נמצאו
כתוב חוות דעת
Alexandru
30/03/2020
קרא חוות דעת נוספות מאת Alexandru
קניתי את הבר מים בגלל החוות דעת חיוביות.אחרי שנה הלך הכרטיס אבל מאוד קל להחליף וגם מצאתי לקנות אותו בארץ,180 שח כולל משלוח.לא עבר שנה וחצי והתקלקל הגוף חימום.מחיר החלק כחצי מהמחיר הבר.מאז משתמש בו רק בקירור המים.לא מומלץ
הרבה שנים בשוק חלקים פנימיים של lg
מתקלקל מהר
תמונת המוצר
Yaeir
19/08/2018
קרא חוות דעת נוספות מאת Yaeir
לאחר שנה הצינור של המים החמים נמס מהחום.נזלו לי מים,וגרמו לבעיות חשמל שהשביתו את המכשיר.בנוסף המכשיר גדול ומגושם
לא מצאתי
לאחר מזיגה של שתי כוסות מים,צריך להמתין זמן ארוך לרתיחה.
Sobhi
16/04/2018
קרא חוות דעת נוספות מאת Sobhi
נמצא אצלי מעל שנה .. מיני בר טוב מאד מתאים לבית מחמם ומקרר מצוין לא מרעיש אין תלונות
החלפת מסנן באופן עצמי בקלות
אין
Alon
30/07/2017
מתוך 5)
המכשיר אצלי במשך חודשיים ואני מאוכזב ממנו כי הגוף שלו חם ומחמם את הסביבה שלו לפעמים הוא מפסיק לקרר את המים ולפי דעתי השרות הוא גרוע ואני לא התחברתי למיני בר הזה
אין!!!
גוף חם מחמם את הסביבה בשירות אם שואלים מדוע הוא כל כך חם אומרים שאין מבדד חום גדול מאוד מפסיק לקרר לפעמים שירות גרוע
רות
01/01/2017
קרא חוות דעת נוספות מאת רות
ברשותי חצי שנה, מאוד מרוצה. אפשר לתכנת לאיזה טמפרטורה יחמם ויקרר אוטומטית ובלחיצת כפתור להביא אותו ל - 100 מעלות. ברזים מכניים, לדעתי יותר נוח לשלוט בכמות המים שמוזגים וגם לא צפויים להתקלקל. הציעו לי בתקנה פילטר יקר + אחזקה בתשלום חודשי קבוע, לא לרציתי. מסתפקת בפילטר שמגיע איתו, עושה את העבודה.
מחמם ל 100 מעלות נאה ברזים מכניים
לא מצאתי. מישהו כתב שהוא קצת גדול.
Shimon
27/12/2016
קרא חוות דעת נוספות מאת Shimon
מכשיר נמצא אצלי שבוע. עובד סדר גמור. מחמם ל-100 מעלות. מקרר. והכי חשוב שקט! קודם היה לי אלקטרה בר שכל היום הרעיש (אפילו בלילה כשהיה כביכול במצב שינה). נותן 4 כוכבים רק בגלל הגודל. בשאר הפרמטרים 5 !
מקרר. מחמם. שקט. מסננים זולים (70 ש"ח).
גדול יחסית (ידעתי כאשר קניתי).
מרים
08/12/2012
קרא חוות דעת נוספות מאת מרים
מדובר במכשיר מדהים טמפרטורת המים החמים נעה בין 99 ל100 מעלות,המים טעימים המים הקרים בין 5 ל6 מעלות בנוסף מאושר לשימוש מים קרים בשבת
טמפרטורת המים החמים נשמרת יפה לאורך זמן אני מאוד מרוצה מומלץ ביותר
אין
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין לציין שם של חנות.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.
זיהינו שחוות הדעת מכילה שפה בוטה או פוגענית. לא נוכל לפרסם את חוות הדעת בנוסח הנוכחי אנא עבור על הנוסח ותקן את המילים המודגשות
ערוך את חוות הדעת
השוואה בין מוצרים
x
x
המידע המופיע ב zap מסופק על ידי החנויות עצמן ובאחריותן בלבד. במידה ונתקלת בבעיה
כלשהי בנתונים המוצגים באתר, אנא שלח אלינו הודעה ואנו נטפל בעניין.