מחשב נייד Toshiba Satellite A300-1EC טושיבה

נמצאה חוות דעת אחת על מוצר מחשב נייד Toshiba Satellite A300-1EC טושיבה

בועז photo
בועז
10.10.2008
המחשב נמצא אצלי כבר שבוע נקנה במחיר הרבה יותר זול ממה שמוצג המחיר הזול ביותר בזאפ, בינתיים מרוצה ממנו, עושה את העבודה ואפילו יותר מזה.המחשב מתאים מאוד לסטודנטים, ולשימוש ביתי הכולל- אופיס, אינטרנט, פוטושופ, אך לא למשחקים כבדים בגלל כרטיס המסך היחסית פשוט שמגיע איתו.הדירוג שלי מאוד גבוה מכיוון שהוא מממש את כל ציפיותיי ובהחלט שווה כל גרוש שהוצאתי עליו, בהחלט ממליץ עליו.יתרונות-1. עיצוב פשוט מדהים.2. רמקולים ממש טובים, אני לא יכול להשוות בין מחשבים אחרים, אך אני ממש נהנה מהאיכות שלהם.3. אחריות של שנתיים- אחריות למחשב נייד לא פחות חשובה מכל דבר אחר במפרט, היות וכל תיקון .4. מחשב תוצרת טושיבה- חברה מעולה הנמנית עם החברות הטובות בתחום זה: דל, לנובו, HP, L.G בתחום הPC.5. מקלדת נוחה הכולל מקשים מיוחדים למדיה פלייר.כל שאר הדברים הם רגילים כמעט כמו בכל מחשב נייד:בלוטוס-חיבור מכשירים בצורה אלחוטית.WIFI- חיבור לאינטרנט בצורה אלחוטית.מצלמה + מיקרופון- עושים את העבודה כמו שצריך במסנג'ר וכדומה.יציאות- 4 USB, יציאה לחיבור טלוויזיה, קורא כרטיסים.צורב DVD.חסרונות-1. כרטיס מסך משולב- X3100- מי שרוצה להריץ משחקים כבדים, לעבור למחשב אחר.2. מצלמה לזיהוי פנים- התוכנה מאפשרת אבטחה מירבית, אבל משום מה היא אף פעם לא מזהה את תווי הפנים שלי, בקיצור לא להסתמך על זה.3. מערכת הפעלה המגיעה עם המחשב היא ויסטה הום פרימיום באנגלית- מי שלא מסתדר עם אנגלית תהיה לו בעיה, יכול להיות שיש דרייבר , אני לא מצאתי.זה מה שמצאתי עד כה.
1. עיצוב מדהים.
2. רמקולים איכותיים.
3. אחריות של שנתיים.
4. מחשב תוצרת טושיבה- חברה טובה. עם וותק גדול.
5. מקלדת נוחה.
1. כרטיס מסך משולב- X3100
2. מצלמה לזיהוי פנים- לא מזהה כראוי.
3. מערכת הפעלה המגיעה באנגלית.