מצלמה Olympus Stylus 1010 / mju1010 אולימפוס
נמצאו 3 חוות דעת על מוצר מצלמה Olympus Stylus 1010 / mju1010 אולימפוס
סקירת Wisebuy
אוריה גנור , 05.08.2008
ציון WiseBuy
סופר קומפקטית מעוצבת , זום אופטי X7, איכות מקרו מרשימה, נוחה לאחיזה ולשימוש, תפריטים מלאים בעברית, מסך איכותי
איכות תמונה בינונית, פלאש חלש ולא יעיל, צילום הוידיאו מוגבל בזמן (באיכות מיטבית), אין זום בצילום וידיאו
בשורה התחתונה
ה-1010 היא מצלמה קומפקטית יפת מראה שתיכנס לכיס בקלות, היא נוחה מאוד לשימוש, והיא אפילו תומכת בעברית באופן מלא. אך לצערנו איכות הצילום שלה בינונית בלבד, למעט צילום המקרו שהפתיע לטובה. גם צילום הוידיאו של ה-1010 מאכזב עקב ההגבלה שלו לעשר שניות בלבד (באיכות מיטבית).ה-1010 יכולה להתאים לצלמים מתחילים שמחפשים מצלמה קומפקטית במיוחד בע...

אין מצלמה יותר טובה מזה. הייתי בכל העולם (מכל מזג אויר) אם זה ויצא לי אחלה תמונות. לא משנה איפה.יש לי אתו כבר שנתיים. ואני מבין קצת בצילום. וגם היה לי מצלמות אחרות. פשוט אחלה מצלמה.
פשוט איין באמת!

מצלמה סופר קומפקטית נהדרת.אולימפוס עשו אחלה עבודה במצלמה הזאת.גוף מגנזיום יפה ומוצק ובעיקר קומפקטי! ובתוכו מסתתרת עדשהבעלת זום אופטי X7 ! ומייצב תמונה אופטי שעושה עבודה נהדרת...התמונות יוצאות ממוקדות מאוד והפוקוס עובד מהר! , הצבעים בתמונות יוצאים חיים וטבעיים . ההפעלה : כפתור הצילום והזום ממוקם נכון ויתר כפתורי ההפעלה במקום הנכון , קלה להפעלה אפילו למישהו עם ידיים גדולות . תפריטים נוחים בעיברית המוצגים בתוך מסך 2.7" בהיר ברור וחד.סוללת ליטיום שמחזיקה המון (כ250 צילומים) בנוסף קיבלתי סוללת ליטיום נוספת ונרתיק עור רך אורגינלי של אולימפוס - מושלם!קטנה וקומפקטית , זום ענק יחסית לגודלה , מייצב תמונה אופטי מעולה.
לא נמצאו חסרונות

מצלמה Olympus Stylus 1010 / mju1010 אולימפוס