מסך מחשב Samsung 2494HS סמסונג

זמן תגובה:

5 מילי שניה

נמצאו 5 חוות דעת על מוצר מסך מחשב Samsung 2494HS סמסונג

מוצר מצויין. קל לתפעול, נותן תמורה מעולה למחיר.השתמשתי בחיבור HDMI לחיבור XBOX 360 ובחיבור ה-DVMI כמסך מחשב.בני בן ה-12.5 הרכיב וחיבר לבד.
איכות, מחיר, נוחות תפעול וכניסת HDMI;
שרות הלקוחות של חיון ושל אתר גטאיט אינו מתפקד
מסך גדול מאד ואיכותי , בעל יציאת HDMI , הרבה זמן חיפשתי מסך ואני שמח מאד על הבחירה. אחריות שלוש שניםמסך גדול מאד ואיכותי , בעל יציאת HDMI , הרבה זמן חיפשתי מסך ואני שמח מאד על הבחירה. אחריות שלוש שנים
חברה טובה, HDMI , FULL HD , תמורה טובה לכסף, אחריות שלוש שנים
לא מצאתי (אולי שהוא גדול מידי...)
אוהד photo
אוהד
27.08.2009
מסך נפלא!התלבטתי בין כמה מסכים והמסך הזה ממש היה טוב.ממש מושלם!אני כבר בערך שנה אתו והוא עובד מצויין
מסך ענק-טוב לסרטים
יש לו חיבור DVI
אין PIVOT
זה מה שהצלחתי למצוא עד עכשיו
קניתי אותו היום ואני מאוד מרוצה ממנו. תמונה חדה. רואים יפה מאוד סרטים ומשחקים. נאה למראה. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ענק מרגיש כמו בקולנוע
חדות תמונה
מחיר סביר בהחלט לגודל כזה
לא מצאתי בינתיים
המכשיר בעל תמונה חדה,חיבורים רבים vga'dvi' ניתן לחיבור לממיר hd אולם לצערי לא הספקתי להנות ממנו אפילו יום אחד ,עשה בעיות התמונות מרצדות,או שפשוט הוא כבה מעצמו,תופעה מוזרה אחרת שאחרי כיבוי המחשבהמסך לא כבה והיה צורך לכבות את המסך עצמו נאמר לי שזאת תקלה,
כשעבד התמונה היתה חדה אולם בחלק מהמשחקים לא אפשר ברלזוציה גבוהה וכן גם שאפשר שינה את הרלזוציה והיה צורך בהגדרה מחדש
אחרי יום נאלצתי למסור אותו לתיקון וחבל כי מחברה בעלת מוניטיו כמו סמסונג ציפתי ליותר במיוחד אחרי סקר שביצעתי,