טלפון סלולרי Nokia N86 נוקיה

סקירת Wisebuy ‏
שלומי עמיצור , 01.10.2009
8.6
ציון WiseBuy
מצלמת סטילס טובה מאוד ומצלמת וידאו מצוינת, חוויית גלישה טובה, נגן מוזיקה נוח ורמקולים חזקים, מעמד נוח לצפייה בתוכני וידיאו, זיכרון פנימי 8GB ויכולת הרחבה
מסך קטן למכשיר מולטימדיה, חיי סוללה ממוצעים בלבד, ביצועי פלאש בינוניים
בשורה התחתונה
Nokia N86 הוא מכשיר מצלמה מצוין, שמבצע גם מטלות המולטימדיה האחרות – מוזיקה, אחסון בנפח גדול וגלישה ברמה טובה מאד. מערכת ההפעלה הלא מרגשת אך האמינה עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר. עם זאת, המסך הקטן יחסית והמשקל הגבוה פוגעים מעט בחוויית המשתמש. המכשיר יכול לשמש כתחליף אפשרי למצלמה קומפקטית בסיסית, והוא מעניק יכולות מולטימדיה ומש...
Itay Azulay photo
Itay Azulay
04.11.2012
נכון להיום(4.11.12)עדיף לקנות במחירים כאלו פלאפון טאץ' מעולה.ברשותי פלאפון זה כבר שנתיים,משום מה המחירים לא הגיוניים ולא ירדו מאז פריצת הסמארטפונים בשוק.ולא להתלהב מהמצלמה,פלאפונים עם 5MP מצלמים באיכות יותר טובה.
---
---
מכשיר סמביאין מעולה! אחד הטובים שנוקיה יצרו משתמש בו שנה שלישית ואין לי כוונה להחליף לאיפון או אנדרויידמלבד החסרון של כתיבה במקלדת טלפון המכשיר מתאים לכל הצרכים שלי אני כמעט ולא גולש איתו ישירות אלה דרך הלפ טופ כאשר הנוקיה משמש כמודם דרך הבלוטוט או כבל USB למרות שכתבו שזמן הסולל קצא אין הדבר נכון הסוללה שורדת בקלות יום שלם צריך לכבות את כל הקישוריות שיש במכשיר ולא משתמשים בהם
מכשיר אמין שמיעה מצויינת מצלמה מעולה
GPS המהיר והמדוייק ביותר שיש לטלפון כיום
הסימביאין הטוב ביותר
סימביאן מערכת הפעלה שפג תוקפה
מקלדת איטית
קושי בראיה במסך באור שמש
המוצר עומד אצלי כשנתיים בערך ועובד ללא תקלות כלשהן,אפשר לקרוא לזה "סוס עבודה".הפלאפון עצמו הוא שדרוג לN85 ולכן הוא יותר מהיר ויותר משופר..איכות הבנייה והחומרים ממנו הוא עשוי באיכות וברמה אחרת מפלאפונים של נוקיה שיצרו בזמנו וזה מה שמביא לו את העיצוב יפה מאוד.הפלאפון כבד אך מתרגלים לזה עם הזמן.הרמקולים לא משהו מבחינת איכות השמיעה אבל סבילים מה שכן איכות השמיעה באוזניות מדהימה.עמיד בנפילות יחסית, אבל הזכוכית עדינה מאוד ויקרה מאוד ככה שכל תיקון יעלה יקר.לפי דעתי הסליידר מהצד השני מיותר,הוא אמור לשמש בתור כפתורים להחלפת שירים וזום בדפדפן אבל הוא לא באמת נחוץ אלא רק ליופי.
מצלמה טובה
עיצוב יפה
סליידר לשני הצדדים
יש בו אופיס ואפשר לקרוא PDF.
אין תקלות טכניות.
יש מעמד לצפיה בוידאו.
רטט לא טוב.
לא רואים תאריך במצב שקט.
דפדפן לא נוח.
תיקון יקר.
בהתחלה הייתה בעית קליטה, אבל אחרי העדכון זה מסתדר.
אחד הפלאפונים היותר מעצבנים שקיימים.ממה להתחיל ?מעבר שפת כתיבה פשוט מציק! אם כבר החליטו לשים את זה ב"אפשרויות" למה זה לא קורץ ישר לעין וצריך לרדת עד למטה בשביל להחליף כל פעם?ולמה אי אפשר לשים אותו על שקט במצב לא מקוון?! ולמה אי אפשר לראות מה התאריך כשאתם שמים אותו על שקט?!השמיעה באפרכסת פשוט חלשה! הסוללה פשוט חלשה! הספיקר חלש וצורם, הקליטה בינונית, אם יש קצת אור שמש, לא רואים כלום במסך! כתיבת sms נוראית, הפלאפון לעיתים נתקע בזמן כתיבת ה-SMS!מצלמה עד שהיא נפתחת אלוהים ישמור, ואין אפשרות להפעיל פנס כמו בפלאפון המתחרה שלו, צריך לחכות כמה שניות טובות עד שהמצלמה תועיל בטובה להיפתח ורק אחרי זה להדליק. הפלאפון הזה מאוד כבד! יכלו בכיף להשיל ממנו כמה גרמים טובים, זה לא שהוא כזה משוכלל שיש צדק ל-150 גרם האלה.והכי אני לא מבין : מערכת הפעלה הזו זה חסרון! מה זו המערכת הפעלה הזו?! מה יש בה שאנשים מתלהבים, משחקים באיכות נמוכה ותוכנות שאף-אחד כבר לא רוצה לחשוב על להתשמש בהן עוד מעט יגידו לי שזה כמו מחשב כף-יד, אז ממש לא! המערכת הזו סתם גורמת למכשיר להיות ממש איטי ואני לא מבין איך אומרים שהוא מגיב מהר. אולי הוא מגיב מהר ביחס לקודמים עם מערכת הפעלה נוראית כמו זו!האינטרנט על הפנים, לדעתי לא שווה לשלם על אינטרנט בפלאפון עם מסך בגודל כזה וגם בגלל שהוא לא מגע – אין מספיק אפשרויות והדפדוף לא נוח.הפלאפון עושה רושם שהוא מאוד עמיד אז זה נכון, אך זהירות ממסך הזכוכית שלו שמאוד מאוד שביר! לכל משתמש שני שלו יש שבר קטן עד גדול בו.
הלוואי שהייתי יכול למצוא משהו קטן...
כבד, איטי שמיעה חלשה באפרכסת פשוט לא שווה לקנות!
מכשיר סליידר מעולה מבית nokia, בעל איכות חומרים טובה בניגוד לאחיו N85.בעל עמידות יוצאת מן הכלל, איכות חומרים מעולה, היות והמכשיר עשוי מעירבוב של פלסטיק ומתכת בצדדים, כך שאין מצב שהסלייד יהיה רופף כמו המכשירים האחרים של נוקיה, המסך עם זכוכית מוקשחת שעמידה בפני שריטות,מצלמה איכותית ביותר עם 8 מגה פיקסל, תמונות יוצאות באיכות מדהימה.מסך 2.6 OLED עם 16 מליון צבעיםמגיע עם זיכרון מובנה של 8 גיגה ואפשרות הרחבה עם כרטיס זיכרון Micro SD עד 16 גיגה נוספים. - כלומר סך הכל ניתן לשים במכשיר 24 ג'יגה[!]מהיר מאוד לעומת דגמים אחרים של נוקיה, עובד בצורה מהירה ויעילה מאוד,מערכת הפעלה אמינהפלאפון יוצא מן הכלל, מאוד מתקדם ונוח.ממליץ בחום על הפלאפון, וזאת לאחר ששידרגתי את המכשיר מנוקיה N85 לאחר בעיות רבות שלא נפתרו ורק החמירו עם הזמן
*עמיד ואמין
* מקשים נוחים שלא קשה ללחוץ עליהם בכלל.
*סוללה חזקה
- כבד.
מכשיר מולטימדיה מעולה מבית NOKIA.הטוב ביותר שיצא - גם מה-N97 (למרות שהוא טאצ' בכלל).בתור "בוגר N85" , אני מאד מאד התרשמתי מאיכות הבנייה של המכשיר...פשוט חומרים עמידים ומאד איכותיים.ואיך ניתן ללא ה-סימביאן 9.3 - מערכת הפעלה פשוטה וחכמה...ממשק מאד נוח.
רגלית מתקפלת המאפשרת להעמיד את המכשיר לצפייה נוחה בסרטי וידאו.
קיצורים למבחר יישומים רב.
עדשת קארל זייס אייכותית מאד.
מעט כבד , מסך ה-OLED (מסך לדים) לא משהו תחת אור שמש ישיר.
תומר photo
תומר
03.08.2010
המכשיר נקנה לפני חודש שמיעה טובה מכשיר חזק עמיד בנפילות ספיקר קצת חלש סוללה טובה יש בעיה בחיבור לאביזרי בלוטוס למי שמשתמש באוזניה או דיבורית המכשיר לא מתחבר עם אביזרים אלו
סוללה טובה נוחות שימוש עמידות שמיעה טובה
בלוטוס ספיקר חלש
נוקיה אן86 הוא קודם כול פלאפון המצלמה הטוב בישראל הא היחידי שבאמת מצלם 8 מגה האיחותית ביותר שסמה בקיס הקטן את הW995 וה סמסונג S8300 , עדשת ה קרל סיז עוסה עבודה מצוינת בחושח ובאור , הוחץ מהמצלמה יש לו עוד הרבה יתרונות שגורמות לו להיות מיוחד , כמו : בנוי מחומרים עמידים ואיחותיים כמו פנל קידמי מזחוחית שלא ניסרתת בעלת מיסגרת מתחת , בטריה עים הספק גבוה מסח מעולה וברור בטחנולוגית OLED של 2.6 אינג , מקשי הספרות מופרים ונותנות הרגשה נוחה , מערת הפעלה הגירסה החדשה של S60 ה9.3 מהירה מתמיד ועמינה ביותר,GPS מובנה אשר עים WAZE אתה יחול לנבת בצורה מעולה ללא תשלום , WIFI שקולת מועלה אפילו יותר מלפטופים ומהיא בימיוחד , מכבלים בכופסה עוזניות מעולות ושלת שימושי , הכול מלה בכול טוב שרק מי שמישתמש בו יחול לדעת , אחשיו מה שתעון שיפור הוא רק הרמקולים : העוצמה טובה אבל לN95 8GB היה רמקולים יותר טובים אבל חוץ מיזה הכול שופר , גם יש לו 8 גיגה פנימי עים מכום לעוד 16 בכרתיס . אחלה פלאפון (רק למי שמישתמש בדברים האלה ) לא מומלץ לילדים או לפוזה רק למי שמיתעסק בזה (הפלאפון מציק למי שלא מבין אין להישתמש )
WIFI
מצלמה
GPS
מסח
עיצוב
S60 ה9.3
8גיגה פנימי עים הרחבה
רק הרמקולים(למי שמעזין למוסיקה )
לספיקר הוא מעולה
הפלאפון נקנה לפני 3 חודשים קודם כל עוד לפני ששומש כבר הלהיב אותי היופי שלו (בלבן) כשהשתמשתי הוא היה מאוד מהיר הwifi נהדר מצלמה ממש טובה!!!!! נפל לי כמה פעמים ולא הייתה לי אפילו שריטה אחת מלא יישומים ואפלקיציות שווה עם האובי סטור רמקולים טובים לא הכי חזקים אבל לא צריך יותר מזה איכות מוזיקה טובה מסך טוב מקשים נוחים לפי דעתי אחד המכשירים הכי טובים בשוק היום רק המסך לא הכי טוב באור והספיקר גם לא משהו... אבל יש עוד מלא יתרונות
יופי
איכות
מתקדם
ועוד..
אין!
מכשיר מספר 1 ! שיש ביום בארץ!! כמובן!!, המצלמה מעולה יש בו משדר FM והוא קל לתפעול !! מתאים לכולם!! צעירים, מבוגרים וזקנים! בקיצור אם אתם מחפשים מכשיר מתקדם זה המכשיר!!!!
קל לתפול ונוח
עיצוב לא צדפה!
דור 3
כבד כמו המקררים של פעם!
סוללה נגמרת מהר!
מכשיר ירוד ברמתו ,לאחר שימוש של יומים הוחזר מכשירלספקאנו מצפים ממכשיר הנייד א. רמת שמע טובב. ספיקר טובג. איכות קליטהד. סוללה לשימוש ארוך ללא טעינהורק לאחר מיכן ,אינטרנט , הורדות וצפיה בתכנים , מצלמה.לצערי המכשיר אינו עומד ברמה ב- 4 הסעיפים הראשוניםחסרונותא. מכשיר כבדב. ספיקר גרוע ( בכל המצבים , בווליום נמוך או גבוע )ג. איכות קליטה בינונית (בנסיעה בכביש 431 בקטעים מסוימים אין קליטה )ד. סוללה נגמרת מהר ( במיוחד בצילום )ה.איכות שמע ללא ספיקר ביננונית ביותרה. לחצנים קטניםו. כתב השמות באנשי הקשר קטן ואין אפשרות להגדילו.ציפית לאיכות ברמה טובה יותר ממכשיר זה. לאחר שימוש של שנים רבות במכשירי נוקיה אני מאוכזב.
מצלמה 8 מגה
ממשק הפעלה נעים של נוקיה
א. מכשיר כבד
ב. ספיקר גרוע
ג. סוללה נגמרת מהר
יוני photo
יוני
23.03.2010
לדעתי המכשיר בינוני + וזה נובע ממספר סיבות . המחיר המוצא כאן יקר מאוד ולא משקף באמת את תכונותיו של המכשיר , הספיק שלו ממש גרוע או שתגבירו ותשמעו רעשים או שתנמיכו ולא תשמעו כלום . חבל כי לנוקיה הקודם שלי היה ספיקר מעולה . יש לו מצלמה מעולה (ביום) בלילה לא תראו מטר ממכם וחבל כי אם היו יכולים להשקיע במצלמה כזאת של 8 מגה פיקסל היו יכולים להשקיע קצת מחשבה בנוגע ללילה.המכשיר עובד די טוב בלי הרבה תקיעות . סוללה ממוצעת ( אם תשתמשו במצלמה היא נטחנת) . עיצוב בצבע לבן ממש יוקרתי ונעים לעין . לפי דעתי אם אתם מתכננים לקנות את המכשיר תחכו כל יום יוצאים פלאפונים חדשים וטובים יותר. ובמחירים לא הרבה יותר גבוהים ככה שאין מה למהר כי חבל אחר כך להצטער (כמוני) .
מצלמה 8MP (ביום)
עיצוב
קודם כל המחיר !
ספיקר ממש גרוע
סוללה בינונית
מצלמה בלילה על הפנים.
מכשיר ממש טוב ,הפלאפון הזה הוא ממש חזק, עמיד בנפילות ומכל מיני סוגים של מכות - הוא מחזיק מעמד.המצלמה שלו ממש מעולה ובמיוחד הצילום בוידאו.המון תוכנות שניתן להתקין.אינטרנט אלחוטי וג'יפיאס כמובן.
חזק
מתקדם
מאוד נוח
אין
אחלה של מכשיר ! יוצא לי להתעסק איתו די הרבה - כמובן שתמצאו בו את כל מה שמחפשים בפלאפון היום = רכיב gps וגם wifi ותוכנה לניהול דואר אלקטרוני ועורכי טקסט והמון אפליקציות מיוחדות של סימביאן.מה שממש אהבתי בפלאפון הזה זה המצלמה שלו ובייחוד מצלמת הווידאו- האיכות פשוט מטורפת - זה הפלאפון עם איכות הצילום הטובה ביותר שאני אישית נתקלתי בו !
מצלמה מעולה !
רכיב gps
wifi עם קליטה ממש טובה
קצת כבד
סוללה חלשה
לפי דעתי את האמת זהו אחד המכשירים הכי טובים בשוק היום.הוא החזיר לי את התחושה של מכשירי סלולר אמיתיים " מבנה קשיח וחזק מאוד, חומרים איכותיים מאוד, סליידר מהמם וחלק ללא פשרות."משקל קצת כבד שמבחינתי זה יתרון גדול, אי אפשר לשכוח אותו!!כמה פעמים נפל המכשיר ממרחקים שונים בלי שום שבר או תקלות. מסךחזק נגד שריטות "עד עכשיו".תכנים , נפח אחסון וזכרון מעולים, ממליץ מאוד על הוספת כרטיס חיצוני, הוא עוזר מאוד למרות ה 8 GB שבמכשיר.החסרון הוא בבאגים שבמכשיר!!! לפעמים הסוללה נגמרת מהר באמצע שיחה ונכנסת מצב חסכון , אם מפעילים מחדש הסוללה חוזרת למצב טוב!!מצלמה מעולה שלא מביישת מצלמות יעודיות. במצב וידיאו היא ממש מצוינת איכות מעולה אני חושב הכי טובה שיש!במצב צילום רגיל קצת פחות טובה.
עיצוב " לטעמי".
חומרי הרכבה איכותיים מאוד.
מצלמה טובה מאוד " במיוחד במצב וידיאו"
מסך.
מערכת הפעלה עם קצת פאגים.
סוללה משוגעת בתכנים.
מכשיר פצצה לדעתיהכי מהיר ואמין שיש כרגע בשוק ולא נראה לי שנוקיה יוציאו בקרוב מכשיר יותר טוב ממנו:המכשיר עובד חלק יש בו הרבה פונקציות מאוד שימושיות , שליחת וקבלת מייל מצוינת, מזהה פנים (אפילו כמה) במצלמה[דורש עידכון], מהיר מאוד בגלל המעבד המתקדם, מנגן יוטיוב פצצה גם בלי האפליקציה מאובי סטור
מעבד מהיר
8 mp