תמונה איכותית מאוד,אחריות 3 שנים של ח.י,כניסת SCART,
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
תמונה חלקה,צבעים חדים,עיצוב יפה,מחובר עם ממיר HD של הוט בחיבור HDMI,ה upscale לשידורי SD מתבצע בצורה מושלמת!ערוצי ה HD נראים מצוין.אחד המסכים הבודדים עםכניסת SCART -האיכות הטובה ביותר לממירים ללא HDMI!
הייתי מוסיף עוד כניסת HDMI (אין S-VIDEO) ,קצת עבה,גישה לא הכי נוחה לכניסות מאחורה,אך כול זה זניח .
פלזמה באיכות מעולה חבל על הזמן רואים מצוין בחיבור לממיר של הוט אין מריחות צבעים חיים
בהרבה יותר טוב מlcd תמונה חדה וברורה ויש גם usb
בעיית ההשתקפות כמו בכל הפלזמות אבל לי זה לא מפריע
מוצר שנקנה לפני חצי שנה, איכות תמונה וחדות טובה מאוד, סאונד טוב מרשימה חזותית, אך לדעתי הדגם המתקדם מרשים יותר.
אחריות יבואן 3 שנים, מחיר זול יחסית, איכות צפיה
לא נמצא
בהתחלה קניתי טלויזיה זו לסלון לפני כשמונה חודשים. מאוד נהניתי מאיכות התמונות שלה והקול, במיוחד לאחר שחיברתי אותה למערכת קולנוע ביתית. לאחר מכן קניתי שוב בדיוק אותה הטלויזיה לחדר השינה. חבל על הזמן, עולם נפלא. אגב, יש לי גם LCD בגודל 32 בחדר ילדים לכן אוכל לציין כי הפלסמה היא הרבה יותר איכותית בתמונות ובצבעים מאשר LCD.
זולה, יפה, פשוטה לתפעול ויש לה את כל החיבורים.
טרם התגלו ומקווה שלא יתגלו.
פלזמה ברמה גבוה ,רואים באופן חד וברור,אני אישית פחדתי שלא יראה אצלי טוב כיוון שאצלי הכבלים הם אנלוגיים והופתעתי לטובההמכשיר קל לתפעול הכל כתוב בעברית ברור וגדול
יש את רוב החיבורים שצריך
והמחיר זול יחסית
והמחיר זול יחסית
בינתיים לא מצאתי
אחלה מסך-יש לי אותו כחודשיים ולא מצאתי חסרונות,.יפה ,איכותי,צבעים נהדרים,איכות קול טובה מעבד 600 הרץ,אחריות 3 שנים,נראה טוב בסלון. קלה לתפעול,שפת משתמש-עברית,רוסית,אנגלית וכ'ו.תמונה הרבה יותר טובה מה-lcd שיש לי בחדר שינה.
למי שלא אוהב את העמימות של ה-LCD פלזמה היא פיתרון לא רע בכלל,המסך מעולה והמחיר פצצה.
ההשתקפות הידועה של הפלזמות,-חוצמזה-אין חסרונות,
קניתי לפני חודש -אני לא מבין גדול אבל מוצר מעולה .אין מריחות ,צבעים מדהימים שווה בהחלט את הכסף אין סיבה להוציא יותר..גם 3 שנים אחריות שזה חשוב
מחיר זול
אחריות 3 שנים
יפה ורואים מעולה צבעים טובים
אין מריחות
רק פלזמה בעייני לא LCD
הסאונד במערכת יותר טוב אבל זה די ברור...
מי שלא תולה על הקיר אז הבסיס קצת מכוער אבל בקטנה...
מי שלא תולה על הקיר אז הבסיס קצת מכוער אבל בקטנה...
טלויזיה מעולה! אם אתם רוצים מוצר טוב במחיר משתלם זה המוצר בשבילכם. 600 הרץ, תמונה חלקה ומבריקה. יש 3 כניסות HDMI שזה מאד חשוב, יש כניסת COMPOSIT לDVD וSCART וכניסת VGA למחשב ואיפלו כניסת RF לטלויזיה רגילה.בשוק הרבה 'מומחים' מנסים למכור את הLCD בטענה שאיכותו יותר טובה.כאן נשאלת השאלה, יותר טובה למי ולמה?אין מתחרה לפלזמה בצפייה בערוצים רגילים. התמונה חלקה, אין קטעיות.LCD מצטיין יותר בצפיה ברזולוציות גבוהות, אבל כמה ערוצים כאלה כבר יש? גם אל תפלו לעניין ה FULL HD כי זה חסר משמעות- אין שידור כזה בישראל ולא יהיה בזמן הקרוב.בקיצור, רוצו לקנות, זה אחלה מוצר.ועוד דבר, כשאתם קונים טלויזיה פלאזמה, אל תתקמצנו, תקנו כבלים איכותיים.
יש לו כל כניסה אפשרית הממשק בעברית והוא מאד קל לתפעול.
השירות הוא של ח.י ואחריות היא לשלוש שנים.
השירות הוא של ח.י ואחריות היא לשלוש שנים.
בפלאזמה יש את עניין הצריבה של המסך לאחר שימוש רב.
ניתן בקלות להימנע מזה, מבצעים מהתפריט שטיפה לבנה אחת לשבוע לשלושים דקות וזה לא קורה.
טלוויזיה LG 42PQ300R