נמצאו 7 חוות דעת על מוצר ST3500418AS Seagate

יש לי במחשב דיסק קשיח אחר שכבר שנים רבות אצלי-ותיק ונאמן. והדיסק ה"חדש" של SEAGATE הצטרף אליו לפני שנתיים ואתמול אמרזהו נמעס לי..לשיקולכם..זה שהוא החזיק במשך שנתיים ללא בעיות-אם מישהו רואה זאת כיתרון..
רק שנתיים ונדפק???

אמיר
22.01.2011
שירת אותי פחות מ18 חודשים, פיתח בעיות מגנטיות, מחק לי רבע מהנתונים, והשאיר אותי עם בעיות קריאה/כתיבה במה שנותר.אני חושב על כוננים שהחזיקו אצלי שנים בלי לפתח מחלות ובגדולאני מאוכזב ולא ממליץ על רכישתו.שקט
גוסס מהר, מחלה סופנית.

יש הרבה בלבול בין הדגמים ברקודה 7200.11 וה7200.12 בייחוד בתקלות.ב12 לא היה לי מעולם בעיה, ויש לי 3 שעובדים ב RAID 0עשיתי לפני הכתיבה בדיקה בHD TUNE PRO והכוננים עובדים על המהירות כמו ביום הראשון שקניתי אותם ויש לי אותם כשנה וחודשיים מהירים מאוד וזולים
מגיעים למהירות קריאה מקס': 450MB/s
מגיעים למהירות קריאה ממוצע: 375MB/s
BURST RATE מגיע ל:3350MB/s
וה ACCESS TIME: 7.3ms
אין מילים. טפו טפו...

הרד דיסק דק ונחמד, לא רועש.כמו שנכתב בביקורות הקודמות הוא החזיק לי רק שנה וחצי ואז קרס בפתאומיות.דק, לא רועש
לא אמין - קרס אחרי שנה וחצי

ben
25.07.2010
קניתי את הארדיסק לפני שנה וחצי,פעל כמו מטוס בהתחלה,כעבור משך זמן של 4 חודשים עבד בלי בעיות ואז התחיל להיות איטי... כיום לא מזוהה על ידי המחשב (פעם כן ופעם לא) המוח מפסיק לעבודולכן המוצר לא אמין!!SEAGATE איכזבתם!! כל המידע הלך לעולמושם של מותג
נהרסמהר יותר ממה שחושבים

הכונן עבד ללא בעיות משך 11 חודש, ואז הפסיק לעיתים להיות מזוהה ע"י הביוס. (לעיתים זוהה ולעיתים לא) בבדיקה בעזרת תוכנות דאגנוסטיקה (אוורסט וHD-TUNEׂ), נמצא ש הדיסק תקול כשהבעיה היא:לפי תוכנת הבדיקה HD-TUNERELOCATED SECTOR COUNT: FAILEDHEALTH STATUS: FAILED לפי תכנת הבדיקה אוורסטRELOCATED SECTOR COUNT: PRE FAILURE, IMMENNENT LOSS OF DATAעבד בסדר גמור 11 חודש
אחרי 11 חודש, נפחנשמתו, למזלי הקריסה היתה הדרגתית והצלחתי לגבות את החומר.

הכונן הקשיח נראה יפה חיצונית- דק מאוד.אך דא עקא לאחר שימוש של מספר חודשים נהרס הכונן: נהיה איטי מאוד, לפעמים לא מגיב- הלכו כל הנתונים!!!חברה (שאמורה להיות ) אמינה
מהיר
דק במראהו