נמצאו 7 חוות דעת על מוצר מחשב נייד HP Pavilion TX2620EJ CJ981EA

הי,קניתי את המחשב לפני כשנה וחצי, בהתחלה הייתי מרוצה מאוד מהמוצר אבל עם השימוש התחילו הבעיות, המחשב מתחמם מאוד ואחרי ששלחתי אותו למעבדת שירות אמור שהכל תקין ורק ניקו את המאורר, ולאחר שפג תוקף האחריות קרה הנורה מכל, המחשב התחמם יתר על המידה וכרטיס המסך נשרף... אחריות אין ועלות תיקון בשמיים, לכן חשוב מאוד לדאוג לאחריות, לא להישאר בלי אחריות.לא כל הנוצץ זהב!!!
התחממות יתר שיכולה להיות הרסנית.

אחד המחשבים הטובים והמשתלמים לפי דעתי. מחשב עשיר בגאדג'טים, ובעל מפרט מרשים. בערכה מגיעות 2 סוללות, עט למסך, שלט מדיה, ונרתיק מבד. יש מגוון מקשי קיצור לפונקציות שונות.מבחינת טאבלט המחשב עונה על הדרישות. מסך המגע מגיב מצוין, מסתובב ב-180 מעלות. כיף לכתוב בו, ובכלל נוח להשתמש בממשק הווינדוס ולגלוש באינטרנט בטאץ'. שימו לב שיש גם דגמים של המחשב שתומכים בטכנולוגיית מולטי-טאץ', זה לא, אבל אני חושב שבכל מקרה לא מוכרים אותם בארץ.אף על פי כן, תצוגת המסך די גרועה, המסך לא מספיק חד ומשתקף מאוד באור יום, עד כדי כך שאי אפשר לראות כלום. ליד מסך של מחשב נייד אחר רואים ממש את ההבדל, המסך פשוט מאכזב. גם כרטיס המסך חלש יחסית, אבל זה לא כל כך משמעות במחשב נייד מהסוג הזה.הגודל של המחשב די קטן (וזה טוב), אך קצת עבה. הוא ממש על הגבול שבין Netbook למחשב נייד בגודל רגיל.סך הכל אני מרוצה מאוד מהמחשב, יש לו הרבה חיבורים (חסר HDMI, לי אישית זה חשוב), והוא בעל ביצועים טובים ונוח לשמוש.מסך מגע "12.1.
מגיע עם שתי סוללות.
מפרט מצוין.
רמקולים טובים.
הארד דיסק בנפח די גדול (320GB).
מגיע עם שתי סוללות.
מפרט מצוין.
רמקולים טובים.
הארד דיסק בנפח די גדול (320GB).
מסך לא איכותי ומשתקף באור יום.
איכות בנייה נמוכה.
כרטיס מסך חלש.
אין חיבור HDMI.
איכות בנייה נמוכה.
כרטיס מסך חלש.
אין חיבור HDMI.

הדר וג'ונס
20.01.2010
מחשב מעולה במיוחד לסטודנטים שהצורך העיקרי הוא במסמכים / כתיבה על מסך המחשב במקום במחברות.רכשתי את המחשב לפני 4 חודשים בערך ואני מרוצה ממנו מאוד.tablet. באופיס 2007 יש אפשרות של כתיבה על מסמכים (וזה טוב להעיר הערות ישירות על מצגת למשל).
קטן בדיוק במידה.
נוח לעבודה.
קטן בדיוק במידה.
נוח לעבודה.
מאט איטי. רועש (באופן יחסי לא משהו שלי הפריע עד כה). ומסך מחזיר אור.

קניתי את המחשב בסביבות אוקטובר,אני משתמש בו ללימודים באוניברסיטה, ומאז ועד עכשיו אפשר להגיד שאני די מרוצה ממנו. את ההרצאות אני כותב ישירות על המסך (מה שיוצא די מדויק) בעזרת שימוש בOneNote, תוסיפו לזה את האפשרות של OneNote להקליט ולסנכרן עם הרישום וקיבלתם 3/4 מהחוויה של לשבת ברהצאה, על המחשב... (המיקרופונים הפנימיים של המחשב לא כל כך "מספקים את הסחורה" והייתי צריך לקנות מיקרופון USB מחו"ל לטובת העניין...).הרמקולים איכותיים, הכתיבה מדויקת, שירות לקוחות מצוין ומפרט טכני ברמה של מחשב רגיל. הסוללות שמגיעות איתו מספיקות ביחד למשהו כמו 7 סשינים של הרצאות (45 דקות לאחת). (הגדולה מספיקה ל5 והקטנה ל2), על פרופיל מאוזן בצריכת החשמל, ללא כונן דיסקים וללא אינטרנט... צריך לציין שהכונן הקשיח שלי הלך בגלל ההתחממות של המחשב אחרי חודשיים וחצי, לכן חשוב לשים אותו על פרופיל מאוזן ולא ביצועים גבוהים, בשביל שלא יתחמם מדי, ואם אתם יודעים שאתם הולכים לעבוד עליו באינטנסביות מומלץ בחום להרחיב את האחריות ל3 שנים. בנוסף לבעיות הללו, בהירות המסך היא די נמוכה כשהמחשב לא מחובר לחשמל, ואם מעלים אותה אז הסוללה נגמרת הרבה יותר מהר. (בעיה בשביל מי שבונה עליו לעבודות מחוץ למקומות סגורים).יחס תועלת - מחיר מצוין וכרגע אין בארץ תחליף למה שהוא מציעודבר אחרון, המחשב יחסית מאוד מודולרי, ניתן לנתק את כונן הדיסקים ולשים פלסטיק בצורת הכונן, אם אתם יודעים שאין לכם שימוש יומיומי בדיסקים ובכך לחסוך בחיי סוללה וגם קצת במשקל. (ההחלפה מתבצעת בדיוק כמו החלפת סוללה - לוחצים על קפיץ ומושכים). מגיעות איתו שתי סוללות, האחת גדולה וגורמת למחשב להיות בשיפוע, מה שמאפשר חדירה של אוויר גם בחלקי האיוורור התחתונים של המחשב, השניה יושבת בצורה רגילה ללא הגבהה וללא בליטה מאחור (בניגוד לגדולה), והיא מתאימה בתור סוללת רזרבה, או למי שמשתמש במחשב ליד שקע פנוי (היא לא מחזיקה כל כך הרבה זמן ללא חיבור, משהו בסביבות השעה וחצי ללא אינטנרנט). בנוסף לשתי הסוללות מגיע איתו גם שלט שמאפשר שליטה על המדיה, ללא צורך בהתקנה של דרייברים נוספים, שגם במקומו אפשר לשים חתיכת פלסטיק שבאה בחבילה של המחשב אם אתם לא רוצים להסתובב איתו. כשעובדים איתו במצב TABLET יש כפתורי גישה לשליטה על ההגדרות, סיבוב המסך, מדיה סנטר ונגן DVD. ניתן גם להעביר שירים קדימה / אחורה, לעשות הפסקה / המשך בשיר או לעצור אותו לחלוטין. אין שליטה על הווליום בעזרת כפתורים כאשר המסך מסובב, מה שיכול להיות לא נוח אבל אפשר לשלוט על העוצמה דרך הווינדוס...יש לו שתי יציאות לאוזניות וכניסה אחת למיקרופון, מגיע עם עט ורצועה שניתן להרכיב עליו על מנת לאבטח אותו למחשב, עינית א"א, יציאתVGA, S-Video, Ethernet, Expansion port, 3 USB ports, 56K Modem, וקורא כרטיסים... בקיצור, חוץ מHDMI / DVI יש בו את כל החיבורים שתצטרכו לשנים הקרובות. מחשב מומלץ לאלו שרוצים תחליף אלקטרוני למחברת, לאלו שרוצים מחשב נייד ולא ישתמשו באופציה לכתוב ישירות על המסך, עדיף לחפש מחשבים אחרים בטווח המחירים הזה...נוח לשימוש לאחר שמתרגלים אליו
מקבלים 2 סוללות
כתיבה מדויקת על המסך
מפרט ברמה גבוהה(יחסית לTABLET)
משקל די נמוך (סביבות ה2 ק"ג, תלוי בסוללה)
מקבלים 2 סוללות
כתיבה מדויקת על המסך
מפרט ברמה גבוהה(יחסית לTABLET)
משקל די נמוך (סביבות ה2 ק"ג, תלוי בסוללה)
איכות הבניה יכלה להיות יותר טובה. (המסך עשוי מפלסטיק שנשרט בקלות יתרה), כפתור ההפעלה מרגיש שהוא עושה טובה שהוא נמצא (מתנדנד כשנוגעים בו) ובכלל כל המחשב מרגיש כמו חתיכת פלסטיק גדולה.
מתחמם ויכול לגרום נזק לחלקים הפנימיים
בהירות מסך נמוכה יחסית
צריך ללמוד לעבוד איתו
מתחמם ויכול לגרום נזק לחלקים הפנימיים
בהירות מסך נמוכה יחסית
צריך ללמוד לעבוד איתו

קניתי את הלפטופ הזה לפני שבוע ואני נהנה מכל רגע. לפטופ מתקדם ומיוחד שכולל בתוכו כל כך הרבה דברים, אופציות וטכנולוגיות שזה כמעט מוגזם. הלפטופ מעוצב יפה, עם מכסה מסך שחור מבריק ומקלדת נוחה בצבע כסף, הוא בנוי טוב ומוצק וסה"כ מרגיש איכותי. הוא קצת עבה, אבל מפצות על כך כל הכניסות והדברים שדחוסים בו מכל צד. הוא קצת כבד. המסך מסתובב ונסגר הפוך וכך הוא הופך לטאבלט, וכאן המשקל משפיע- מעייף להחזיק אותו בזווית מסוימת. למרות זאת, זה תענוג להשתמש בו במצב הזה, שבו הוא נהיה ממש קומפקטי, זה מצוין לנסיעה באוטובוס או מקומות קצת צפופים.מבחינת המעבד והרכיבים הוא חזק יותר מרוב הטאבלטים אפילו היקרים יותר. 320 ג'יגה על הנייר (קיבלתי 290, עדיין לא הבנתי למה אבל זה הרבה יותר ממספיק), 3 ג'יגה ראם, ורק הכרטיס מסך קצת חלש, ולמרות זאת הלפטופ הקטנטן מריץ בלי בעיה משחקים כמו FALLOUT 3. יש גם כונן צורב DVD נפלף עם טכנולוגיית LIGHTSCRIBE.המסך הוא מסך מגע רגיש ללחץ (הופך את השימוש בתוכנות גרפיקה כמו פוטושופ לתענוג) והוא תואם WACOM שזה חדשות טובות למי שמתעסק בגרפיקה. אפשר לצייר על המסך ממש כמו על דף (: כמובן שאפשר גם סתם להשתמש באצבעות. אבל לא כדאי זה סתם מלכלך ושורט את המסך. אבל עם המגע מגיע גם החיסרון העיקרי של הלפטופ הזה- המסך מגורען ובמילה אחת- מאכזב. אבל מתרגלים אליו מהר והגרעון לא מורגש כשמוצג משהו צבעוני, הוא בולט בעיקר על רקע לבן אחיד.הלפטופ כולל הכל- WIFI, BLUETOOTH, יציאת VGA, יציאת S-VIDEO, חיבור LAN וגם מודם 56KB, קורא כרטיסים אוניברסאלי, שלט אינפרא אדום קטן שנשלף מתוך הלפטופ, מצלמת 1.3 מגה, קורא טביעות אצבע, עט סטיילוס נשלף ו2 כניסות לאוזניות. בשביל לפטופ כל כך קטן זה המון. הדבר היחיד שחסר זה חיבור HDMI. ואפשר היה להוסיף עוד יציאת USB לשלושה שיש.הבעיה הרצינית היחידה עם הלפטופ הזה היא זה שהוא מתחמם מאוד. הבעיה הזאת בלטה בדגמים הקודמים של סדרת הTX- 1XXX-2XXX. החום גרם לבלייה ברכיבים הפנימיים ורבים התלוננו על כך שהלפטופ נהרס קצת אחרי השנה של האחריות. לא ידוע עדיין אם יש את אותה הבעייה עם הTX2500 ומעלה, אבל הוא באמת מתחמם קצת. הפתרון הוא להשתמש במשטח קירור ולשים לב לטמפרטורה על ידי כלים כמו CPUID HARDWARE MONITOR. איפה שקניתי אותו היתה אופציה של הרחבת אחריות לשלוש שנים- מה שפותר את הבעיה סופית. בכל מקרה בינתיים הוא התחמם לי רק כשהרצתי עליו משחקים כבדים יחסית. מבחינת סוללה- הוא מגיע עם 2 סוללות, 6 תאים ו8 תאים. סוללת ה6 תאים מספיקה פחות או יותר לשעה וחצי, וסוללת ה8 תאים מספיקה ל4 שעות. שילוב של שתיהן הוא יותר ממספק.הוא מגיע עם הרבה תוכנות של HP שאבות מהן אפשר וכדאי למחוק כי הן סתם מעמיסות. אפשר להשיג אותו עם קופון שדרוג לWINDOWS 7.לסיכום- הHP TX2620, לפטופ מצוין ואוניברסאלי. מספיק קומפקטי כדי שיהיה נוח לסחוב אותו ולפתוח אותו באוטובוס ולשבת איתו בנוחות, ומספיק גדול כדי שאפשר יהיה לראות בו סרטים, לשחק משחקים ולעבוד עליו בכיף. מצוין לסטודנטים שרוצים לכתוב בשיעורים בכתב יד. מצוין לגרפיקאים שרוצים לעבוד בפוטושופ בצורה יותר חופשית מעכבר או משטח ציור, ישירות על המסך. מצוין למי שלא חייב שיעבוד אצלו GTA 4 ו CRYSIS על ההגדרות הכי גבוהות, ויכול להסתפק במשחקים כמו GTA SAN ANDREAS, RED ALERT 3, FAR CRY 2, WOW, SIMS 3 ורבים אחרים וטובים, כך שגם מהבחינה הזאת הוא מספק את הסחורה (לדעתי). לפטופ למי שרוצה להנות מכל העולמות. -מסך מגע מסתובב ורגיש ללחץ
-קומפקטי
-טאבלט עם מפרט טכני שלא יבייש לפטופ רגיל
-רוב החיבורים והטכנולוגיות שאפשר לבקש בלפטופ
-קומפקטי
-טאבלט עם מפרט טכני שלא יבייש לפטופ רגיל
-רוב החיבורים והטכנולוגיות שאפשר לבקש בלפטופ
-מסך מאכזב
-מתחמם מאוד
-מגיע רק עם ויסטה (אפשר להתקין XP אבל עלולות להיות בעיות עם דרייברים של המסך מגע)
-מתחמם מאוד

אורח
07.08.2009
מחשב מחברת, לעט שלושה כפתורים, הטעינה אוטומטית ע"י כתיבה על המסך. ניתן לומר ממש נייד מכיוון שהוא בעל מסך של רק 12.1 אינץ זמן הסוללה שלו מנוצלת הרבה יותר טוב מהניידים ה"גדולים" יותר. קניתי אותו במיוחד למטרת לימודים ולמעשה כל המחברות שלי מנוהלות דרכו. כל יום אני משתמש בו באופן כמעט רצוף עד 10 שעות בעזרת זוג סוללות 8 תאים כל אחת (אחת רכשתי בנפרד)המחשב חוץ מהיותו יפה, מגיע עם מפרט עשיר החל ממקלדת נוחה, מגוון חיבורים, 3 גיגה זכרון פנימי וכונן קשיח גדול (320) איכות רמקולים מעולה לנייד, קל יחסית. מגיע כבר עם נרתיק בד ו2 סוללות. התקנתי את חלונות 7, הסרתי את הכונן אופטי, בשיעור אני במצב ללא רשת אלחוטית ובהירות מסך כמעט מינמלית, כך אני מנצל 5 שעות עבודה ללא חשמל. (הסרתי גם את רוב אפשרויות הגרפיקה בהגדרות של 7)כדאי להתקין חבילת אופיס 2007 המכילה את תוכנת onenote , דרכה אני מנהל את המחברות.זה פשוט ממש נוח. הכתיבה הרבה יותר קלה על המסך. ללא צורך להתאמץ, לפחד לטעות ואז למחוק. אין צורך במגוון עטים או מחקים - בתוכנה יש כבר הכל.כמובן, העתק הדבק והוספת תמונות קלה בלחיצת הכפתור.אני ממליץ לאנשים שרוצים לחסוך בסחיבת קלסרים גדולים - לימודי הנדסה. ניתן לייצא כל עמוד שכתבנו בתוכנה לפורמט קריאה של אקרובט.כך נוח לשתף סיכומים ברשת....במחיר זה, מקבלים גם מחשב נייד לכל דבר.גם מחברת ניידת. זו כנראה הקידמה ...רכשתי אותו באוגוסט 2009.כ.מסך חזק למשחקים
3 כניסות USB, כונן אופטי נשלף.
רמקולים מעולים, שלט קטן למדיה
קל משקל
3 כניסות USB, כונן אופטי נשלף.
רמקולים מעולים, שלט קטן למדיה
איכות גימור מעט זולה - פלסטיקי
קשה צפייה בחדר מואר מסך משמש מחזיר אור

זהר
09.06.2009
מחשב כף-יד עם מסך מגע בו מותקנת מראש מערכת הפעלה Windows 32 ביט Vista Home Premium (שינוי מערכת הפעלה דורש המתנה מאד ארוכה למשלוח). ניתן לתפעל את המחשב על ידי איזור רגיש למגע ליד המקלדת או על ידי תפעול המסך (מגע ידיים או העט המצורפת בעלת מחק).תפעול העט:העט אינה כוללת סוללה, בניגוד למוצרים מסויימים בהן העט כבדה יותר.לעיתים העט מרגישה דקה מדי, לשים לב שזהו מכשיר WACOM PENABLED שיכול גם להתאים לעטים נוספות ויותר משוכללות של WACOM או רחבות יותר, ברכישה נפרדת.מערכת ההפעלה מותקנת מראש עם טיפה יותר מדי אפליקציות שאינן דרושות אך ניתן להסירן בקלות. לשים לב שבקבלת המחשב מחליטים על שפת תפעול מערכת ההפעלה ואי אפשר לשנותה פרט לשירות מעבדה.המכשיר קל לתפעול למשתמשי חלונות.עיצוב המקלדת יחסית טוב, למרות שהקטינו את ה- SHIFT KEY בצד שמאל ולפעמים לוחצים בטעות על מקש \. לא נורא, מתרגלים.מאיץ המסך מחזיק מעמד טוב בתוכנות גרפיקה מתקדמות ורינדורים של OPENGL בזמן אמת. בתוכנות תלת לא עשה שום תקלות, אך לא יכול להריץ משחקים עשירים מדי בגרפיקה, זה פשוט לא מיועד לזה.המכשיר מתחמם לטמפרטורות לא נעימות (80 מעלות בשימוש סביר) והמאוורר עושה רעש של מסוק חשמלי קטן.בחרתי דווקא במוצר זה לאחר שנשרף ביתי והביטוח לא מחזיר לי את מלוא הסכום על המכשיר הישן שהיה ברשותי שעולה כמעט כפליים כיום בשוק. אילוצים כספיים בלבד.נרכש : יוני 2009.סה"כ מחשב מצוין לשימושי גרפיקה ויישומים פשוטים.יתרון כלכלי מובהק למי שחייב מסך מגע אך לא יכול להרשות לעצמו מרצדס.
מתחמם ורועש, אין אפשרות להוספת מאיץ מסך חזק יותר.

מחשב נייד HP Pavilion TX2620EJ CJ981EA