טלוויזיה Samsung LA37A550 סמסונג

wisebuy photo
סקירת Wisebuy ‏
שלומי עמיצור , 16.06.2009
ציון WiseBuy
איכות תמונה כללית טובה, יחס ניגודיות גבוה , חיבור USB להצגת תמונות ונגינת מוזיקה, 3 כניסות HDMI, מעמד שולחני מסתובב עם ציר רחב-זווית
שחור לא עמוק מספיק, איכות שמע לא מצטיינת בהאזנה למוזיקה, אין חיבור SCART
בשורה התחתונה

LA37A550 מעניק חוויית צפייה טובה, מבלי להתבלט באף פרמטר אך גם בלי נפילות. בשידורי HD הוא נפלא, בתוכני SD פחות – סטנדרטי ותואם לציפיות. העיצוב הוא לא הצד החזק שלו, אבל כפיצוי תקבלו כניסת USB שתאפשר הצגת תמונות ונגינת מוזיקה ישר מהתקן זיכרון נייד (דיסק און קי).LA37A550 יתאים לדעתנו כמסך משפחתי בסלון וייתן תמורה טובה לצופה הסט...
למי ששעות העבודה חשובות לו כדאי לבדוק באיזה שעות המתקין עובד לפני הרכישה!!!לצערי היתה לי בעיה עם שעות העבודה שחברת ההתקנה עובדת.לצערי היבואן עובד רק עם חברת התקנה אחת בצפון כך שיש חוסר תחרות(למייטב ידיעתי והבנתי). (אני גר באזור הצפון) שם המתקין עובד החל מ9:00 ומסיים מוקדם, יש לציין שהם נותנים התראה לפי החוק.כמו כן ניתן לנסות לתאם בימי שישי, אך לי זה לא התאים.לסיכום תשקלו האם מתאים לכם בנוסף למחיר ששילמתם על המסך להשקיע עוד כמה שעות עבודה, לדעתי לא.*מידע זה הוא חומר למחשבה בלבד ומומלץ לבדוק את המידע ....
מסך מצויין ביחס למתחרות.איכות השחור מצויינת יש כניסת USB שמאפשרת שימוש במסך להצגת תמונות בקלות
1. דרוש מתקין כדי להפעיל את האחריות, גם כדי להתקין את הרגלית!!
2. שרות ההתקנה השאיר טעם רע עד כדי רצון להחזיר את המוצר.
אנחנו מאוד מרוצים מהטלויזיה. אנו צופים בטלויזיה בעיקר באמצעות חיבור למחשב, ולא בשידורים מהארץ.קנינו למחשב גם כרטיס מסך תומך HDMI וכמובן גם כבל HDMI והאיכות פשוט מרהיבה.גם סרטי דיוידי חדשים וגם סרטים ישנים נראים מדהים. כשניסינו לצפות בערוצי הטלויזיה הרגילים זה היה נראה רע - לנו זה לא הפריע כי אנחנו לא צופים בהם בדר"כ.לא ידעתי מה חשיבות הניגודיות הגבוהה במסכים, אבל עכשיו כשאני רואה את הקונטרסטים החדים בצבעים אני מוקסמת.חוויית המשחק בקונסולת WII השתדרגה פלאים.בצפייה בטלויזיה דרך המחשב, קיים דיליי מוזר בין הסאונד היוצא מהטלויזיה ובין הסאונד שיוצא מהמחשב (שמחובר לסראונד), כך שנוצר הד מוזר כששניהם עובדים יחד. האם למישהו יש פתרון לזה?
ניגודיות, כניסות רבות, גודל, עיצוב, חדות תמונה, FULL HD, צבעים, כפתור הפעלה בנגיעה.
לא כדאי לקנות אם רוב הצפייה היא בשידורי טלויזיה (כמו כל HD, כנראה). דיליי משונה בסאונד.
רכשתי את המוצר ב-23.02.09 והופתעתי מאיכויות המכשיר. ההתקנה די פשוטה וקלה, יש אשף הגדרות שעוזר להגדיר את הטלויזיה בפעם הראשונה. השלט נחמד ויחסית קל לשימוש, אם כי לפעמים קשה להבין מאיזה צד להחזיק אותו אבל בסוף זה מסתדר. היה אפשר להשקיע כאן עוד קצת ולעשות משהו יותר ארגונומי. העיצוב הכללי של המכשיר לא רע בכלל, וזו אחת הסיבות שהעדפתי אותו על פני דגמים אחרים. מראה שחור ונקי, הכל מיושר.זמן ההדלקה הוא בערך 5 שניות אם כי זה לא מפריע בכלל. יש למכשיר כל מיני טכנולוגיות שעוזרות לשפר את התמונה אך זה לא עוזר בכלל לשידורי הכבלים. אין מה לנסות בכלל כשאיכות השידורים על הפנים, פשוט זוועה. אל תצפו לראות איכות תמונה וקול בשידורי כבלים. גם שידורי ה-HD שלהם אינם משודרים ב-1080p אך זה עדיף בהרבה.לעומת זאת, בשידורי FHD האיכות פשוט מדהימה. הצבעים פתאום חיים, רואים את כל הפרטים הקטנים, הרזולוציה ענקית. פשוט חווית צפייה, כל מילה מיותרת...מערכת הסאונד של המכשיר לא רעה בכלל. ציפיתי לפחות מזה אך הופתעתי לגלות שיש למכשיר איכות טובה מאוד של סאונד, קיים גם אקולייזר לשיפור גוון הצלילים, מדמה לסראונד ועוד טריקים אחרים שמשפרים את הצליל.מבחינת כניסות ויציאות יש בה כל מה שצריך. קיימת גם כניסת USB אליה אפשר לחבר כרטיס USB או דיסק קשיח חיצוני (רק FAT). המכשיר יודע לקרוא תמונות וקבצי MP3 שזה נחמד שיש.יש עוד הרבה דברים לומר עליה אך בגדול זו היתה קנייה מוצלחת.
תמונה מרשימה בשידורי FHD .
מערכת סאונד מושקעת + הדמיית סראונד.
כניסות ויציאות בשפע כולל USB.
מגיע עם מתקן לשולחן (לא לתלייה).
היה אפשר להשקיע עוד קצת בשלט.
זמן הדלקה ארוך יחסית.
eyal photo
eyal
14.12.2008
קניתי ב12.12.2008תמונה חלקה בשידורים מהמחשב - משחקים סרטים באיכות HDהמחשב מחובר בכבל DVI ל HDMIאין לי כבלים - רק אנלוגי של הוט והתמונה לא רעה בכלל - ציפיתי לגרוע יותרקניה טובה!
זולה ביחס לתמורה
פנל מבריק - קצת מבאס
קניתי את הטלוויזיה לפני שבוע.הטלוויזיה פשוט מדהימה.העיצוב מאוד סולידי ויפה.איכות התמונה מצויינת בשידורי הוט המשודרים באיכות נמוכה.איכות התמונה בצפיית סרטים האמצעות UPSCALING HDMI 1080P פשוט מדהימה.יש גם מין מייצב תמונה שמונע מריחות.איכות הסאונד מעולה. באמצעות טנולוגיה ייחודית של סמסונג בשידורי הוט המשודרים עם 2 ערוצי סאונד, עושה אילומינציה של סראונד. ומנגד DVD עם 5.1 ערוצי סאונד, כאילו יש בבית קולנוע ביתי.יש כניסת USB וכאשר מנגנים מוסיקה באמצעותו מקבלים סאונד מאוד חד ויפה.
בנוסף לאמור לעיל, נטלוויזיה נוחה לשימוש ובמיוחד באמצעות תוכנות מיוחדות לשידורים כגון מצב מיוחד לסרטים או ספורט.
יחסית יקר לשאר הטלוויזיות. אולם שווה.