One Supertooth

כולל
תקן Bluetooth:

2.0, 2.0

נמצאו 4 חוות דעת על מוצר One Supertooth

דיבורית יפה ואלגנטית, אך הביצוע לוקה בחסר. עצמת השמיעה סבירה אך במהירות נסיעה של 100 קמ"ש (והרכב שלי מאוד שקט) קשה לשמוע את השיחה, מצאתי את עצמי דורש מהצד השני לחזור על מה שהוא אומר שוב ושוב. חסרון נוסף וגדול מאוד - הקליפס שמחבר את הדיבורית למגן השמש עדין ושביר מאוד. שלי הוחלף כבר פעמיים בשנה וקצת. היבואן נמצא בראשון והאפשרויות היחידות להחליפ קליפס הן לנסוע אליו במצע היום או לשלם 40 ש' למשלוח (לא ברור למה, זה משהו שניתן לשלוח בדואר רגיל תמורת כמה שקלים בודדים). הם גם לא עונים בטלפון אלא במייל בלבד. מעצבן!
עיצוב יפה, זמן המתנה של הסוללה ארוך מאוד.
עוצמת שמיעה נמוכה, תופסן שביר, שירות של היבואן מעצבן.
אורח photo
אורח
23.10.2010
חבל שבגלל דבר אחד משמעותי הדיבורית הזאת מאבדת את הערך לגמריי.בזמן השיחה כאשר יש שיחה ממתינה, דיבורית מנתקת את הרמקול שלה!!! ושיחה נשארת מחוברת אך רק בין המכשירים ללא דיבורית ואם רוצים להחזיר את השיחה אז חייבים להכנס לתפריט של הטלפון ולבחור בשן כחולה שוב!! וכל זה בזמן הנהיגה!!!!. . כאשר ניסיתי כן לעבור לשיחה ממתינה גם אז היא מתחברת בין שני מכשירים אבל לא דרך הרמקול של הדיבורית.
רמקול חזק ואיכותי ביותר, אין הד ואשנים חושבים שאני מדבר דרך הטלפון ולא דרך הדיבורית.
כפי שציינתי קודם ובגלל זה היא לא שווה שקל וחוזרת לחנות.
דיבורית איכותית מאוד,איכות שמיעה חזקה וברורה!,מקבל השיחה שומע את הקול בצורה ברורה מאוד גם אם חלון הרכב פתוח!.הפלוס העיקרי והכי חשוב במוצר הוא שהוא מחזיק מעל חודש וחצי ואפילו חודשיים בין טעינה לטעינה !.יכולת מגניבה ושימושית היא האפשרות לשמיעה שירים מהטלפון הישר לתוך הדיבורית!.אני חייב לציין שמדובר במוצר השימושי ביותר שאני משתמש בו ביום יום.כאשר אני נכנס לרכב המכשיר מתאם עצמו לבד ואוטומטי עם המכשיר הסלולרי שלי!,אני נכנס לאוטו וכבר הדיבורית מוכנה לשימוש!חשוב לציין שהצד השני תמיד שומע את דברי באופן ברור ואני שומע אותו באופן ברור.חיסרון היחידי במכשיר [ ובכלל בכל מוצרי הבלוטוס למניהם] שיכולת התקשור בין המכשיר הסלולרי לבין הדיבורית עצמה מאוד גדול! הדבר פוגע בזה שגם אם אתה מחוץ לרכב אתה מקבל את השיחה לתוך הרכב !,אם נניח אם אתה יושב במסעדה והאוטו צמוד לחלון המסעדה אז כל שיחה טלפון תופנה אל המכשיר [ מדובר בקישוריות שעולה על ה10 מטר!]לפני הקניה השוואתי את כל אותם דיבוריות בלוטוס למניהם והדיבורית הנוכחית הייתה הטובה ביותר עבורי [ לכן נקנתה]היא משרתת אותי כבר מעל לחצי שנה ולפי דעתי אולי חסכה לי גם קנס כתוצאה מדיבור עם טלפון תוך כדי נסיעה..חושב לציין שלמכשיר יש אחריות של שנתיים ,וגם המכשיר מגיע עם ערכה מלאה של [ מטען לבית,מטען לאוטו]
זמן המתנה לא נורמלי של 800 שעות
איכות שמיעה
איכות השמעה
BT 2.1
אין
אבי photo
אבי
07.04.2010
בשתי מילים : אכזבה גדולה ! קניתי את הדיבורית לפני מספר חודשים, למרות שהתעניינתי בפירמה אחרת השתכנעתי מהמוכר שזו עדיפה "מספר אחת בשוק " לדבריו, החלטתי ששווה להשקיע ושילמתי יותר .אכן דיבורית יפה ואלגנטית עם תכונות מתקדמות (תומך בשני טלפונים בו זמנית). אני נשמע מצויין, אבל לאחר מספר ימים שמתי לב שלא שומעים את תחילת המשפט שאני אומר, כול הזמן הצטרכתי לחזור על הדברים, להחזיק את הדיבורית ביד בכדי שישמעו וגם אז יש בעיה שלא שומעים את תחילת המשפט, או שאמרו לי ש "שומעים חייזרים ..." .חזרתי לחנות לאחר מספר שבועות, בדקו את הדיבורית במסגרת האחריות והליטו להחליף לי , אך הבעיה חזרה על עצמה. בדקתי עם טלפון אחר (נוקיה), אותה בעיה. משיחה עם חבר תיאתרי לו את הבעיה, והוא שאל אם זה SUPERTOOTH, אמרתי כן, והוא סיפר שיש לו חבר עם בעיה דומה. די מרגיז בהתחשב בעובדה שהמוכר בחנות סיפר לי שאני היחיד שמתלונן.בכל מקרה, אחרי 5 חודשים התייאשתי, חזרתי לחנות וביקשתי שיחליפו לי לפירמה אחרת, אבל לא הסכימו (בצדק...), בכל מקרה השארתי לו את הדיבורית בחנות, שיהיה לו לבריאות....
- עיצוב
- תכונות מתקדמות
- לא שומעים אותי (אז מה זה שווה....)