רמקולים למחשב Logitech LS11 לוגיטק

3 וואט (RMS)
הרכב רמקולים:

2 רמקולים

נמצאו 6 חוות דעת על מוצר רמקולים למחשב Logitech LS11 לוגיטק

יש לי אותם כבר כמה שנים. איכות מעולה ביחס למחיר. יותר זול מזה כך שהיו אמינים לא תמצאו.
אמין, מחזיק זמן רב בלי בעיות.
ניתן לחבר דרכם מיקרופון.
אין.
רמקולים קטנים ופשוטים, עיצוב חמוד ולא יותר מזה מותג לוג'יטק (אמור להיות משהו טוב), לא תופסים הרבה מקום.
עיצוב, הכבל שמחבר בין הרמקולים מספיק ארוך, כניסה לאוזניות וכניסה ל MP3, מחיר זול.
איכות שמע סבירה ולא יותר מזה. אם אפשר עדיף להוסיף עוד קצת כסף ולקנות משהו יותר איכותי.
סער photo
סער
27.09.2010
רמקולים יפים וזהועוצמת שמע נמוכהרמקולים רגישים במיוחדאחרי כחודש (ללא קשר לעוצמת השמע) הרמקולים מתקלקלים, מתחיל מצפצופים ומסתיים בחוסר שמע מוחלט!!!!החלפתי כבר פעמיים במסגרת האחריות לרמקולים חדשים והשבוע הבעיה חזרה בשלישית לאחר שבועיים של שימוש - לא שווה את הכסף.הישמרו!
עיצוב
זה הדבר הכי פחות חשוב ברמקולים
רכשתי את הרמקולים בעיקר בגלל המראה החיצוני והמחיר והופתעתי לגלות שאיכות השמע לא רעה בכלל. כמו כן אני נהנה מהכניסה הקדמית של האוזניות שחוסכת את החיפוש את השקע המעצבן מאחורי המחשב. סך הכל הרמקולים עושים את העבודה, אבל למי שמחפש משהו רציני ואיכותי זה פחות מתאים.
איכות שמע סבירה
כניסת אוזניות קדמית
חזות נחמדה
מאוד קלים ונוטים ליפול בכל משיכה או מכה
אחלה רמקולים למי שמחפש רמקולים פשוטים.משמש אותי בעבודה איפה שאני פחות צריך (ולא יכול בגלל השכנים) בס ועוצמת צליל, אבל בכל זאת מחפש להנות מצליל טוב ונקי. גם האוזניות נשמעות מצוין והצליל נקי מרעשי השראות למיניהם שאופיניים לרמקולים פשוטים יותר.
נשמע טוב, זול, חיבור אוזניות קדמי וחיבור אוקסלרי קדמי
אין בשביל רמקולים פשוטים
רמקולים מעולים,שומעים פשוט מצויין.מי שמחפש 2 רמקולים פשוטים ושנותנים תמורה מצויינת -אלו יעשו את העבודה.שווה להוסיף עוד 50 ש"ח כדי לקבל משהו באמת איכותי כמו במקרה הזה.הצלילים מעודנים ונקיים.לכו על זה,לא תצטערו.
יש נפח בצליל -מה שמאוד הפתיע אותי . שומעים את הקונטרה באס בצורה אלגנטית (לחובבי הג'אז).
אין.