Qtec ‏T168 4GB

נמצאו 24 חוות דעת על מוצר Qtec ‏T168 4GB

מכשיר זול ,אצלי שנה וחצי,עושה את העבודה עד היום.שומעת בו מוסיקה,לפעמים סרטים,משרת אותי עד עכשיו כמו שצריךסה"כ שווה את המחיר שלו ,
מסך גדול , חלוקת קבצים לתיקיות , סייר קבצים
הרמקול שבו לא חזק במיוחד,באוזניות שומעים מצויין.
הרחבת זיכרון רק ל2GB נוספים
a photo
a
04.08.2010
קניתי לפני כמה חודשים וראיתי הרבה המלצות טובות על המכשיר, המכשיר לא יקר אז קניתי.ברגע שקיבלתי אותו הייתה תקלה עם העברית, כל העברית הייתה הפוכה כלומר במקום למשל המילה "רדיו" היה כתוב "וידר" דיברתי עם החברה שקניתי אצלה, נתנו לי מדריך איך לעדכן את התוכנה וזה יסתדר.היום, אחרי כמה חודשים המכשיר פתאום בכלל לא נדלק לי. אני שולחת אותו לתיקוןבעיקרון מכשיר זול שעובד בסדר, עושה כמה בעיות והמסך מגע די מעצבן וצריך להתרגל אליולא הייתי ממליצה לקנות אותו, סתם מסורבל ומעצבן, עדיף כבר מכשיר פשוט יותר
סה"כ מכשיר סביר
הבטריה עובדת מספיק זמן
שומעים ורואים טוב
המסך גדול כמו שרציתי
זול
שומעים דרך האוזניות גם כשהווליום נמוך.
המסך מגע מעצבן,צריך להתרגל אליו
צריך ללחוץ הרבה זמן כדי לכבות ולהדליק וזה מעצבן
ami photo
ami
07.05.2010
קניתי אותו לפני 8 חודשים ,מה שעשה עלי רושם זה המחיר הזול לעומת שמקבלים מהמכשיר, מסך גדדול,מציג וידאו ותמונות,תומך עברית ,ספריותשמע סביר תלוי באוזניות, תיפעול בעייתי מסך מגע גרוע לא מגיב כמו שצריך,היו לי איתו תקלות מסך,שלחתי לתיקון,עבד חודש ושוב תקלות,מסך מישתגע מעצמו,וכו
שמע סביר
וידאו ותמונות סביר
מסך גדול
גוף מתכתי
מסך מגע גרוע מה שגורם לתפעול בעייתי ,לעתים המסך עושה מה שבא לו,
פעמיים המכשיר ניתקע
בקיצור לא ממליץ
בדקתי מספר נגנים זהים פחות או יותר במפרט, אך יצרנים שונים,לבסוף החלטתי על המכשיר הזה מאחר וקיבלתי המלצות גם מחברים אחרים שיש להם מכשירים מיצרן זה,בכל אופן המחיר שלו נמוך יש לו מסך מגע,עובד אצלי מספר חודשים ואין איתו תקלות.גם נפל מספר פעמים ולא ניזוק פיזית (רק שריטות וכ"וI) סה"כ מאפשר צפיה בסרטים ברמה טובה מאוד,טסתי איתו והוא מאוד שימושי במטוס.
מסך גדול, איכות שמע טובה , חריץ הרחבה,רדיו מובנה, תמיכה בתיקיות
לא מצאתי בו ממש חסרונות מעבר לכך שצריך להמיר סרטים בעזרת תוכנה וזהו נראה לי
עשיתי סקר שוב, ומצאתי הרבה נגנים דומים ובעלי תכונות זהות , הנגן הזה גם היה זול , וגם ענה לצרכים שלי שהיו בעיקר מסך גדול ואפשרות חלוקה לתיקיות.סה"כ עושה את העבודה,ברור שיש הרבה יותר טובים ממנו אבל במחיר הזה,זה בחירה נכונההמסך מגע נחמד,לא מולטי טאץ' כמו של אייפון אבל די נחמד,רק צריך להתרגל אליואני מדרג אותו 5 כי לא ציפיתי למשהו יותר מזה ואני מרוצה סה"כ עבור מה ששילמתי
מסך גודל ,הרחבת זכרון , חלוקה לתיקיות ותתי תיקיות
רשום בחוות דעת.
ori photo
ori
05.03.2009
מכשיר לא משהו, נותן את רוב הפונקציות אבל מסך הנגיעה ממש גרוע, איכות שמיעה בינונית מינוס,מכשיר ראשון היתה תקלה אבל החליפו לי, מכשיר שני עבד טוב חצי שנה עד התקלה.., תפריטי ניווט לא נוחים העריכה היא לפי ספריות ואפילו פעולה כמו לחזור בין תפריט ספריה לתפריט השיר המושמע דורש כמה לחיצות
בעיקר זול
כאמור מסך נגיעה גרוע, לא אמין, תפריט לא נוח, איכות שמיעה בינונית
נגן מגניב,קומפקטי ונותן הרבה ביחס למחירזכרון יחסית גדול,אפשר להעמיס בו סרטים בכיף, יש בו הרחבת זכרוןקניתי אותו לאחותי הקטנה,לי אישית יש אותו דבר בנפח גדול יותר
מסך,הרחבת זכרון,רדיו קולט טוב,תומך בתיקיות
לא מצאתי משהו,עדיין...כנובן שזה לא איפוד אבל במחיר כזה מי צריך יותר
מאוד לא אמין. מסך מגע לא מגיב טוב וגם מבצע פקודות לבד. לא מתכבה אוטומטית למרות ההגדרות. לא ממשיך ממקום שעצר אחריי כיבוי. לדעתי לא שבה את המחיר.
לא מצתי
מכשיר מאוד לא אמין. מסך מגע גרוע. לא מגיב טוב וגם מבצע פקודות לבד. לא מתכבה אוטומטית. לא ממשיך ממקום שעצר אחריי כיבוי. הפעלה לא נוחה
מכשיר קטן,יפה,גב חזק מחומר מתכתי, אקריל.מסך מגע נוח להפעלה,אפשר לראות בו סרטים ללא קושימגיע עם סטילוס , רק שהסטילוס אינו חלק מהערכה והוא קצת חד אז לא הכי עובד עם המסך,אני קניתי לי סטילוס עם ראש רחב,אבל הגעתי למסקנה שזה באמת נועד לאצבעות ולא לסטילוסים
מסך גדול, והצבעים נראים בו היטב,הרחבת זכרון,מחיר זול,טייפ מנהלים להרצאות.
רשום בחוות הדעת
זהו המכשיר השני מיצרן זה שרכשתי ,שניהם למען האמת זהים רק בנפחים שונים , והם מצויינים ,יש בו מסך מגע , איכות מוסיקה טובה,ולי הכי חשוב - גם עברית מלאה ללא שגיאות כיוון שרוב המוסיקה שלי בעברית.
עברית מלאה, מסך גדול וברור, מאפשר קריאת תרגום די בקלות ,מעוצב יפה וקטן , נכנס לתיק או לכיס בקלות
אין ממש משהו שמצאתי בינתיים , רק חבל שאי אפשר להרחיב יותר מ 2GB . בנוסף צריך להשתמש בתוכנה להמרת סרטים אבל לא נורא
רונית photo
רונית
23.07.2008
עשיתי סקירה ומצאתי מלא נגנים בטווח המחירים הזה.מצאתי שהנגן הזה דיי איכותי למחיר זה ונותן הרבה פונקציותאפשר להקליט איתו הרצאות (מניסיוני האישי זה לא רע).אם כי לא קונים נגן רק בגלל יכולת הקלטה.הוא מציג סרטים באיכות דיי טובה ואפשר לראות בו סרטים מלאים בכיף ואף להנות . סה"כ מומלץ מכל הבחינות , וגם לא יקר.
מסך מסע גדול , רמקול פנימי מובנה,שקע אוזניות רגיל,הרחבת זיכרון
מחיר זול ותמורה רבה
אוזניות בערכה סבירות , מי שאוהב סאונד שיחליף לדעתי,אבל זה עניין סובייקטיבי
מכשיר נוח,יפה קל לשימוש תומך עברית והמסך נגיעה ממש נחמד.עם זאת איכות שמיעה סבירה יש מכשירים טובים יותר.וידאו רואים באיכות ממש טובה וההמרת סרטים מהירה מאודרדיו בקליטה טובה ועוד פונקציות נחמדות .בסהכ שווה את המחיר
רדיו, איכות וידאו,
קל לתפעול ונוח(מסך נגיעה)
טעינה מהירה
אפשרות סידור שירים בתיקיות
איכות סאונד לא בשמיים
הסבר לקוי על המרת קבצי וידאו לשימוש בנגן
eli photo
eli
01.07.2008
קניתי לא מזמן מאד מרוצה מסך אדיר קצת איטי אך לא נורא, הייתי מעדיף יותר כפתורים ולא רק מסך מגע. האוזניות המצורפות -"צעצוע". אבל לא זה מה שחשוב העיקר שיש לו מסך איכותי ופונקציות רבות.
גדול חזק יפה ואיכותי
חייבים להמיר את הסרטים בתוכנה שמצורפת, אך היא לא עובדת ולא ממירה כלל!
נטליה photo
נטליה
22.06.2008
מכשיר קטן,יפה,בעל זיכרון מאוד גדול,מציג סרטים ברמה גבוהה ושומעים בו טוב, תוכנה נוחה להפעלהכתוביות יחסית גדולות לנגנים אחרים
מחיר זול,מסך גדול,הרחבת זיכרון,שקע אוזניות רגיל 3.5מ"מ,
נוח להפעלה
לא מצאתי עדיין, רק צריך לשמור עליו אז מומלץ לקנות נרתיק איפשהו,
חנוך photo
חנוך
18.06.2008
נגן MP4 מעולה נוח ויפייפה.נראה טוב חזק עם מסך גדול תפעול קל ביותר וההעברה פשוטה ביותר של שירים מהמחשב. וכמובן 4GB שזה הרבה יותר ממה שמציעים מכשירים אחרים במחיר כזה.
רדיו בקליטה מעולה.
מסך מגע נוח מאוד.
מסך ענק יחסית לכל האחרים.
קניתי את הדגם עם המצלמה המובנית 2MP שהיא תוספת מומלצת!
ממש אין חסרונות.
הרמקול קצת חלש אבל זה לא נורא.
מכשיר MP4 עם צג 2.8 גודל סביר עם אפשרות לראו סרטי וידאו , וגם מכשיר מספיק קטן כדי לשים אותו בכיס החולצה או בפאוצ' . אפשר לשמוע את הסרטים דרך הרמקול .אבל מוסיקה חייבים דרך האוזניות להאזנה למוסיקה סטראופונית איכותית. עם עיברית מלאה אפשר לראות מיכתבים ורשימות בעיברית בפורמט txt
מכשיר עם מסך מגע בגודל סביר .אייקונים גדולים עם מעבר מתפריט לתפריט בנגיעה בצג . עברית גם בתפריטים וגם תקסט כתוב
כדי לראות סרטים חייבים להמיר בתוכנה מצורפת גם אם הסרט הוא בפורמט avi . חיסרון נוסף בחומר המצורף לא כתוב מי היצרן והיכן יוצר(מדינה)

אחרון