טלוויזיה Samsung LA32A330 סמסונג

HD Ready
רזולוציה:

1366x768

נמצאו 6 חוות דעת על מוצר טלוויזיה Samsung LA32A330 סמסונג

קנינו לפני שנתיים בערך,מרוצים מאד מאיכות הקול, התמונה, הצבעים.השלט- קל מאד לתפעול, לא מסובך.משתמשים בה רק לצפיה בשידורי חברת כבלים וגם לצפיה בסרטי dvd.
איכותית, עובדת מצויין ללא תקלות, יפה, ניתן להתקין על הקיר ויש גם מעמד למי שלא רוצה לתלות.
אין
יבגני photo
יבגני
03.11.2009
טלוויזיה איכותית.קניתי אותה לפני כשנה והיא עובדת מצויין קלה לתפעול,מגוון חיבורים.אני אישית לא משתמש בא לצפייה רגילה אלה בתור מסך מחשב וחיבורלקונסולת PS3 ואין לי מילים,טלוויזיה מדהימה.והמחיר זול...כמובן אם יש לכם תקציב גדול יותר לכו על טלוויזיה גדולה יותר.
איכות תמונה מאוד גבוהה
כניסות אחרויות בלבד
דב photo
דב
25.02.2009
בסה"כ טלויזיה סבירה - אפשר לראות את האיכות שמצפים מסמסונג והיא מעוצבת להפליא.רק סמסונג מייצרים 40 אינץ' וכנראה שיש סיבה - מיד אחרי שקניתי הרגשתי שהייתי צריך לקנות טלויזיה גדולה יותר, למרות שזה נכון לגבי כל טלויזיה שהייתה לי בחיים.השלט לא נוח, לא ביד ולא לשימוש.הדבר העיקרי לגבי הטלויזיה הזו הוא היעדר כניסות - אין SCART, אין SVIDEO ויש רק AV אחד ויחיד - הצורך לבחור בין הממיר לפלייסטיישן זה כמו לתת לאמא לבחור בין ילדיה.אני מניח שברגע שיהיה YESMAX HD אני אתחיל לאהוב אותה
תמונה טובה מאוד
עיצוב יפה
תמורה טובה למחיר סביר
היעדר כניסות
שלט של פעם
נקנתה החודש (דצמבר 2008) למטרת חיבור למחשב, שימוש כמסך מחשב (בעיקר למשחקים/מדיה), ומבצעת מה שנדרש ממנה בצורה מעולה.תומכת NR דרך HDMI, איכות תמונה מדהימה ב HD או תכנים ברזולוציה גבוהה בכלליות (כולל DVD)החלטתי על הדגם הספציפי הזה אחרי שקראתי ביקורות שונות, ומכיוון שאין לי צורך במעבד תמונה לתכני SDTV, החלטתי שלא ללכת על ה A450 היקרה יותר.העיצוב שלה נקי, אסטתי, יושבת יפה על הקיר, אפשר לכייל צבעים כמו שצריך, די הרבה פיצ'רים, ואפילו תומכת עברית. אם הרמקולים שלה היו טובים יותר היא הייתה כמעט מושלמת.אין SCART, אבל יש 2 סטים של חיבורי קומפוננט.מומלצת ביותר לחיבור למחשב/XBOX360/PS3, לא כ"כ לצפיה בתכני טלויזיה (אני לא צופה בטלויזיה בכלל, ולכן בחרתי בדגם זה)
איכות תמונה מדהימה ב HD/רזולוציה גבוהה
צבעים מדויקים
המון אפשרויות כיול
יפה
אין מריחות בכלל.
שלט לא נוח, מעוצב בצורה מוזרה
רמקולים בינוניים
אין SCART ו S-Video
הטלויזיה מקדימה את זמנה, ולא מתאימה לשידורי הטלויזיה בארץ.אם אין לכם YES HD או HOT HD אתם תהיו מחוייבים לחבר את הממיר ביציאת RCA מה שמוריד את איכות השידור באופן משמעותי.במידה ויש לכם את הממירים שציינתי למאלה או שאתם מתכוונים רק לראות בה DVD או לחבר אותה בתוך מסך למחשב, הטלויזיה תהיה מושלמת איכות התמונה ב- HDMI או VGA ממש גבוה.
-2 יציאות HDMI.
-תמיכה מלאה בעברית (כל ההגדרות).
-נראת טוב ומקשטת את החדר.
- איכות הצפיה בHDMI ו VGA מצויינת!
- אין יציאות S-VIDEO או SCART 21
- איכות התמונה בחיבור לממיר יס או הוט ( לא HD) ממש ירודה.
-אין יציאות בצד הטלויזיה ורק מאחורה
סכ"ה טלוויזיה יפה , איכות טובה , שווה את הכסף.עיצוב מדהים לפי דעתי , שחור לקה , התושבת גם היא יפהמאחורה יש אזיקון שמסדר את כל הכבלים ביחד.
איכות צפיה בHD בין הטובות שיצא לי לראות ח"ח לסאמסונג.
השחור שלה בHD מוצג ברמה טובה מאוד.
איכות הסאונד טובה מאוד גם היא.
צבעים חיים מאוד.
איכות שידורי הטלוויזיה היא בינונית , לא שראיתי בחנות טלוויזיות באותו מחיר ששידרו טוב יותר.

חסר חיבור SCART (21PIN)