נמצאו 48 חוות דעת על מוצר מכונת גילוח Philips HQ8240 פיליפס
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
מכונת גילוח טובה. מגלחת טוב גם איזורים בעיתיים. מטענת מהר ומחזיקה זמן רב בין טעינות. לא מגלחת חלק כמו גילוח בסכין אבל יחסית למכונת גילוח חשמלית היא בסדר גמור.
מגלחת טוב, ניתנת לשטיפה במים, הרבה זמן גילוח לאחר טעינה קצרה של שעה עד שעתיים.
קשה לנקות את המכונה. הנרתיק קטן מאוד והמטען לא נכנס יחד עם המכונה.
רכשתי את המכונה לפני כשבוע והיא במילה אחת מ-ע-ו-ל-ה !! יש לי את הדגם שעלה בזמנו פי שניים (RQ1060) והוא היה פשוט גרוע. המכונה הזו מגלחת מצויין ויש תמורה מלאה למחיר!!!
גילוח מהיר ביותר (5 דק' לעומת 15-20 במכונות אחרות), גילוח חלק בכל חלקי הפנים כולל צוואר. שקטה באופן מיוחד
נרתיק קטן ולא נוח, מעמד למכונה חסר
מכונה בהחלט טובה, להבדיל מהמכונה הקודמת שלי זו ממש משאירה פנים חלקות. משאירה פנים חלקות מאד לאחר הגילוח.לפי אתר מכון צמ"ת- מתאימה לשומרי מצוות
אוספת זיפים, משאירה פנים חלקות, מתמודדת יפה עם שער מתחת לעור (שיטת ליפט אנד קאט)
קוצץ פאות מתקפל במהלך הגילוח וזה לא נוח. נוחה בעיקר לגילוח הלחיים, קצת פחות נוחה בגרון
ממש לא נפלתי מהכיסא,חשבתי שמדובר בפטנט עולמי עם הסכינים ,אבל זה סתם שטויות.הCOOL SKIN הישנה שלי מסדרה 5 (אומנם הסידרה הכי יקרה)עבדה פי כמה וכמה יותר חזק ומדויק.הסכינים לא עשו עליי רושם.
עיצוב ,טעינה מהירה,ארגונומית,שקטה יחסית
לא באמת חזקה,נרתיק קטן ולא איכותי.
אחרי הרבה מאוד המלצות וחוות דעת החלטתי ללכת על המכונה הזאת ואני שמח מאוד שעשיתי את זה.מכונה איכותית מאוד מבית טוב (פיליפס) והיא גם תוצרת הולנד.גילוח איכותי מאוד ממש כמו עם סכין, קלה, שקטה, סוללה מספיקה להמון זמן, נישטפת במים, לא מכאיבה בזמן הגילוח, מגלחת הייטב את כל חלקי הפנים כולל הצוואר (מה שמכונות רבות לא עושות טוב כל כך).בקיצור מכונה ששווה כל שקל ואני מאוד מרוצה ממנה.
קלה
מגלחת כמו סכין
לא מצאתי!
שי ושרית
09.05.2010
התקשרתי שבוע שעבר ביום שלישי ודיברתי עם בחור נחמד בשם יואב.שאלתי אותו לגבי דגם מסוים של מכונת גילוח והוא אמר לי שיש אופציה חלופית הרבה זולה שעושה את העבודה.קבענו להיפגש היום, הגעתי לחנות והוא קיבל אותי בסבר פנים יפות.שעל אותי לסוג העור שלי ועל התדירות שאני נוהג להתגלח, והמליץ לי על 3 מכונות ש - 8240 בינהם,הסביר לי מה היתרונות והחסרונות של כל אחת ולבסוף שבחרתי ב 8240 הסביר לי איך להתגלח איתה, איך לפרק ולשמור אליה שתחזיק לי לאורך זמן. למרות שהיו בחנות עוד הרבה לקוחות הוא נתן לי את מלא תשומת הלב.כל שאלה שהייתה לי הוא ענה לי בסובלנות ועוד הוסיף מידע שלא ידעתי ושבד"כ מוכרים אחרים מסתירים.בי. רובין נותנים תחושה (שהיא גם נכונה) שתמיד חושבים על הלקוח ולא על איך להרוויח עוד כמה גרושיםאמינות והגינות זה שם המשחק שלהם. ממליץ בחום
קלה לתפעול
מכונה יפה ומראה יוקרתי
תוצרת פילפס - הולנד
אחריות לשנתיים
לא מצאתי.
מכונת גילוח טובה, עושה את העבודה בזמן קצר וכמו שצריך, אם כי באזור הצוואר והשפם יש לעבור מס' פעמים עד לקבלת הגילוח הרצוי.נראה כי המנוע חלש בעוצמתו, אולם המכונה מבצעת את עבודתה הרבה יותר טוב ממכונות מדגמים קודמים של פיליפס שיש לי ושהיו מאכזבים. הראש המתכוונן מועיל להתאמת ראש הגילוח לתוי הפנים.
גילוח טוב וחלק. קלה, שקטה ובעלת אחיזה נוחה.
טעינה אחת מספיקה ליותר משבועיים של שימוש יומיומי.
מחיר הוגן לתמורה ראויה בהחלט !
טעינה אחת מספיקה ליותר משבועיים של שימוש יומיומי.
מחיר הוגן לתמורה ראויה בהחלט !
אין מעמד למכונה, פריט שחסרונו מורגש.
מראש הגילוח נופלים לעיתים מעט שערות קטנות מראש הגילוח, כמו בדגמים האחרים האחרונים של פילפס.
מכונה מצוינת, מגלחת היטב, יש בה סטרימר (קוצץ פאות) והיא עמידה במים.למי שקנה ומהסס או שרוצה לקנות ולא יודע - כולה נשטפת במים.הסכינים חדים והראש מתכוונן קדימה ואחרונה.
עמידה במים.
כולל נוריות חיווי.
ראש מתכוונן.
קלה לניקוי.
אין חסרונות.
בזכות ההמלצות כאן באתר רכשתי את המכונה עבור בעלי. מכונה ממש טובה, בדרך כלל הוא מתגלח בבית, אבל לפעמים גם ברכב. מכונה שווה את הכסף.
טעינה מספיקה להרבה זמן, גילוח טוב גם באזור הצוואר ושפתיים
אין
אמנון
19.03.2010
בלי שום ספק זאת מכונת הגילוח הטובה ביותר שרכשתי אי פעם.כי היא מגלחת מהר, טוב וחלק.היא מגלחת טוב יותר גם באזור הצוואר, כי מי שלא יודע, נקודת התורפה של מכונות הגילוח מהסוג הזה הוא באזור הצוואר, כי שם בדרך כלל המכונות מגלחות פחות טוב. אבל המכונה הזאת מגלחת טוב גם שם.גם המחיר מאד סביר.
כפי שציינתי קודם, המכונה מגלחת טוב גם באזור הצוואר.
מחיר לא בשמים.
טעינה חזקה
מכונה יפה ואלגנטית
ניקוי קל ומהיר תחת מים זורמים
מחיר לא בשמים.
טעינה חזקה
מכונה יפה ואלגנטית
ניקוי קל ומהיר תחת מים זורמים
לא מכינה קפה, ולא יודעת לעשות ספונג'ה...
חבר'ה בזכות חוות הדעת הקודמות רכשתי את המכשיר,ועכשיו אחרי שימוש ראשוני תרשו לי להצטרף לחגיגה.17 שנה אני מתגלח בסכין, חברים בחשבון פשוט הוצאתי מאות שקלים בשנה על כל מה שכרוך בזה עד שיום אחד החלטתי להעז ולעבור למכונה.אני רוצה לספר לכם חד משמעית-המכונה מגלחת יותר קרוב ונקי מסכין-בדוק.כמעט והערתי את אישתי משינתה בשביל להראות לה את זה.משהו מדהים!!!!!!אל תחשבו פעמיים
לעניין לאנשים שמחפשים גילוח בלי פלצנות טכנולוגית.אלגנטית,יפה,שקטה,חזקה-שווה להתחתן איתה.
יש את העניין של הנרתיק הקטן,לא משהו משמעותי במיוחד עבורי.
לנהוג בטויוטה במחיר של סקודה.זהירות עם הבלמים...
לנהוג בטויוטה במחיר של סקודה.זהירות עם הבלמים...
המכונה הזו ממש נוחה , הגילוח איתה חלק וכייפי , העור חלק אחרי הגילוח, הסוללה מחזיקה להרבה זמן, מכונה ממש מומלצת! רק חבל שהנרתיק שלה ממש קטן ואין בו מספיק מקום לדחוס בו את המטען
מכשיר נוח ויפה
סוללה חזקה
סוללה חזקה
הנרתיק נורא קטן
לאחר שימוש של 10 שנים במכונת Cool Skin החלטתי לשדרג, גם בגלל שהסוללות של הישנה כבר לא משהו.מכונה חזקה ושקטה מאוד.גילוח חלק ותוצאות יוצאות דופן יחסית למכונה. ממש כמעט כמו סכין.מומלץ בחום.
חזקה.
תוצאות גילוח מעולות.
זמן ארוך בין טעינות.
תוצאות גילוח מעולות.
זמן ארוך בין טעינות.
נרתיק צפוף ולא מרופד. אין מקום למטען.
שנים רבות התגלחתי במכונת Philips ישנה שהיא עדיין עובדת והייתי מרוצה ממנה. קניתי את המכונה החדשה HQ8240 הן בגלל הסוללה שלהשחזקה כמו בפרסומות והאפשרות לשטוף אותה מתחת לברז והן בגלל העיצוב שלה שהוא מעולה, ולמעשה כל זה נכון. לא ציפיתי שיהיה הבדל גדול לעומת המכונה הישנה בתהליך הגילוח, ודווקא בזה הופתעתי מאוד.עם המכונה החדשה אני משיג תוצאה של עור חלק לחלוטין תוך חצי מהזמן שלקח עם המכונה הישנה וללא גירוי העור בכלל. בעצם כלל אין צורך בקרם או אפטרשייב. השימוש במכונה הוא תענוג אפילו יחסית למכונות יקרות יותר.
מהירות ואיכות הגילוח מדהימים. אין גירוי בכלל. הטענת הסוללה תוך שעה
אחת מספיקה לגילוח לפחות לשבועיים וחצי. עיצוב מעולה.
אחת מספיקה לגילוח לפחות לשבועיים וחצי. עיצוב מעולה.
בנרתיק אין מקום למטען.
אורח
14.05.2009
מכונת גילוח מדהימהונוחה לשימוש,פשוט תענוג להתגלח איתהטעינה של שעה מחזיקה לכמה שבועות,עיצוב יפה ויוקרתי,ממליץ לקנות
נוחה לאחיזה ולניקיון
טעינה של שעה מחזיקה לכמה שבועות
נוחה לאחיזה ולניקיון
טעינה של שעה מחזיקה לכמה שבועות
הנרתיק קטן
לאחר שנים לא מבוטלות של שימוש יום יומי עם מכונת פילפס המכונה הישנה התקלקלה. והתלבטתי איזו מכונה לרכוש. לאחר שראיתי את המפרט של המכונה. מיד קיבלתי החלטה ורכשתי אותה. עם הגילוח הראשון ראיתי את ההבדל. היא ממש שקטה, הגילוח קצר ומהנה. מגלחת ממש כמו סכין. כלומר חלק ממש. לא האמנתי שהיא מסוגל להגיע לרמה של סכין.מאוד ממליץ על המכונה הגילוח של פילפס. היא באמת נהדרת.אמיר
הגילוח קצר והפנים חלקות ונעימות למגע.
טעינה קצרה בת שעה נותנת גילוח של ימים רבים
תוצרת פילפס. הולנד
טעינה קצרה בת שעה נותנת גילוח של ימים רבים
תוצרת פילפס. הולנד
הנרתיק המגיע איתה לא יכול להכיל את המטען. מוזר ומיותר. ולכן צריך לרכוש נרתיק קטן נוסף. חבל.
מכונת גילוח Philips HQ8240 פיליפס