HDMI851 Apex

כולל
כניסת USB:

כולל

נמצאו 13 חוות דעת על מוצר HDMI851 Apex

המכשיר עשה את עבודתו נאמנה, אך ניתן לחלק זאת לשתי תקופות: בחלק הראשון שהיה ברשותי הוא אכן עבד חלק. אחרי תקופה של כשנה, הכתוביות הפכו לכתב פשוט ללא הדגשה כשצריך. DVD עבד בסדר רוב הזמן. לסיכום, אם אתם רואים סרטים עם usb אזי שווה לקנות את המכשיר.
קל להפעלה, usb עובד טוב
לא מנגן קבצים מעל 4 ג'יגה דרך ה- usb, כשמשנים את עוצמת הסאונד דרך השלט נתקלים בבעיות
המוצר נבחר לפי מס' קטגוריות- מותג ללא שם ונתונים של יצרן. הנתונים בהחלת מרשימים על הנייר, אך בפועל המכשיר על הפנים. תמונה מוערכת בכל הפורמטים וחלפת יחס לו עוזרת, יש לי 2 טלוויזיות לכן הבדיקה אמינה. לא קורא את רוב הצרובים, שה dvd הקודם היה קורא ללא שום בעיה. עם כל החלפת דיסק נאלצתי לשחק עם יציאות סאונד מאחור. התפריט ותפעול מגושמים ולא נוחים, למשל ע"מ לשחק עם הגדרות יש לצאת מהסרט וכל שינוי צריך לחזור ולבדוק מה השתנה, משנה את הסאונד לבלתי נסבל בצרובים, שלט- יש לצאת לקורס צלפים טרם שימוש. קריאה איטית גם של דיסקים וגם של usb, ע"מ לעבור בינם יש לעצור את הסרט. מגש בנוי כך שעלול לשרוט את הדיסק כיוון שלא נפתח עד הסוף. מסכנה שלי- לא לקנות את המוצר הזה. מהיום רק מוצרים בעלי שם ומוניטין
כולל usb וקורא כרטיס
יציאות סאונד
לא קורא צרובים
תפריט מגושם
איטי
קניתי את המכשיר לפני כשנה לאחר זמן קצר לא נפתחה דלתית ה כונן DVD ( שנראית דקיקה ושברירית) תיקנו אותו ושוב ואחר זמן קצר אותה בעיה .הגעתי למעבדה הראשית ושם נתנו לי מכשיר חלופי ( לא חדש) ששמעתי בתוכו בורג מתגלגל) לאחר שימוש קצר התקלקל הספק כוח.הצעו לי מכשיר חלופי דגם 852 שהוא קטסטרופה גדולה יותר בסיום לאחר מאבק קיבלתי את כספי חזרה
משוכלל
USB
כרטיסי זכרון
תומך בכתוביות בעברית
לא אמין בעליל
מגושם
לטעמי גם מכוער
קיבלתי את המכשיר וחיברתי אותו לטלויזיה עם כבל ה- HDMI שהיה בקופסא.עובד נפלא ללא בעיות. קורא כל מה ששמתי לו. איכות לא נורמלית. מעולה.רבותיי, אל תלחצו בטעות בשלט המכשיר על כפתור ה- Pro Scan זה יגרוםלמסך שלכם להחשיך ולא תבינו למה לא רואים כלום ולא תצליחו מיד לחזורלתפריט של המכשיר.אל דאגה, יש ללחוץ שוב מידי 30 שניות על כפתור ה- Pro Scan בשלט עד שמסך התפריט של המכשיר יופיע.חבל שלא ציינו את זה בחוברת, חשבתי לרגע שהרסתי את המכשיר.
קורא הכל גם כתוביות בעברית.
ממשק נוח וידידותי.
איכות סאונד מעולה.
איכות צפיה מעולה.
לא צויין בחוברת כי לחיצה על כפתור Pro Scan בשלט גורם לאיבוד זמני של
מסך התפריטים ולא ניתן לראות כלום.
יניב photo
יניב
17.02.2010
לטענת החברה המייבאת: brimag המכשיר לא תומך בסרטים בפורמט dvd צרובים!!!!!!! למרות שזה לא נאמר בפרטי המכשיר באתר ובחוברת ההפעלה. כתוב באתר של ברימאג' שהמכשיר תומך במדיה מסוג DVD RW מפורטט בחוברת המכשיר (ע"מ 10-11) הוראות צריבה. אבל לאחר שקניתי וראיתי שיש בעיות ביקשתי לברר אותם במעבדתם והתברר לי שהוא לא תומך ב: DVD צרובים.זה מכשיר שכל הזמן תצטרכו לשחק איתו כדי למצוא cd או dvd שהוא קורא. הוא נתקע המון במוזיקה ובסרטים!
תומך ב: HDTV, אבל מכשיר מתסכל ולא אמין
אופטיקה ותוכנה מיושנים. כפי שהסברתי נתוני מוצר באתר היבואן (brimag ) מעורפלים ומטעים.
זהו מכשיר ישן יחסית אך רכשתי אותו לפני שבוע. מאז אני נלחם להריץ עליו סרטי AVI עם קודקים שונים. מפורסם כי הוא תומך ב- DIVX וגם ב- XVID ופרמטים נוספים. לאחר שגיליתי כי הוא לא מריץ קודקים אלו, התקשרתי לשירות שלא ידע לעזור. הם כן ציינו שהוא תומך רק בפורמטים MPEG2 ו- 4. ניסיתי והוא אומנם מריץ כך אך צריך להמיר כמעט כל סרט. לידיעתכם!
- מחיר
- עיצוב
- לכאורה תומך בהרבה פורמטים
- USB עובד מגבלות של חוות הדעת
- לא תומך בכל מה שמפורסם.
- לא מפענח באיכות טובה
לא מומלץ ,מפענח לא איכותי,רמת התמונה לא שונה עם כבל ה-hdלבין כבל rca , תקע לי דיסקים שהיו רצים על ה-apex 811 הקודם שלידבר נוסף ובלתי נסבל קריאת קבצים מ-usb איטית בטירוף כשתי דקות להעלאת סרט ,חוות דעתי מתבססת על שני מכשירים שווים שלי ושל חבר שקנה בהמלצתי,אני החזרתי את המכשיר לאחר כיום.
תומך hd וכניסת כרטיסים
רשמתי אותם בחוות דעתי.
מכשיר נהדר, בהחלט שווה יותר מהמחיר שלו. מעוצב מאוד יפה וקורא כל דיסק ששמתי בו
קורא את כל סוגי הקבצים, מאחד כתוביות עם סרטים, מכשיר יפה זול ואיכותי
אין
לדעתי שווה בהחלט את המחיר שלו. אולי נופל מכל מני מכשירים יקרים, אבל ממש מספק תמורה הולמת לעלות. התחבר בלי בעיה לHDMI ונותן תמונת 720P ללא דופי.ניגן לי כל פורמט ווידאו שנסיתי גם בDVD וגם בUSB, זאת ללא עצירות והפרעות פריסה למינהן. צליל ברור ונקי גם במצב PCM וגם בRAW. טפרית SETUP מעט מסורבל ולא אינטואיטיבי (דורש לקרוא את הוראות ההפעלה) אבל אפשר לחיות עם זה בלי בעיה.
- מחיר
- עד עכשיו ניגן כל CD או DVD שהכנסתי בו
- מנגן DIVX מתוך USB ללא עצירות או בעיות בקול
- שלט, צריך ממש לכוון אותו אל המכשיר
- לפעמים לא מזהה USB יש צורך לעשות סריקה נוספת
- יוצר חום רב כך שלא כדי למקם אותו בתא סגור
בחרתי את הדגם הזה כי יש לי 811 שעובד מצוין עד עכשיו. (כמובן עם עדכון תוכנה).כ-5 דקות לאחר שפתחתי את האריזה התחלתי להצטער:הכנתי לי קמה DVDים כדי לבדוק את היכולות של המכשיר.הכנסתי את הדיסק הראשון - קיבלתי הודעה "BAD DISK".כך גם עם השני והשלישי.רק בדיסק הרביעי קיבלתי את רשימת הקבצים. הפעלתי ממנו סרט - מנגן אבל נתקע כל חצי שנייה.התחלתי להביא דיסקים אחרים ולבדוק מה בעיה. אז זה מה שעלה מהסקר הקטן:1. CDקורא בלי בעיה.2. DVD-R ISO 9660/Joliet (mode 1)קורה. לא כולם. דיסק של VERBATIM ושל TEAC קרא. דיסק של SILVERLINE – קורא רשימת קבצים, מנגן עם בעיות (אותו דיסק רביעי שהזכרתי קודם).3. DVD-R UDFלא קורא כלל. אותה הודעה "BAD DISK"4. USB עובד בלי בעיות.המסקנה המהירה שלי - האופטיקה של המכשיר לא עובדת כראוי. מיותר לצייון שכל הדיסקים שציינתי אפשר לקרוא בלי בעיה ב-811 ובמחשב.צרבתי גם סרט נוסף בגודל מעל ל-2 גיגה. הנגן פתח אותו אבל שוב פעם נתקע כל חצי שניה.יום למחרת החלפתי אותו ל-DV-310.
זול.
זול.
אופטיקה זולה מאוד.
לא קורא דיסקים צרובים של חברות מסויומות.
בעיות בניגון סרטים גדולים. (מעל 1 גיגה).
איטי - פתיחה של כל סרט - 2 דקות.
בהתחלה שרציתי לקנות הייתי קצת ספקן בקשר למה שאני יקבל ביחס למחיר, אבל קניתי את המכשיר, והוא שווה כל שקל! בעל חיבור HD , איכות צפייה מעולה, אני רואה יותר טוב סרט מאשר לראות במחשבלכל אלה שמתלבטים ,אם הוא לא יעשה בעיות עם הכתוביות, או אם הוא לא יפעיל את הסרטים .אל תדאגו, זה המכשיר בשבילכם!
- זול!
- בעל חיבור HD ,
- כתוביות עובדות כמו שצריך!
- לא צריך לצרוב, פשוט להעביר לכרטיס זיכרון!
לא מצאתי עדיין ! ומקווה לא למצוא!
מכשיר מצויין. קורא את כל מה שמבטיח ( כולל HD לפחות 720 )בצורה יוצת מן הכלל. כמובן, צרוך לחבר לכניסה HDMI ולהגדיר נכון את "VIDEO".משתמש כשנה, שילשום קניתי עוד אחד לטלויזיה שניה.
ראה את ההמלצות.
זול מאוד
קל להפלה
אמין.
עובד קצת לאט
תאורה חלשה
מגש עדין
הכל זה כלום בהשווה למחיר ואיחות.
אצלי כבר שנה. באופן כללי אני די מרוצה מהמכשיר. הבעיה היא שאיבדתי את השלט ואין להשיג שלט דומה בשום מקום. כמובן שעל המכשיר עצמו אין את הפונקציות של השלט, כך שאי אפשר אפילו ללחוץ על PAUSE, שלא לדבר על להשתמש בכניסת USB..
קורא את רוב הקבצים. [לא קורא HD]
נראה טוב ונוח לתפעול.