גילוח מאוד קרוב ללא גירוי של העור
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
סה"כ מכונה מעולה. עומדת בכל הציפיות שהיו לי ומעבר. גילוח מאוד קרוב ללא גירוי של העור (אצלי לפחות)שקטהנוחה לשטיפה (כל הראש נפרד מהמכונה )טעינה מהירה
לא מצאתי
אלעד
19.05.2011
מכונה טובה מאוד, מגלחת בצורה חלקה ולא עושה גירויים בעור מגיעה גם למקומות קשים, קוצץ פאות מעולה, ניתנת לשטיפה,5 דקות טעינה מספיקות לגילוח יחיד. החיסרון היחיד הוא שלפעמים הראשים מתפרקים
מגלחת בצורה חלקה
ניתנת לשטיפה
קוצץ פאות מעולה
ניתנת לשטיפה
קוצץ פאות מעולה
ראשים מתפרקים
קניתי אותה מתנה לאבא שלי המכונה מגלחת מעולה כל עוד הסכינים לא מתפרקים, יש בעיה רצינית באיך שהסכינים האלו מורכבים, חבל....
מגלחת טוב אפילו באזורים קשים
סכינים מתפרקים
התלבטתי רבות בנוגע לרכישה מאחר וקראתי את חוות הדעת הקודמות בעניין בעיות ראשים מתפרקים באמצע השימוש. כיום, לאחר שימוש מסיבי של 4 חודשים אני יכול לומר בוודאות שאין כל בעיה עם הראשים, לפני מכונה זו השתמשתי שנים רבות במכונת גילוח Philips עד שהמנוע התקלקל ורכשתי מכונה חדשה מאותה פירמה קודמת אבל נאלצתי להחזיר מאחר והגילוח לא היה חלק כמו במכונות הישנות. לאחר התלבטויות רבות רכשתי מכונה זו ואינני מצטער לרגע, יש לי דרישות גבוהות והמכונה עומדת בהן בכבוד. מגלחת מצוין – קרוב מאוד לגילוח סכין (ואינני מגזים), גם את שיער הזקן בין יומיים-שלושה אין כל קושי בגילוח ,גילוח חלק ללא כל גירודים ורגישויות, איכות ללא פשרות.
גילוח קצר והפנים חלקות ונעימות למגע.
ניתן לשטיפה במים.
קוצץ פאות בגוף המכונה.
טעינה אחת מספיקה לשימוש רב.
תצוגה דיגיטאלית של זמן הסוללה.
ניתן לשטיפה במים.
קוצץ פאות בגוף המכונה.
טעינה אחת מספיקה לשימוש רב.
תצוגה דיגיטאלית של זמן הסוללה.
אין נרתיק אחסון
השימוש במוצר גורם לי לרצות להשתמש בו מדי יום . חווית גילוח שלא נתקלתי בה עדין .המכונה מאוד נוחה לשימוש
הסכינים עשויים מסכיני יהלום
הסכינים נשטפים במים
המכונה מאושרת מבחינה ההלכה אישור צומת
יש טרימר לזקן
תצוגה דיגטלית של הסוללה
אני מתגלח במכונה מספר חודשים ואין שום חיסרון חוץ מזה חבל שזה לא מגיע אם נרתיק לאיחסון על מנת לשים את המכונה פנימה
amir
18.03.2009
קניתי את המכונה לפני שבועייםכדי לפרק את הרשים יש לבצע רבע סיבוב של הראש הבעיה שהם מתפרקים תוך כדי גילוח.
אין שום יתרון על פיליפס
ראשים מתפרקים