דלג לתפריט עליון דלג לתוכן דלג לתפריט תחתון

iAudio/Cowon ‏O2 16GB

מוצר זה אינו זמין כעת לרכישה

נמצאו 3 חוות דעת על מוצר iAudio/Cowon ‏O2 16GB

הוסף חוות דעת הוספת חוות דעת על המוצר
wisebuy photo
סקירת Wisebuy ‏
רועי גורדון , 02.02.2009
8.1
ציון WiseBuy
יתרונות
תמיכה מלאה בעברית , איכות קול מצוינת , תצוגת וידיאו נפלאה , תמיכה בתיקיות , אפשרות להרחבת זיכרון , תמיכה במספר רב של פורמטים, מטען לרשת החשמל כלול
חסרונות
חוסר תמיכה ב-ID3Tag, אין קישוריות אלחוט, גדול ממדים יחסית, אין Resume אוטומטי , ממשק גרפי מיושן במקצת
בשורה התחתונה
אם נתמקד רק ביכולות השמע והוידיאו שלו, ה-O2 הוא ללא ספק אחד הנגנים הטובים בשוק. אך כיום, כשהמשתמש תובעני מתמיד ורוצה כמה שיותר אפשרויות בנגן, למשל תמיכה בקישוריות אלחוט וחוויית שימוש ללא פשרות, ה- O2נופל מכמה ממתחריו. הוא מומלץ בעיקר למשתמשים המחפשים נגן וידיאו מצוין עם סאונד מעולה במחיר סביר יחסית.
חוות דעת
קניתי את המוצר לפני כחצי שנה שיהיה לי לשירות הצבאי, הוא קטן נייד עונה על הדרישות, יש לו מגוון רחב של פונקציות, קל ונוח לשימוש בקיצור אחלה נגן.
יתרונות
קל לשימוש, מסך נגיעה טוב, רזולוציה טובה, תמונה מעולה, בא עם 16 גיגה זיכרון ואפשרות להרחבה.
ניטראלי
חסרונות
שמע חלש יחסית אך עם אזניות זה עונה על הדרישה
חוו"ד עזרה
חוו"ד לא עזרה
אליה photo
אליה
07.04.2009
חוות דעת
איכות מסך ושמע מטורפת. יש לי את הcowon d2 ולאחותי יש את הcowon o2 ולכן אני יכול להשוות ביניהם.אני מאד מרוצה מהמכשיר שלי, אך גם הo2 לא רע בכלל, פשוט המטרות שלהם שונות.בניגוד לd2 שקצת קשה לראות בו סרטונים כאשר אתם נמצאים בחוץ ביום, בo2 אין שום בעיה כזאת (חוץ מזה שהמסך שלו פי כמה גדול יותר).כככל, iaudio היא חברה מצויינת אני מאד ממליץ.הסוללה שלו חלשה יותר משל הd2, כמובן מכיוון שיש לו מסך גדול מאד, אך עדיין יחסית לשאר הנגנים יש לו סוללה חזקה מאד.התפעול שלו קצת קשה לטעמי, וכן המכשיר יחסית כבד.רוצים לרוץ איתו תוך כדי שמיעת שירים? תשכחו מזה. אבל אני מאמין שאם אתם חושבים לקנות את הנגן הזה, ריצה איתו זה לא אחת המטרות שאתם מייעדים לו.אין רדיו! חיסרון גדול מבחינתי.הכתוביות בעברית יוצאות הפוך, אולי יש דרך לסדר את זה, אני עדיין לא גיליתי אותה. כתב עברי מוזר מעט.נוסף על כך אני חושב שהמחיר לא כ"כ מצדיק קנייה של מכשיר כזה, עדיף כבר לקנות DVD נייד.נרכש בסוף 2008אעתיק לפה מה שכתבתי ביתרונות והחסרונות מכיוון שהאתר לא מאפשר לי לכתוב שם יותר מ20 מילים.יתרונות:איכות שמע מטורפת. ווליום חזק ואיכותי.איכות מסך מטורפת. חדות ראיה, וראיה טובה באור יום.סוללה חזקה מאד יחסית לגודל מסך כזה.קורא סרטים בפורמט רגיל (avi) ללא צורך בהמרה ויודע להדביק להם כתוביות, אם השם של הכתוביות והסרט זהה.חסרונות:כבד.קשה יחסית לתפעול.אין רדיו.עוד לא גיליתי איך אפשר לכבות אותו באמצע סרט ולגרום לכך שכשאפתח אותו מחדש הסרט יתחיל מאותו מקום. אינני בטוח שזה אפשרי.כתוביות בעברית מוצגות הפוך. צורת אות עברית מוזרה.
יתרונות
איכות שמע מטורפת.
איכות מסך מטורפת.
סוללה חזקה מאד יחסית לגודל מסך כזה.
קורא סרטים בפורמט רגיל (avi) ללא צורך בהמרה.
ניטראלי
חסרונות
כבד.
קשה יחסית לתפעול.
אין רדיו.
כתוביות בעברית מוצגות הפוך.
חוו"ד עזרה
חוו"ד לא עזרה