מצלמה Fuji FinePix S1000 FD פוג'י

סקירת Wisebuy ‏
אוריה גנור , 14.07.2008
8.4
ציון WiseBuy
איכות תמונה טובה מאוד, איכות וידיאו טובה, צילום ידני, צילום פנורמה טוב ונוח, מסך מצוין, עינית דיגיטלית
תגובות כלליות אטיות, מעט כבדה, אין זום בצילום וידיאו
בשורה התחתונה
המפרט המרשים של ה-S1000 לא מאכזב. איכות הצילום שלה, לרבות צילום המקרו וצילום הוידיאו – ראויה לשבח. גודלה הקומפקטי יחסית למצלמות בקטגוריה יכול להוות יתרון עבור רבים שמעוניינים במצלמה דמויית SLR לא גדולה. ה-S1000 מומלצת לחובבי הצילום המעוניינים לעלות שלב מעולם הקומפקטיות.
מצלמה טובה וזולה יש לי אותה שנתיים אם זיכרון 8 GBבלי בעיות זום גדול זה מצלמה למתחילים .
צריך ללמוד את האופציות שהתמונה תהיה לא חשוכה.
4 סוללות עמידות אם שמים סוג טוב .
אין זום בזמן וידאו .
זמן תגובה איטי מעט
אין אפשרות לאוסיף עדשה בדגם זה.
אורח photo
אורח
16.04.2009
אחרי כמה שנים טובות שהחזקתי את מצלמת הקאנון a95 ששירתה אותי יפה.. החלטתי שאני רוצה לשדרג מצלמה ולעלות קצת ברמה מבחינת איכות ובעיקר זום שיהיה גדול משמעותי מהמצלמות הישנות שהיה בהן זום כפול 3 לאחר חיפושים רבים והשוואות מחירים החלטתי על המצלמה הזאת.. סך הכל באמת אחלה מצלמה שמח שקניתי אותה.. משרתת אותי נאמנה..
זום גדול
נוחה לחזיק אותה
סה"כ תמונות יוצאות טוב מאוד
סוללות עמידות
זמן תגובה איטי מעט בין תמונה לתמונה,
במסיבה או ארוע על מצב אוטמט יוצא תמונות חשוכות צריך ללמוד את האופציות ולשחק אם זה
תמיר photo
תמיר
13.03.2009
רכשתי המצלמה לפני 5 חודשים משתמש בה בעיקר לצורך תעוד של מערכות בתעשייה מצלם בעיקר בחללים סגורים וללא פלאש חיפשתי מצלמה שתהיה קצת יותר ממצלמת תיירים רגילה, המצלמה ניראת בתמונה מרשימה ביותר. לאכזבתי, ביצועי המצלמה חלשים מאלו של מצלמות דיגאטליות הפשוטות ביותרחשבתי שיש בעיה במצלמה שלי, פניתי ליבואן, המצלמה נשלחה לבדיקה, אך לטענתם אלו ביצועי המצלמה.המצלמה מספקת חדות תמונה חלשה מאוד, אם מבצעים במחשב זוום לפרטי התמונה, מתקבלת רמת אבחנה של צבעים נמוכה ביותר אני מחפש מצלמה אחרת, כי מצלמה זו ממש, ממש לא ברמה
ידודותית, מסך רחב, עדשה רחבה, התמיכה של היבואן בסדר
יכולת מיקוד חלשה משל מצלמה פשוטה של טלפון סלולרי,
המסך האחורי קבוע. לא ניתן להטיה , כמו גם רגיש לפגיעה
קניתי את המצלמה לפני כ-4 חודשים +-...בהתחלה חשבתי איזה מצלמה לקנות מכיוון שיש הרבה דגמים מהסוג הזה של המצלמות.קניתי את המצלמה הזאת, בהתחלה לוקח זמן עד שמצליחים להוציא מהמצלמה תמונות טובות, אבל זה בסדר, בסוף לומדים והתמונות פשוט יוצאות מדהימות.יש אפשרות במצלמה לבחור על איזה איכות אתה רוצה לצלם- שזה דבר מאוד מעויל- אני אישיתי מצלם על 10 מגה פיקסל, הכל תלוי באיזה גודל כרטיס זיכרון יש לך).זום ענק, באמת שהזום הזה פשוט מטורף, הזום האופטי כמובן לא פוגע בתמונה, אבל הזום הדיגיטלי פשוט זוועתי.הפלאש חזק מאוד, ואם זה לא מספיק, הרגישות של המצלמה עולה אוטומטית עד לרמת רגישות גבוהה מאוד (כמובן אם אתה על מצב אוטומטי)מבחינת המצבים- אני לא משחק בזה יותר מדי, לפעמים אני עובר למצב אחר ומשחק במהירות סגירת התריס, לא יותר מזה, אבל בעיקון, המצב האוטומטי מתאים את עצמו בדרך כלל יפה מאוד.מצב זיהוי פנים- פונקציה נחמדה ביותר, הוא מזהה פנים בצורה יפה, אצלי הוא הצליח לזהות 3 פנים ביחד, הוא מזהה את הפנים, ומתפקס עליהם, התמונה יוצאת הרבה יותר יפה, בצילום בלילה הוא מזהה את הפנים, ואז את העניים וככה הוא מוריד עניים אדומות.הייתי איתה לא מזמן בטיול ברומניה, פשוט נהנתי מכל רגע, והבאתי תמונות מדהימות, באמת מצלמה מיוחדת.ממש זולה, מי שחובבן צילום, והתקציב שלו דל, זאת המצלמה, כמובן שאין בה פונקציות כמו של זום ופוקס טבעת על העדה וכו', אבל כהתקציב דל, צריך להתפשר.
איכות מעולה,
מצלמת כמעט בחושך מוחלט,
זום גדול מאוד,
שימוש נכון בסוללות,
פונקצית זיהוי פנים,
זולה.
בצילום בלילה בלי פלאש צריך להיות ממש ממש יציב כי אם לא התמונה תמרח, וגם אז התמונה תצא כתומה ולא ברורה.
עדינה מאוד.
זום דיגיטלי זוועתי.
מצלמה מעולה עם תמונות מדהימות - קנייה שווה לכל הדעות. מצבי צילום שדורשים טיפה לימוד והתנסות - אבל מה זה משנה במצלמות דיגיטליות - לא רוצים את התמונה - מוחקים אותה...
נוחה, תמונות טובות. זמן סוללות ארוך. תמונות לילה משובחות על אמת !!!!
לפעמים תמונה יוצאת מטושטשת בגלל רעד ביד.
ורד photo
ורד
17.08.2008
רכשתי את המצלמה לפני כחודש והרבה אינדיקציה אין כרגע.מהתרשמות ראשונית אני מרוצה מאוד מהרכישה שעשיתי.יש הרבה פונקציות, המצלמה ידידותית למשתמש המתחיל, קלה מאוד לתפעול, קומפקטית יחסית למצלמות אחרות.לא לחשוב פעמיים ולרכוש דגם זה!!!!!!!!!!!!!!!!!!111
לא מסורבלת, מסך ענק, לא זוללת בסוללות.
צילומים יפיפיים במידה ויודעים לצלם עפ"י הוראות ההפעלה.
קלה לתפעול בקיצור מדהימה.
לא נתקלתי בשום חסרון משמעותי.
רכשתי את המצלמה ביולי 2008.מצלמה קומפקטית מאוד בגודלה אך הקומפקטיות שלה לא פוגעת בביצועים שלה.זום אופטי X12, רזולוציה 10 Mega Pixel.המון מצבי צילום אפשריים כולל צילום פנורמי באמצעות צילום 3 תמונות נפרדות.מצלמה מאוד מוצלחת וידידותית
ראו חוות דעת
אין
מצלמה מעולה.רכשתי אותה בקבוצתית, הגיעה עם כרטיס זיכרון 8 ג'יגה -כרטיס H COMׂ איננו מתאים והספק החליף לכרטיס SANDISK. קלה ונוחה לתפעול, צבעים נהדרים, מצבי צילום לתמונה איכותית כמו צילום לילה, צילום בשלג, בחוף הים וצילומי נופים. אפשרות לצילום פנורמי ב 3 תמונות. מסך LCD גדול 2.7" ותפעול נוח וידידותי. שווה את הכסף ובהשוואה למתחרות באותה קטגוריה, נותנת את התמורה הטובה ביותר!
ידידותית ונוחה לתפעול, מעל 8 מצבי צילום שמשפרים משמעותית את איכות התמונה, מסך LCD גדול , קלה במשקל.
זמן תגובה איטי, במיוחד בשימוש בפלאש
נרכשה בתאריך 7.7.08מצלמה באיכויות גבוהות ביותרקלה לתפעול במיוחד למי שהשתמש כבר בפוג'י, מעוצבת מצויין ומרגישה חזקה ואיכותיתלאחר התלבטות בין מספר דגמים במחירים נמוכיםיחסית השקלול הרגיש S1000FD ולא טעה....
מסך גדול, איכות כללית מצויינת,
התמונות יוצאות נהדר, זום ענק!
באמת קניה לעניין
זמן תגובה לא מהמהירים ביותר,