טלפון סלולרי 5000 Nokia נוקיה
מיין לפי: תאריך
תאריך
דירוג עולה
דירוג יורד
המכשיר מצוייד במערכת הפעלה של נוקיה - ובזה מסתיים כל דמיון בין המכשיר הזה לאמינות שהכרתי במכשירים של נוקיה.בתוך חודש וחצי נשבר לי המסך פעמיים ללא שימוש חריג כאשר המכשיר בכיס המכנסיים, כאשר המסך לא שבור המכשיר סובל מבעיות בתצוגת מסך חוזרות ונשנות - גם לאחר שהוחלף לי המכשיר בחנות במכשיר אחר מאותו הסוג.
מערכת הפעלה טובה, מוכרת ונוחה לשימוש
מקשים קטנים
מסך מאוד שביר
לא משווק ע"י חברות הסלולר ולכן אין תמיכה שלהן בתיקונים
מסך מאוד שביר
לא משווק ע"י חברות הסלולר ולכן אין תמיכה שלהן בתיקונים
המכשיר אומנם מאוד חמוד עם מערכת הפעלה נוחה אך הוא נפל לי פעם אחת והתרסק לו המסך לחלוטין (200 שקל תיקון).
מערכת הפעלה נוחה, דק וחמוד.
המקשים לא ממש נוחים, המסך איננו מואר מספיק (מחוץ לבית לא ניתן לראות כלום) והוא נשבר בקלות.
המכשיר חמוד ונוחאפילו מערכת ההפעלה ידידותיתללא ספק הצלחה של נוקיההבעייתיות זה שאי אפשר להכניס כרטיס זיכרון
קל לתפעול
זיכרון קטן
Tom
07.01.2010
טלפון פשוט ומצויין.גם יפה וגם נוח. יש לי אותו מספר חודשים והוא עובד ללא תקלות.בטריה מחזיקה בין יומיים לשלושה ימים.יש לו בלוטוס, נגן MP3 ומצלמה בסיסית.החסרון העיקרי הוא שאין אפשרות להכניס כרטיס זיכרון ואין הרבה זיכרון לטלפון עצמו (10-15MB).
קל, נוח לשימוש, בטריה מחזיקה הרבה זמן
רמקול חלש, זיכרון נמוך מאוד
מכשיר דק יפה ונותן הרגשה של טלפון יוקרתי אני האומנם ילד אבל אני חפרתי להורים שלי שיקנו לי את זה ולא טלפון אאחר אני השוותי בין כמה טלפונים שונים ויצא שהוא הטוב ביותר
מכשיר דק
בא עם שירים יפים
המצלמה לא משהו
הסוללה מיתרוקנת קצת יותר לאט
הסוללה מיתרוקנת קצת יותר לאט
מכשיר יפה, דק, מבוסס מערכת ישנה ומצויינת של נוקיה, ולא בסימביאן עם מליון הבאגים שלו. המכשיר נראה ומתנהג כיוקרתי, המחיר מפתיע (לטובה). מכשיר ה entry level הטוב ביותר שיש היום לדעתי.
דק מאוד, מסך פנטסטי, ממשק משתמש מהישנים והטובים של נוקיה, מחיר מעולה.
קשה להוציא את הסוללה (לא מצליח בלי סיכה)
טלפון סלולרי 5000 Nokia נוקיה