מחשב נייד Dell STUDIO 1737 T6400 X4500 דל

3.57 ק"ג
גודל מסך:

17 אינטש

נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מחשב נייד Dell STUDIO 1737 T6400 X4500 דל

אני לא ממש מרוצה מהמוצר. הביצועים שלו סבירים - הוא לא עומד ביותר מדי עומס, הרמקולים המובנים במחשב ממש גרועים. עכבר ממש לא נוח, ובמחיר הזה ניתן להביא מחשב יותר חזק.
כל התכונות שמחפשים במחשב - מצלמה , מיקרופון,
wifi , bluetooth
לא עומד בעומס
עכבר לא נוח
יקר מאוד
אורח photo
אורח
26.08.2009
לאחר מספר ימים של שימוש במחשב, יש לי רק מילים טובות עליו. מסך רחב מעולה בעל חדות תמונה גבוהה מאוד (מסך מראה למעשה), 320 ג'יגה-בייטים שבהחלט מספקים את המשתמש הממוצע, זיכרון רחב בעל 4 ג'יגה (אם כי מערכת ההפעלה של ווינדוס ויסטה 64 ביט בהחלט מורגשת), אפשרות להיי-דפינישן, ועוד כל מיני פי'צרים קטנים ונחמדים כמו מסך מגע עבור אפשרויות השמע והוידאו, זיהוי תווי הפנים באבטחת המחשב, בלוטות' מובנה (אופציונאלי כמובן) ועיצוב מהמם. בשורה התחתונה, מדובר במחשב שבמחיר שפוי בהחלט יכול להחליף את המחשב הנייח של כל משתמש ביתי ממוצע, ולכן אני ממליץ עליו בחום רב. DELL עשו יופי של עבודה.
מסך מעולה (חד מאוד)
ביצועים טובים מאוד למשתמש הממוצע
עיצוב שובה עין
מחיר פשוט מעולה
שלוש שנים אחריות
משקל (3.7 ק"ג)
הרצון שלי היה לקנות מחשב 17 אינץ בלבד.בדקתי הרבה דגמים בשוק, ביחד עם זאת מפרט טכני שקיים במחשב הזה, כמו 320 גיגה דיסק קשיח וכן הלאה (ניתן לראות בפרטי מחשב)- שווה מחיר שלו.עיצוב מעולה, יפה ומודרני, מקלדת עם מספרים בצד ימין (כמו מקלדת רגילה), שמאוד נוח לשימוש. אחריות לשלוש שנים VIP (מבית של הלקוח) מאוד חשוב לי, כי סבלתי בעבר משירות של חברה אחרת, שהיה צריך לנסוע למעבדה.
עיצוב יפה ומודרני.
מפרט טכני מתקדם
אחריות לשלוש שנים VIP
סוללה 9 תאים -חזקה.
אולי , מערכת הפלה VISTA, נתקת, אבל יש שירות ואחריות, מקווה הסתדר.