LG

HD Ready
רזולוציה:

1366x768

נמצאו 2 חוות דעת על מוצר טלוויזיה LG 42LB9R

ארבעה חברים שלי לעבודה קנו כבר את הדגם הזה וכוללללם מרוצים.יש לי את המסך כבר מספר חודשים, ולא היתה אף בעיה.טלויזיה איכותית ביותר שעונה על הדרישות גם בהצגת תכני HD(720P) וגם בהצגה של תכנים מממיר דיגיטלי רגיל ללא עיוותיםקשים מידי. לא בוהקת מידי ולא מסנוורת.אצלי הטלויזיה מחוברת לממיר YES ולמחשב באמצעות כבל ה-VGAהרגיל ותענוג לשחק עליה משחקי מחשב ואפילו לגלוש באינטרנט. צפיה בסרטי HD בפורמט MKV היא ללא רבב.המסך מעוצב יפה. ממש לא חסר לי נושא חוסר ה-USB.העובדה שהיא רק HD Ready מהווה גם חסרון וגם יתרון.היתרון - רואים עליה שידורים רגילים באיכות יחסית טובה לעומת FULL.יתרון נוסף הוא שמספיק להוריד סרטי 720P ולא צריכים להסחף עם 1080P מבחינת נפחי הורדה. מתאימה לשיטת השידור בארץ היום.חסרון - אם היתה FULL HD היה אפשר לעשות ממנה אחלה מסך למחשב (חולני נכון ?) ואולי זה יהיה קצת מאכזב בעתיד שיהיו תכנים ב-FULL בעוד 6-10 שנים.הייתי נותן לה ארבעה וחצי כוכבים. לא מגיע לה 5 כי היא לא FULL HD אבל מצד שני מגיע לה יותר מ-4.
צבעים מדוייקים, זמן תגובה מהיר.
תענוג לצפיה גם מקצת פחות מ-3מ'
לא FULL HD
אין חיבור SCART, רמקולים סבירים ולא יותר.
לא FULL HD.
PS2 לא נראה משהו
יעיש photo
יעיש
18.07.2008
מוצר יפה ומראה חדשני תמונה מאוד יפה פנל שחור בסיס עגולרכשתי 42 ואני מאוד מרוצא ההספקה היתה מידית בארזה לא היה שלט אבל בסיחת טלפון העניין תוקן
פשוטה מאוד לתיפעול סונד טוב צבעים יפים
לא מצאתי