טוען מידע, אנא המתן...

מאוורר רצפה Goldline ATL305A 9"
129 - 128 ₪
מתוך 2 חנויות
נמצאו
2 חוות דעת גולשים למוצר
מאוורר רצפה Goldline ATL305A 9"
ממליצ לקנות אותו לעבודה אבל לא לבית. לא ממש ממליץ עליו כי הוא עושה ראש
לא ממש שקט, קצת כבד
קרא חוות דעת נוספות מאת Liad
מאוורר קטן וזול יחסית, עוצמה סבירה. שקט מאוד, אפשר לישון איתו. החזיק לי מעמד שנה ואז התחיל לעשות בעיות, הייתי צריך לקנות חדש
שקט
זול
עוצמה סבירה
חוות הדעת נשלחת, אנא המתן...
כדי שתוכל לעקוב אחרי סטטוס חוות הדעת באיזור האישי שלך, וכדי שנוכל לפנות אליך לצורך אימות, כי חשוב לנו שחוות הדעת תהיינה מהימנות.
לא מעוניין לקבל דיוור פרסומי? תוכל לבחור איזה דיוורים לקבל או להסיר את עצמך מכל הרשימות.
מה לא לכתוב בחוות הדעת?
יש לציין פרטים עובדתיים בלבד.
אין לכתוב חוות דעת אשר מכילה שפה בוטה או שיש עמה הוצאת לשון הרע.
אין להתייחס למוצרים אחרים.
חוות דעת שלא תעמוד בכללים הנ"ל תידחה ע"י מערכת zap.
מה כן לכתוב בחוות הדעת?
תאר את אופן השימוש במוצר.
הסבר מדוע בחרת דווקא במוצר זה.
ציין את תאריך הרכישה (חודש ושנה).
זיהינו שחוות הדעת מכילה שפה בוטה או פוגענית. לא נוכל לפרסם את חוות הדעת בנוסח הנוכחי אנא עבור על הנוסח ותקן את המילים המודגשות