Apple ‏iPod Touch 32GB

נמצאו 2 חוות דעת על מוצר Apple ‏iPod Touch 32GB

מכשיר מעניין למי שמעוניין לקנות נגן יותר בשביל סרטים מאשר מוסיקה האיכות של הסרטים יוצאת דופן בצורה מקסימה גודל מסך ממוצע חישניים מאוד איכותיים לקליטת כל תזוזה אם המכשיר בקיצור נחמד מאוד להעברת הזמן אבל אני לא ממליץ לקנות את המכשיר למי שבעיקר מעונין לשמוע מוזיקה האיכות בכלל לא מי יודע מה , לכול שאלה על מוצר זה או אחר ניתן לפנות אליי למייל
איכות תמונה מצוינת
חיבור לאינטרנט
חיישנים שיש רק לאייפוד
בטרייה חלשה מאוד
מוזיקה באיכות בינונית
האינטרנט לא בכול הגרסאות תומך בעיברית
תחילה המכשיר עצמו מדהים ודק !מסך מגע מהמם ! נראה כמו נלקח מסרט מדע בדיוני .קל לתפעול ואין סוף תוכנות ומשחקים להורדה.מחיר סביר למכשיר כל כך מרהיב.איכות השמע לא הכי הכי אבל סבירה.האינטרנט מתפקד בצורה מעולה , כל כך קל ונוח עד ששוכחים שהוא בעצם נגן , לפעמים יותר נוח מהמחשב האישי !מגוון מאוד רחב של איבזור איחודיעכשיו לאחר כל המחמאות החסרונות שלו הם : א. תוכנת האייטיונז מעצבנת ותלותית .ב. בטריה נגמרת מאוד מאוד מהר במיוחד באינטרנט האלחוטיג. אין התחברות לאייטיונז ישירות מהמכשיר אלא רק לשופ/הורדות של החנות בארץ מה שחסרים המון המון אפליקציות , סרטים , סדרות וכו' להורדה .ד. יש עברית באינטרנט בגרסה 2.1 בלבד ללא מקלדת ה. אין עברית בכלל על המכשיר עצמו , רואים שירים בעברית הפוכה.* למרות כל זאת , המכשיר הזה הוא ה-נגן האולטמטיבי שהיה לי עד היום.
קראו חוות דעת
קראו חוות דעת