Uniden Sireus 5000 יונידן

טכנולוגיה:

Dect

נמצאו 5 חוות דעת על מוצר Uniden Sireus 5000 יונידן

טלפון סביר ונחמד. אצלי כבר תקופה. ציפיתי ליותר משום שמחירו דיי יקר וחברת יונידן נתפסה בעיניי למותג מס' אחד בטלפונים הניידים. קניתי אותו בגלל השקע לאוזניה שזה משהו די נדיר בטלפונים אלחוטיים וחבל. רציתי את האפשרות לחבר אוזניה בגלל עניין הקרינה אבל מסתבר שאף אחד בבית לא מחבר את האוזניה כי זה לא נוח.
שקע לאוזניה.
יקר ביחס לתמורה. התפריט לא נוח ולא ידידותי למשתמש.
חיפשתי משהו לא יקר וטוב ומצאתי טלפון טוב מבית טוב עם אפשרות לחיבור ניידים נוספיםחיבור לאוזניה
קל , טווח קליטה ארוך, אלגנטי
סוללות נטענות עם חיבור של היצרן ,מה שמצריך לחפש אותם במידת הצורך ,היה עדיף שהסוללות יהיו נטענות רגילות
טלפון ממש טוב. הקליטה ממש טוב. אפילו מחוץ לבית ואפילו בתוך ממד. הרמקול לפי דעתי טיפה חלש. סוללה חזקה. קניתי אפילו 2 מכשירים כאלו.
קליטה מעולה ספר טלפונים גדול ובכללי מכשיר. יכול להתחבר לכמה מכשירים. חברה מעולה.
הרמקול בעייתי לפעמים ושומעים בו חלש.
טלפון מצויין של חברה מצויינת. קליטה בכל מקום, אפילו מחוץ לבית. ספר טלפונים, שיחה מזוהה, לוח מקשים זוהר, ניתן לחבר לו עוד שלוחות ואף לחבר לטלפון עצמו אוזניה. החסרון הקטן שלו הוא שהרמקול לדעתי קצת חלש.
קליטה מצויינת.
כל הדברים הבסיסים שצריך.
חיבור לאוזניה.
רמקול קצת חלש
חיפשתי במיוחד טלפון עם שקע לאוזניה (head set) - וזה היה קשה במיוחד מפני שזה לא אחד מפרטי המוצרים שניתן לסנן על פיהם (וחבל כי זאת פונקציה חשובה מאד).היכולת לדבר בטלפון עם head set כשהטלפון בכיס ובלי שיהיה צריך להניח אותו על הכתף חשובה לי יותר מכל סוגי הצלצולים השונים, המסך הצבעוני וכו'. מי ששוטף כלים, מקבל כביסה ומגבץ ומעוניין לדבר בטלפון תוך כדי יידע להעריך את זה - זה שדרוג אמיתי כשעושים את עבודות הבית.הטלפון מגיע גם עם קליפס (כדי שיהיה אפשר לחבר אותו למכנס) ומתאם לתליה על הקיר (כמו רוב הטלפונים).על הסוללה אין לי הרבה מה להגיד מפני שכל עוד אני לא משתמש בו - הוא נמצא בתחנת בסיס שלו, כך שעד כה הסוללה לא התרוקנה לי.חוץ מזה, הכפתורים שלו זוהרים בחושך לאחר שלוחצים אליהם (נוח מאד), הממשק שלו פשוט (כמו בטלפונים אחרים של UNIDEN), מספק הרבה אינפורמציה כמו משך זמן שיחה, שיחות אחרונות וכו', שומעים איתו מצויין וכשמחזיקים אותו ביד, מרגישים שהוא בנוי טוב.החסרונות היחידים שאני מסוגל לחשוב עליהם הוא שמגוון הצלצולים שלו קטן יחסית (4 צלצולים מצפצפים קצת מעצבנים ועוד 4 צלצולי מנגינה לא מרשימים), והצלצולים עצמם דיי חלשים, גם כשהווליום על המקסימום.בנוסף, על צג הטלפון לא מוצגת השעה אלא רק תאריך, שם הטלפון ומצב הסוללה.החסרונות קטנים ובסך הכל, מדובר בטלפון מצויין מבית טוב ומחיר מצויין.אם אתם מחפשים טלפון טוב וזול עם שקע לheadset - אז זה הטלפון בשבילכם.
שקע חיבור לאוזנייה.
כפתורים זוהרים.