נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מחשב נייד HP Pavilion dv5-1190 FZ513EA

קניתי את המחשב הזה בידיעה שישרת אותי לתקופה ארוכה בנתיים הכל תקין ומעולה..המחשב ממש סוס עבודה, אני מריץ עליו סרטי HD FULL (למי שמבין בזה) ורואה באמת ליגה המחשב עושה את העבודה כמו שצריך.המחשב לא זול במיוחד כפי שראיתם והמחירים בין חו"ל לארץ הם לא כאלה משמעותיים עדיף לקנות בארץמחשב חזק מאוד יחסית, מריץ סרטי FULL HD כמו נינג'ה
מתחמם מהר, הבנתי שכל ה- HP מתחממים ככה עדיף לקנות לו גם משטח קירור בכדי למנוע את החום הזה שהוא מפזר :P

מוטי
26.05.2009
לא הייתי ממליץ על ניידים של HP על פניו הם עובדים מצויין, אלא שיש לHP בעיה שרכיב הchipset על לוח האם מולחם בטכנולוגיה כדורית ודיי גרועה. מה שאומר שאיפה שהוא במהלך הזמן הוא יתנתק מלוח האם. אם זה קרה במהלך שנת האחריות הרווחתם, אם זה קרה אחרי שנה תאלצו לשלם על לוח אם חדש שבמחשבים ניידים זה אומר לזרוק לפח.בסה"כ מחשב חזק ומהיר
לקיחת סיכון

המחשב מומלץ בחום קניתי אותו ואני מאוד נהנה ממנו המחשב אפשרי לשמוש בגרפיקה ומשחקים וסרטים איכות גבוהה לכל דבר.המחשב עם 4 יציאות USB מחשב עם מהירות של 1066MHZ הוא מאוד מהיר וחזק וגם כפול ליבה 2.53
מחשב נהדר אין מילים מומלץ לקנות המחיר שלו פה ובחו"ל אותו מחיר שווה לקנות מפה אשר מחו"ל

מחשב נייד HP Pavilion dv5-1190 FZ513EA