נמצאו 8 חוות דעת על מוצר מצלמת וידאו Panasonic SDRH80 פנסוניק
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
את המצלמה קניתי לפני בערך שנתייםהמצלמה קלה לשימושקל לתפעל אותהאחלה זוםבאור יום המצלמה מצלמת באיכות לא רעהאבל בלילה או כשאין מספיק אורהאיכות לא טובה בכלל.
זום 70X
איכות לא טובה כשאין מספיק אור
מצלמה באיכות טובה מאודהמון מקום פנוי של זיכרוןקלה לתפעולמחיר טוב לתמורהלא ממש הבנתי למה רשמו שהעברת וידאו מסובכת, כי מצורפת תוכנה פשוטה ומובנת להעברת הסרטונים.
*זיכרון גדול
*מחיר טוב בייחס למוצר
*מותג - פנסוניק - יורקום
*איכות סרט מספקת ביותר
כבלים מרובים
ואיכות צילום לילית טיפה ירוד (כמו ברוב המצלמות)
אבל סה"כ מצלמה נהדרת
ואיכות צילום לילית טיפה ירוד (כמו ברוב המצלמות)
אבל סה"כ מצלמה נהדרת
המצלמה קלה להפעלה ולצילום, איכות טובה, קטנה וקומפקטית, הכל פשוט עד שלב של הורדת הסרט למחשב. חבל
זום טוב, מחיר איכות צילום
חיבור מסורבל בעת הורדת הסרט
קיבלתי את המצלמה לאחר שהחלפתי דגם אחר שרכשתיכי לא הייתי מרוצה מאיכות הוידאוולפי הביקורות הקודמות ציפיתי לאיכות גבוהה ביותרהאיכות דיי סבירה ואין מריחות של תנועה מהירהיש נקודות כאלה כלומר הוידאו לא 100% חדכלומר האיכות לא ברמת dvd שלה ציפיתיאבל הוידאו זורם יפה ואין פסים או מריחות שהיו לי במצלמה הקודמתזוהי לפי דעתי מצלמה למשתמש בייתי שרוצה סרטים באיכות סבירהואני דיי מרוצה, (אף פעם לא הייתה לי מצלמה לא ידעתי לאיזו איכות לצפות)אני לא יודע למה כתבו לפניי שהוידאו ברמה גבוהה מאוד ולפי מה שאני רואה כניראה רק במצלמות שעולות אלפי שקלים הוידאו קרוב באיכותו ל dvd אם בכלל, וחבל שלא כותבים את זה בביקורות, יש אנשים שלא יודעים
קומפקטית קלה וקומפקטית
זום חזק
לחבר למחשב חייבים חשמל
וידאו ברמה סבירה לא יותר מזה
וידאו ברמה סבירה לא יותר מזה
בס"דמצלמה מעולה של פנסוניק .נתונים מצויינים .צבע כסוף .זום גדול מאוד .מסך גדול יחסית ( 2.7 אינטש ) .
המוצר הזה הוא של חברת פנסוניק וזה אומר שהוא מוצר איכותי .
אין
רכשתי את המצלמה לפני כמה ימים ואני לא מצטער על כךמצלמה מאוד מאוד טובה ויעילהאיכות צילום אחד הטובים שישמאוד שווה לקנות אותה
איכות צילום טובה מאוד
יעילה וקומפקטית
יעילה וקומפקטית
אין
לפני בערך שנה קנינו אותה ולא הצטערנו.מצלמה איכותית עם הרבה מאוד מקום איחסוןבטיול הייתי עם לפטופ ופשוט העברתי אחרי כל יומיים את כל הסרטונים שהיו לי
מצלמה קלה
נוחה
עם מסך מגע
הרבה מקום
נוחה
עם מסך מגע
הרבה מקום
לוקח קצת זמן להבין מה הולך איתה בהתחלה אבל אז מתרגלים ואין בעיות
קניתי אותה לפני חצי שנה מצלמה מעולה!!יש 60GB זיכרון שזה המון עד עכשיו אני מצלם ועוד לא מחקתי כלום!! יש מספיק מקום. הזום של המצלמה *70 מטורף אפשר לצלם חרקים.קלה וידידותית לתפעול. הבטרייה נטענת בנפרד, אבל יש אופציה לצלם בזמן הטענה כשמטען מחובר.הצילום הרגיל לא בפיקסלים טובים אז הצילום לא ברמה גבוהה, אבל מי שמחפש רק מצלמת וידאו זה מעולה.המצלמה יפה וקטנה.חיבור USB למחשב .
זיכרון 60GB!
קטנה!
יפה!
מחיר סביר!
צילום רגיל ברמה נמוכה.
יותר מידי חיבורי כבלים כשמעבירים את הסרטונים למחשב.
אבל בגדול מצלמה מצויינת
יותר מידי חיבורי כבלים כשמעבירים את הסרטונים למחשב.
אבל בגדול מצלמה מצויינת
מצלמת וידאו Panasonic SDRH80 פנסוניק