מוצר מבית טוב.
אולטרה דק.
מהיר.
יפהפה.
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר ST903203FGD2E1-RK Seagate

איכותי - מגיע מבית טוב.!מוצר מ-עו-לה ומגיע מגובה עם חמש שנות אחריות.!מגיע עם חוברת הוראות למשתמש,אשר לי לא היה צורך להשתמש בה.כמו כן מגיע עם תוכנה נוחה,אפקטיבית ומאוד קלה לשימוש,אשר מאפשרתקודם כל לבחור באופן אינדיבידואלי - כל אחד לאיזה שימוש,הוא מייעד את המוצר+אפשרות להצפנת הקבצים,אשר ברצונך לגבות+אפשרות לקבוע תוכנית בעלת מאפיינים אישיים;כמו לוח זמנים,אשר קובע באיזה זמן (יום ושעה) הינך רוצה,שהגיבוי האוטומטי יתבצע,ומה בדיוק ברצונך לגבות,ומהיכן.כמו כן מאפשרת התוכנה את האפשרות לשימוש ירוק (ידידותי לסביבה) וחיסכון בחשמל,כאשר הכונן איננו פעיל. עיצוב יפהפה עם אורות LED,אשר לא רואים יפים ממנו כמעט - אולי בודדים.מאוד שימושי במ"ס תחומים ומאוד אפקטיבי,קומפקטי,אולטרה דק;אין יותר דק ממנו.!הכי שקט,שאפשר - ממש לא מרגישים אותו.!קטן מאוד,מהיר,איכות גימור אולטימאטיבית.מגיע עם נוריות חיווי (LED) דקורטיביות,אשר מוסיפות עוד חן ליופיו הרב.ניתן להסירו מהמחשב ללא חשש;בקלות רבה,ללא שום בעיה בכך.!ידידותי וקל מאוד להפעלה ושימוש.פשוט אין.!

קטן שקט ומהיר. עיצוב דק במיוחד. יש לי אותו שנה ולא היו תקלות. מגיע עם תוכנה.מהיר ושקט
עדיין לא מצאתי

בגדול לא כדאי לקנות את המוצר הזה.הבעיה העיקרית שהכי הפריעה, ולכן שיבשה לי את כל האהדה למוצר היא שלא ניתן להסיר באופן בטוח את ההתקן. כשטלפנתי לחנות ממנה רכשתי את המוצר נאמר לי שניתן להתגבר על הבעיה הזו על ידי כיבוי המחשב ואז ההסרה (מה שנשמע תמוה לחלוטין!)חוץ מזה, היתה לי תקלה (לאחר כחצי שנה בלבד) שבגינה היה מתנתק באופן אקראי ומתחבר שוב (ללא קשר לכבל שהיה תקין!) - ההתקן נשלח לתיקון והוחזר לי חדש במקומו (עם אותו חסרון של ההסרה הבטוחה שהזכרתי למעלה)דק, יפה (כולל גימור), נורית חווי, קל, מהיר, שקט.
לא ניתן להסיר באופן בטוח את ההתקן, אלא בכיבוי המחשב בלבד.

מוצר מעולה שאני קניתי אותו הגיע עם 5 שנות אחריות!מהיר מאוד. שקט להחריד! מעוצב בצורה מדהימה גימור איכותי מאוד.קומפקטי. ממש דק.מגיע עם כל התוכנות והאביזרים שצריך.יש לי אותו כבר חצי שנה 0 תקלות.מהיר.
קטן.
יפה.