלאה עבור ההשקעה הכספית
עדיין לא נמצאו
ציפ photo
ציפ
25.08.2010
רכשתי את המכשיר לפני פחות משנה.מאז הוא רק מעצבן אותי.1. הניווט לא מדוייק (כשהוא מחליט בכלל לנווט)2. מסך המגע לא רגיש לנגיעה ולפעמים מתעקש לא לקבל את הלחיצה3. הכפתור המעצבן של חזרה לתפריט נמצא במיקום בו כמעט בכל נגיעה במכשיר הוא "נלחץ" בטעות ומחזיר לתפריט4. תוכנה לא נוחה לשימוש5. כבר פעמיים היה בתיקון- כי לא עבד 6. איכזב מאוד בחו"ל- על היום הראשון לא עבד ונאלצנו להשתמש במפות ..בקיצור- יקר יחסית לאחרים אבל ממש לא מומלץ!!
נראה מסיבי ועשוי מפלסטיק איכותי
1. לא אמין
2. לא נוח לשימוש
3. יקר
רן photo
רן
21.08.2010
רכשתי לשם נסיעה ליוון. בעקבות מבצע מפות לארצות מערב אירופה כמתנה. מתברר לאחר הרכישה כי יוון נמצאת בקבוצת מזרח אירופה... נאלצתי להוסיף כסף ולרכוש את המפות החסרות. - אמת בפירסום?המכשיר טוב , מגיב מהר אך כפתור החזרה לתפריט במיקום בעיתי. תוכנת הניווט ממש גרועה. בפניות רבות מראה ישר, יש סתירות בין ההנחיה בקול להנחיה במפה. אין גוון שונה לדרך שעברת כבר מול הדרך העתידית ובדרך מפותלת לא ברור לאיזה כיוון הוא מנחה (בעיקר אם צריך לפנות). אין אפשרות למידע נוסף פרט לבחירה של זמן הגעה או מרחק (לא יחד) אין מידע על מהירות נסיעה, התלת מיימד זה שטוייות ולא רציני ורק מפריע. לא כל הישובים מופיעים בתוכנה - למשל מושב בורגתה בשרון לא קיים! עידכוני תנועה עד כה היו לא מעודכנים ןכמעט שלא מגיעים.(אין אפשרות לראות אם הפונקציה פעילה במסך הניווט). עוד בעיות תוכנה נוספות בעיקר של ממשק לא בשל.
מכשיר נוח, מגיב מהר,
תוכנה גרועה
שרות החברה על הפנים, אין אמת בפרסום. טלפנים לא אדיבים
ממשק אינטרנטי מסובך ומורכב לצורך רישום ועידכון.
קניתי את המכשיר אתמול ב10-8-2010 היום החלפתי אותו. תוכנת הספיריט גרועה . גרפיקה לא ברורה .אין מה להשוות לתוכנת הi-goמכשיר לא מומלץ בכלל .תוכנה לא ידידותית .
אולי הכפתור של קיצורי הדרך בצד המכשיר (אבל בגללו לא שווה לקנות)
אין מה להשוות את תוכנת הספיריט הגרועה לתוכנת ה i-go
ליעוז photo
ליעוז
16.06.2010
מכשיר מאוד מעצבן מכמה סיבות:1.ההכוונה לפעמים לא מדויקת ולא מעט פעמים התבלבלתי במיוחד ביציאות מכבישים מהירים,מרגיז ומסוכן בזמן נהיגה.2.ישנו כפתור חזרה לתפריט הראשי שעובד ע"י חיישנים כך שכל תנועת יד מיותרת מחזירה אתכם לתפריט הראשי גם כשלא רוצים בכך.3.אין מיפוי של כל הישובים וכאחד שבמסגרת עבודתו צריך להגיע לכל יעד,מן הסתם קניתי את המכשיר דווקא כדי שאוכל להתמצא במקומות שלא מופיעים בחוברת המפות וסמכתי שהמכשיר יוכל לכוון אותי דווקא במקומות הפחות מוכרים.4.המכשיר כמעט לא עושה ניווט מחדש במקרה שטעית בדרך ומחזיר אותך למסלול שנקבע בתחילה,גם אם כבר אין צורך בכך.5.לא לנסוע עם המכשיר עם קול של אישה,אין לי בעיה עם נשים פשוט הקול שלה מעצבן ותוך כדי טיול לצפון ולאחר שגם בילבלה אותי בדרך פשוט איבדתי את העשתונות ושברתי את המכשיר.6.עבור תיקון המסך רוצים 550 ש"ח,אני כבר יחפש לי מכשיר אחר
רק עם אין מכשיר אחר טוב יותר
הרבה
טובה photo
טובה
14.05.2010
אני אישה לא צעירה ואני רוצה לומר לכם שהמכשיר מאוד ידידותי.קל לי מאוד לתפעל אותו. בעבר היה לי מכשיר אחר והדבר שהפריע לי בו זה העדכונים היקרים מאוד של התוכנה וזה שהייתי צריכה להגיע לחברה כדי לעדכן אותה.המכשיר הזה נמצא אצלי שלושה חודשים וממה שאני מבינה אני יכולה לעדכן את התוכנה לבד וזה ממש נוח.המסך של המכשיר גדול מאוד ומאוד ברור. תוכנה הניווט קלה ופשוטה.ממליצה מאוד לרכוש את המכשיר.
מסך גדול וברור.
מגיע עם ערכה מלאה.
תוכנת ניווט ידידותית.
סוללה לא מחזיקה הרבה זמן ללא טעינה.
רכשתי לפני שבועיים, מכשיר מדהים! מאד פשוט לתפעול מצד אחד ומצד שני מעניק הרבה אפשרויות כמו עדכוני תנועה, תלת מימד, תמונות צמתים וכו. אני מבסוט!
מסך גדול וברור גם בשמש, ניווט מדוייק, קל לתפעול
סוללה מחזיקה רק שעה וחצי
רונן photo
רונן
11.05.2010
מוצר שנותן את כל התמורה עבור ההשקעה בו.תוכנת ניווט מעולה וקלה לתפעול. עובד מצויין בישראל ומניסיון שלי עובד מצויין גם במדינות מערב אירופה.לפני שרכשתי את המוצר עשיתי בדיקה מעמיקה והפריעה לי מאוד העובדה שבמכשירים שמגיעים עם התוכנה שנקראת IGO צריך כל פעם שרוצים לעשות עדכון לנסוע להרצליה מכיוון ששם יושבת החברה ואילו במוצר שקניתי אני יכול לעשות עדכון מהבית ואני לא צריך להתחיל לרוץ להרצליה ולקחת יום חופש מהעבודה בגלל העדכון.ממליץ בחום על המכשיר.
תוכנה קלה מאוד לתפעול.
מסך גדול וברור מאוד.
עדכון תוכנת הניווט מהבית שלי.
אין

אחרון