מסך מחשב LG W2284F

22 אינטש
רזולוציה מקסימלית:

1680x1050

נמצאו 5 חוות דעת על מוצר מסך מחשב LG W2284F

מסך מעולה, יש לי 2 כאלה מחוברים לאותו מחשב והאיכות פשוט טובה, הניגודיות כאן היא גבוהה יחסית 1:30,000 מה שנותן תמונה מאוד יפה וברורה
צבע מאוד עמוק וניגודיות גבוהה
אין
בהחלט מסך מצוין העיצוב הכי יפה שראיתי מבין עשרות מסכי מחשב!ענקי, תמונה חדה ונקייה, , מתאים לסרטים ומשחקים
-תמונה יפהפייה (ניגודיות ענקית).
- זווית צפייה אופקית גדולה.
-תצוגה חדה
-יש קצת זליגת אור
-הגדרות לא מוצלחות "מהקופסא"
אחד המסכים היפים שיש היום זוכה פרס העיצוב של WILI יחס נגודיות של 1:30000 שזה המון כיום מהירות של 2 MS מגיע עם חיבור של DVI עם כבל DVI וכן יש לו גם כניסת VGA [לאלה שעדיין אין להם מחשב התומך ב DVI [מסך שנדלק בנגיעת היד תאורת
מתכוונן למעלה ולמטה בא עם מעמד מפואר על השולחן
הכבל של הDVI לא כל כך ארוך אבל ככה זה ברוב המסכים
מסך פשוט מעולה. יש לי אותו כבר 3 שנים והוא לא עושה שום בעיות.מאוד חד וברור (יחס ניגודיות גבוה עוזר), התמונה לא נמרחת אלא היא מאוד חדה וברורה, והקריאה הממושכת לא מעייפת. קניתי את המסך לאחר סקר שוק מאוד רציני, ואני מאושר מהבחירה שלי. ההתקנה של הדרייביר והחיבור של המסך פשוטים מאוד, ומקבלים תוכנה לניצול מקסימלי של איכות המסך וביצועיו בהתאם למחשב שלך, שזה עוזר למי שלא יודע בדיוק איזה הגדרות הוא צריך לבחור.העיצוב של המסך מדהים. מאוד יוקרתי ואלגנטי.איכות הצפייה פשוט מדהימה, כבר 3 שנים שאני מאוד נהנה לראות בו סרטים, כך שלפעמים אני מוותר על הצריבה לDVD ופשוט רואה סרטים וסדרות במחשב באיכות מעולה. כמו כן, בתור גיימר, מסך מעולה למשחקים בכל פן - חדות, איכות ומהירות תגובה.מומלץ! מסך מעולה!
- איכות תמונה וצפייה מעולה
- תמונה לא נמרחת, אלא חדה וברורה.
- עיצוב מסך מדהים.
- אין! מסך מדהים, אין מה להגיד.
עוד מסך מעולה של LG , בעל עיצוב הכי מרשים ויוקרתי שיש היום בשוק לא סתם הוא זכה בפרס עיצוב של iF!!מסגרת מעוגלת בקצבות , פס פלסטיק שקוף מתחת עם תאורכה כחולה עדינה ויפה. התושבת הרבה יותר עדינה במציאות עם פלסטיק שקוף שנדלק בלדים לבנים כאשר אין שידור של אות מהמחשב.איכות גימור מהטובות שיצא לי לראות , באמת מסך מדהים בעיצוב.עד לכאן העיצוב.איכות צפיה מעולה , פיזור האור מרמה מאוד גבוהה , בריחות אור מינימליות. גוון השחור קרוב לשלמות - ח"ח לLG , אין ספק ש הניגודיות הדינאמית משפיעה.צבעים חיים מאוד בעלי מרקם נוח לצפיה.חדות מרשימה מאוד וישר מורגשת.קריאה של טקסט , קריאה מאוד ולא מעייפת.אין מריחות מורגשות (2MS) יש כל מיני גימיקים צפיית 4:3 למי שצריך באותו רגע.וכל מיני אפקטים על התמונה וזום.אין ספק שזוהי ספינת הדגל של LG !
עיצוב מדהים
איכות צפיה מדהימה