רמקולים למחשב MicroLab M880

59 וואט (RMS)
הרכב רמקולים:

2.1 רמקולים

נמצאו 6 חוות דעת על מוצר רמקולים למחשב MicroLab M880

אני כותב את החוות דעת אחרי 5 שנים של שימוש והרמקולים עדיין עובדים כמו חדשים.אז ככה ביום הראשון שקיבלתי את הרמקולים הפלסטיקים למדמים "טוויטר" נשבר כי לחצתי עליו קצת חזק אבל לא איזה משהו נורא.דבר שני אחרי איזה שבוע הפלסטיקים של הרמקולים נפלו כי מיקרולאב יתקמצנו על קצת דבק, פשוט שמתי דבק מגע ולא נפל שוב.עוד משהו שקרה אחרי איזה 3 שנים הברזל שמכסה את הסאב גם חצי בחוץ.מבחינת איכות הסאונד עד 60 אחוז הרמקולים נשמעים מעולה לאחר ה 60 אחוז יש כבר עיוות בצליל וזה נשמע די עלוב ולא ממש כיף לשמוע אבל בגלל שהרמקולים חזקים מספיק לא ממש צריך להגביר הרבה... אצלי זה תמיד על איזור 10-15 אחוז.ביחס תמורה-מחיר בחירה מעולה אבל מיקרולאב יכלו להשקיע קצת יותר באיכות בנייה שלהם.
באסים נקיים עד 50 אחוז
צליל
מחיר
איכות בניה יחסית ירודה
דרור רמת גן photo
דרור רמת גן
25.05.2014
רכשתי את הרמקולים מ KSP, בניגוד להמלצות פה איכות הרמוקלים הייתה נמוכה (בהשוואה ל jbl creatures שהיו לי), הסאונד נשמע שטוח ולא עשיר בכלל.הופעתי לרעה
עיצוב אלגנטי למרות הגודל.
רמקולים מגודלים, לא יושבים טוב על שולחן מחשב.
איכות לא משהו בכלל
רמקולים מעולים, עומצה סבירה ביותר לטווח מחירים הזה, תמורה טובה מאוד ביחס למחיר.רכשתי אותם לפני כשנה ואני מרוצה מאוד.
סאונד מעולה
נוחות שימוש
לא מרשימים במיוחד
כבל שמגיע איתם יכול להיות ארוך יותר
חיפשתי רמקולים שישמשו לא רק למחשב ונתקלתי ברמקולים האלו.איך שקיבלתי אותם הופתעתי לגלות שהאיכות בשמיים, צליל נקי ובאס מטורף!ממליץ לכולם!
איכותי, איכות קול גבוהה ובאס מטורף.
התקלקל רמקול אחד אחרי שימוש סביר של פחות משנה.
Eldar photo
Eldar
21.11.2013
רמקולים מעולים ממש חזקים עם איכות ממש טובה.הבאס מצויין והעוצמה ממש חזקה.ממש אהבתי אותם וממליץ אותם והם שווים את המחיר.למי שמחפש רמקולים בתקציב הזה- הם הרמקולים שמתאימים לו.
-באס עוצמתי
-עיצוב יפה
-עוצמת שמע חזקה
-שמיעה איכותית
-יציאה לאוזניות
אין חסרונות שאני יכול לחשוב עליהם כרגע.
משה photo
משה
04.04.2013
רמקולים ברמה גבוהה מאוד. צליל נקי ועוצמה שלא מבייש רמקולים ב 500 שקל ! בקיצור רמוקלים על רמה ממולץ!
-עיצוב יפה מאוד
- באס עוצמתי